Racisme met racisme bestrijden

Bent u blank, woont u in een keurige, tot dusver heel normale wijk en rijd u auto? Dan zit uw leven erop. Zomaar blank zijn, voor een woning in een keurige wijk betalen en een spoor van onbewezen vernieling door het milieu trekken; dat kan natuurlijk niet. Om racisme te bestrijden is racisme noodzakelijk en om het milieu met rust te laten moet je het stevig beïnvloeden. De nieuwe logica.

Akwasi. Afb: DWDD – Wikimedia Commons

De rassenonlusten in de VS en Europa worden met name gekenmerkt door een blinde haat tegen alles wat blank is. Standbeelden van markante figuren uit de geschiedenis worden neergehaald of beklad vanwege een vermeend ‘slavernijverleden’. Figuren als Akwasie, zelf afkomstig van de als slavenvangers bekende staande Ashanti, zwepen de boel flink op. Dat er nogal wat organisaties en subsidiegelden schuil gaan achter deze clubs, ontgaat de rellende junioren nogal eens en de grootverdienende aanstichters verzwijgen het wijselijk. In de breedte vraagt men zich niet af wat herkomst of doel van het zinloze vernielen is, maar men doet eraan mee omdat het ‘goed voelt’. Maar waarom voelt het nu eigenlijk goed om zelf racisme te bedrijven en vol blijft houden dat je het juist wilt bestrijden?

Er is kennelijk grote behoefte aan ‘antiracisme’. Markt lijkt er voldoende voor te zijn, maar het aanbod is een beetje mager. Zeker in een land als Nederland. Daarom moeten de meest krankzinnige dingen worden uitgevonden om een dergelijk verhaal nog enigszins overeind te houden. Want waarom wel het slavernijverleden van Nederland en de VS benoemen, maar niet het slavernijverleden (en ook – heden!) van alle islamitische landen en nota bene Ghana? Zoek maar eens even op het trefwoord ‘Ashanti’. Tot op de dag van vandaag is Afrika zo racistisch als de neten en er zijn zelfs opruimingsprogramma’s, zoals ‘Kill the boer’ in Zuid Afrika en de landonteigeningen in Zimbabwe. Toen het nog ‘Rhodesië’ heette, was dat land ‘de graanschuur van Afrika’. Nu is het in alle opzichten een zorgenkindje.

In Europa bestond een ‘leenstelsel’ in de periode van ca 500 AD tot- ca.1500 AD. Grond werd door leenheren toebedeeld aan leenmannen, in ruil voor een verplichting van persoonlijke trouw, militaire bijstand en belastinginkomsten. De leenman had boeren nodig om de grond te bewerken. Was de boer niet vrij om te vertrekken bij de leenman dan waren zij horigen. Horigheid was enigszins wederkerig, de boer had verplichtingen aan de leenman, maar de leenman op zijn beurt aan zijn horigen. Terwijl de horige in theorie het land dat hij bewerkte bezat, waren er ook niet-vrije boeren die géén eigendom hadden: de lijfeigenen. Zullen we, met dat in het achterhoofd, deze hele rassen-discussie maar eens overboord zetten? Europeanen hebben vooral op het eigen domein slavernij gekend, maar staan vooralsnog niet op de barricaden om genoegdoening te eisen. Dat moeten ze altijd zelf opbrengen immers.

Types als Akwasi en Afriyie lopen mank van de subsidies. Beëindig die subsidies en ontzeg speculanten/beurshandelaren als Soros het recht om maatschappelijke groeperingen in ons land te begunstigen met geld. Dan is dat gedonder zó afgelopen.

Eerlijk gezegd kunnen wij dat geld beter gebruiken bij sta-pal, want mijn rekeningen lopen natuurlijk ook gewoon door…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
3 jaren geleden

Als je radio of tv aanzet, dan neemt het maar enkele seconden voor je het woord ‘racisme’ hoort. Het is echt opvallend hoezeer allerlei praatprogramma’s verworden zijn tot aksiekanaal van een nieuw bolsjevisme. Mensen die weerwoord kunnen geven zie je niet. Het is een heel eenzijdige haatwalm die op je af komt. Het groepsmatig doodschoppen van blanken, dat zie ik komen. Dat blanken buurten en wijken mijden uit angst besprongen te worden door groepen hyena’s die vol van raciale haat op zoek zijn naar blanken om af te maken. Dat speelt al in Zweden, en ook in Parijs. En dat gaan we ook krijgen hier in Nederland.

Alberto Sanchez
3 jaren geleden

Pizza bodem vaak KARTON….???? niet racistisch maar ontoerekeningsvatbaar, in 1 woord de geestestoestand van karton omschreven….schitterend!

Ravian
3 jaren geleden

Types zoals Akwasi en Afriyie zijn ondankbare honden die bijten naar de hand die hen voed.
Dit soort parasitaire hypocriete racistische klootzakken moeten we gewoon op het vliegtuig zetten, terug naar de Afrikaanse rimboe waar ze ooit vandaan gekomen zijn.
Weg met dat tuig…

karton
3 jaren geleden

Racisme ? Welk racisme dan wel. Ik laat mij niks aanleunen door een stelletje wilde inboorlingen. Zoals blanke mensen in Afrikaanse landen worden uitgescholden voor bleekscheet en kaaskop noem ik een zwarte man een neger en z’n zwarte vrouw een negerin. Discriminatie is mij vreemd, maar dat zwarte gespuis wijst mij erop dat ik juist wél racistisch bezig ben. Omdat m’n auto zwart is, of omdat m’n fiets óók zwart is ?
Rot toch op als ’t je hier niet bevalt, maar dat zullen jullie nooit doen want dan lopen jullie ál je uitkeringen mis !

Jo
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Karton,

Ik lees jou hier en kom tot de conclusie dat je onvoldoende begaafd bent om als racist te worden beschouwd. Je bent gewoon ontoerekeningsvatbaar.

Anders
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Jo,

Ik lees jou hier en kom tot de conclusie dat je onvoldoende begaafd bent. Je bent gewoon ontoerekeningsvatbaar.

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Jo’s typeert hier de, inmiddels vertrouwde, dorpsgek. Vervolgens etaleert zij haar talenten in een volstrekt ‘off-topic’ commentaar bij David Pinto middels een pagina vol plagiaat uit Belgische historische tractaten, om te besluiten met vertrouwde prietpraat.

Jo, plagiaat is doorzichtig en u hebt het kennelijk ook moeilijk te onderscheiden tussen woorden (zoals ‘black lives matter’) en criminele daden (van dat BLM gespuis)

Het concept dat mensenlevens ‘ertoe doen’ wordt slechts correct vertolkt door de beweging ‘All Lives Matter’, maar die moeten het ontgelden van BLM’s Marxisten, die openlijk de teloorgang van de (Amerikaanse) democratie tot hun hoogste doel verklaren.

‘Imitatie-feministen’ die als blinde copycats achter BLM’s woorden aanlopen, hebben niet eens in de gaten dat zij daarmee dieven, moordenaars en verkrachters steunen. Denk daar nu eens over na met uw onnadenkendende feministische zusters…