Laten wij ons nog angst aanjagen door de Haagse sprookjesverteller?

Vlak voor het weekend maakte de Noorse minister van volksgezondheid bekend dat Noorwegen ten onrechte in ‘lockdown’ was gegaan en dat de resultaten in alle opzichten inferieur waren aan die in het buurland Zweden.

Noorwegen’s industrie gaat een diep dal in, net als Nederland, terwijl Zweden over het eerste kwartaal een positieve groei van het BNP laat zien en maandenlang gewoon ‘voorzichtig is geweest’.  Ook in Nederland is, net als in Noorwegen, nog steeds geen sprake van een adequate, natuurlijk opgebouwde ‘groepsimmuniteit’. Onze laatste cijfers bleven onder de 10% van de bevolking terwijl Zweden al ergens rond de 60% of hoger zit. 

Mark Rutte en de zijnen duwen ons ongekend ver, volstrekt onnodig, een economische recessie in. Een in Frankrijk al lang vrijgegeven medische behandeling, gebaseerd op een al tientallen jaren beschikbaar malaria medicijn (hydroxychloroquine), is zeer succesvol gebleken en vervolgens ook door de Food & Drug Administration (FDA) in de USA overgenomen, maar in Nederland verboden!

Sterker nog, er is een schrijnend voorbeeld bekend van de arts Rob Elens, die meerdere patiënten had genezen maar halverwege de lopende behandeling van zijn tiende patiënt, deze de heilzame medicatie moest onthouden van het RIVM, waarop de arme ziel overleed!  Let wel, deze moreel corrupte kliek van Rutte, de Jonge, van Dissel en de Raspoetin Osterhaus is hier mijns inziens aansprakelijk voor ‘dood door schuld’. Want er ontbreekt een feitelijke grondslag, zowel voor de ‘lockdown’ zoals Zweden aantoont en Noorwegen achteraf ruiterlijk erkent, als voor het misdadige verbod op hydroxychloroquine.

Rutte heeft een dubieuze, globalistische politieke agenda en heeft er daarom bewust een chaos van gemaakt en de economie in een diepe recessie gestort. Nu dit, wereldwijd, steeds meer wanbeleid blijkt te zijn, houdt hij de smoes van ‘de 2e corona golf’ in reserve om – met juridisch broddelwerk genaamd ‘noodwet’– zijn schending van de grondwet veilig te stellen, zodat hij met zijn samenzweerders de maatschappij binnenkort wéér in een houdgreep kan nemen.

In goed Nederlands, hij probeert via zijn ‘vaccinatie paspoort’ en zijnn goedkope bangmakerij, geheel naar Trotskistisch model, zijn volgende greep naar de strot van de weerloze burgerij alvast te rechtvaardigen. Gelukkig lijkt de jeugd zich steeds minder van hem aan te trekken, maar de schrik zit er goed in bij goedgelovige ouderen die met mondkapjes langs de wanden van de supermarkt schuifelen en hun buren verraden als er bezoek is. Het ‘nieuwe normaal’!?

Er zijn van meerdere zijden verzoeken ingediend om informatie te verschaffen over de ontbrekende  wetenschappelijke onderbouwing van Rutte’s praktijken. Hij verschuilt zich volledig achter de RIVM en van Dissel, die daar als directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding RIVM, gemene zaak lijkt te maken met een te kwader naam en faam bekend staande viroloog, Ab Osterhaus.

Deze blijkt al jarenlang dè impersonatie van een wetenschappelijke belangenverstrengeling met zijn persoonlijke financiële belangen. Hij wordt niet voor niets door bekenden gekenschetst als iemand die ‘gedreven wordt door geldzucht’ en gaat daarbij desnoods over lijken. Letterlijk!

Wanbeleid

Dit terwijl wereldwijd door steeds meer wetenschappers, medische specialisten en onafhankelijke onderzoekers ernstige bedenkingen geuit èn onderbouwd worden tegen de officiële corona ‘narrative’. 
Noorwegen is tot inkeer gekomen en heeft hun strategische blunder eerlijk bekend, ook het wanbeleid van de Nederlandse regering kan geen stand houden tegen de golf van wetenschappelijk gefundeerde kritiek van ontelbare internationale artsen en onderzoekers. Maar Rutte is bang en arrogant en probeert alle kritiek monddood te maken in plaats van de bevolking adequaat te informeren.

Het ergste is dat de moreel corrupte media met hem samenspannen. De angstige, hersendode bevolking slikt Rutte’s dagelijkse pantomime voor zoete koek, maar Rutte maakt zich zonder meer schuldig aan hoogst onbehoorlijk bestuur en het incompetente RIVM lijkt te genieten van het bangmaken van de bevolking! Waarom? Om nog meer psychische,economische en sociale schade aan te richten? Wat zijn hun achterliggende belangen? Een politieke agenda? Financiële prikkels? 

De politiek verschuilt zich achter hen en maakt grof misbruik van het bewuste gebrek aan betrouwbare informatie waar zij zèlf verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn aangeland op een punt waar – zoals ik al eerder schreef – bewindslieden als Rutte en de Jonge kunnen en moeten worden aangeklaagd voor een onrechtmatige overheidsdaad en van Dissel en Osterhaus kunnen worden aangepakt voor hun systematische misleiding en manipulatie van de bevolking. Een charlatan als Osterhaus heeft de regering kennelijk al eerder verleid tot de aankoop, à raison van tientallen miljoenen Euros, van een of ander flutvaccin dat kort daarna uit armoede maar weer vernietigd werd! Een zakkenvuller pur sang… 

Onze eigen regering keert zich  nu notabene tegen de groeiende weerstand tegen de ‘lockdown’ onder de eigen bevolking, met name jongeren die zaterdag werden aangehouden bij hun demonstratie in Den Haag. Rutte aarzelt niet om hen het recht op vrije meningsuiting te ontzeggen, te beboeten en te stigmatiseren, reden waarom andere delen van de bevolking tegen de jongeren worden opgezet.

Ondertussen worden linkse activisten, die niet kunnen slapen van de vermeende rassendiscriminatie in de USA, zondag met duizenden op de Dam ongemoeid gelaten door Halsema en consorten. Hun recht op demonstratie is namelijk iets héél anders dan dat van bona fide demonstranten die het niet met Rutte eens zijn!

Wat is dit toch een bananenlandje! Het is ‘een ordinaire verdeel en heers’ politiek van een laffe, zwakke politicus die zich wanhopig aan het pluche vasthoudt en daarbij zelfs zover gaat dat hij de hulp inroept van Ollongren om desgewenst ons zelfs compleet monddood te maken door de verkiezingen uit te stellen. Wellicht kunt u ooit nog eens aan uw kindskinderen vertellen dat u tot de laatste Nederlanders behoorde die nog hebben mogen deelnemen aan de laatste vrije verkiezing, voor het ‘nieuwe het normaal’ inging.   

Noorwegen

Wie geen laffe sprookjes aan de eigen bevolking vertelt is de moedige Noorse premier Erna Solberg.

Vorige week woensdag bekende de zij eerlijk dat zij in paniek was geraakt toen Corona de kop opstak. Nu vraagt zij zich hardop af of zij niet beter had kunnen handelen zoals Zweden, gezien de kosten van de ‘lockdown’: ‘was het nodig om scholen te sluiten? Misschien niet’. ‘Ik nam misschien veel beslissingen uit angst’.

Zij is niet de eerste in Noorwegen die toegeeft dat sluiting van scholen en kantoren, iedereen van huis uit laten werken of samenkomsten tot vijf mensen beperken, excessief was. Al op 5 mei gaf het Noorse Instituut voor Volksgezondheid (NIPH) een briefing waarin gemeld werd dat de besmettings-coefficiënt reeds naar 1.1 was gedaald toen op 12 maart de ‘lockdown’ werd afgekondigd.  Camilla Stoltenberg, de directeur generaal van de NIPH’ stelt nu:  ‘Onze actuele schatting is dat wij hetzelfde effect hadden kunnen bereiken en een hoop ellende hadden kunnen voorkomen door géén ‘lockdown’ af te kondigen’. Ook de Deense premier Mette Frederiksen zet vraagtekens bij haar Covid strategie.

Noorwegen had afgelopen vrijdag nog 30 covid patiënten in ziekenhuizen en 5 aan de beademing, slechts één patiënt overleed vorige week. Het land telt nu 44 doden per miljoen, rond de 10% van Zweden, waar tot vrijdag 4.971 doden werden betreurd. Maar de sociale en economische kosten zijn onverbiddelijk: een groep experts becijfert in een ‘cost/benefit’ analyse dat de ‘lockdown’ Noorwegen 27 miljard Kroner had gekost (ongeveer € 2,6 miljard) per maand, terwijl slechts 0,7% van de bevolking besmet was volgens de NIPH.

Maar, het ergste is dat er bijna geen immuniteit onder de bevolking is opgebouwd… (dit moet bij onze Haagse sprookjesverteller Mark Rutte toch ook wel een belletje doen rinkelen!?) Dat vergroot uiteraard de kans op een 2e corona golf, maar hetzelfde comité stelt ‘dat er dan absoluut géén 2e ‘lockdown’ moet komen, maar een veel lichtvoetiger benadering met een individuele aanpak, op locaal gebied en niet weer op landelijk niveau’.

Noorwegen’s huidige strategie mikt op testen, het traceren van sociale contacten en isolatie in huis om verlammende restricties te voorkomen. Zelfs als de besmettings coëfficiënt niet meteen onder de 1 komt geeft Noorwegen daar de voorkeur aan, want men vindt dat niet langer tegen de sociale en economische consequenties opwegen. Hun berekening toont aan dat zo’n afremmende strategie rond de € 23 miljard minder kost dan een ‘instabiele lockdown’ – Rutte’s specialiteit.

E.e.a. kan nog eens zo’n 3000 doden kosten, maar dan kan ook eindelijk de groeps immuniteit op natuurlijke wijze toenemen, net als bij iedere andere griep-epidemie. De moedige Noorse premier bekent eerlijk dat zij enkele maanden geleden niet wist welke strategie de juiste zou zijn, nu weet zij dat wèl. Waarom kan dit niet net zo openhartig in Nederland? 

Premier Rutte, weest u nu eens net zo’n kerel als die Scandinavische dames! Leest u svp eens een goed geïnformeerde buitenlandse krant als de Telegraph. Die schrijft in een prima interview over de epifanie van uw Noorse en Deense collegae en hun rationele argumenten, terwijl u daartoe de moed evident niet hebt. Sterker nog, u laat de door u en het ‘Haagse Kartel’ gesponsorde NPO en hun schrijvende collaborateurs uiteraard niets melden over deze openbaring, want daar bent u niet bij gebaat! Uw laffe sprookjes dienen nergens toe.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Het zal nog moeten blijken of er tegen Corona immuniteit opgebouwd kan worden, en de vooruitzichten zijn verre van goed wat dat betreft.
Tenzij je met immuniteit bedoelt dat alle zieken en gepensioneerden al de pijp uit zijn natuurlijk.
De misdadigheid zit hem niet in de lockdown, maar in het feit dat geweigerd wordt mensen met goedkope en bewezen werkzame medicijnen te behandelen, in de hoop dat de farmaceutische industrie straks middels een vaccinatie programma lekker binnen kan lopen.
Waarbij het nog maar de vraag is of zo’n vaccin er ook wel binnen afzienbare tijd gaat komen, en ook wat dit betreft zijn de vooruitzichten niet best.
De lobbyisten van de farmaceutische industrie zullen wel flink geschoven hebben neem ik aan.

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Vaccins zijn slechts effectief tegen één specifiek virus, maar in februari bleek in Italie al dat er sprake was van een mutant die nog nauwelijks op het originele virus leek. (zoiets als Rutte in 2008 en anno 2020).

De ‘jaarlijkse griepprik’ waar de farmaceutische industrie ook al zo lekker aan verdient is vergelijkbaar met geblinddoekt een staart prikken op een bewegende ezel.

Ravian
4 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

De eerste verdedigingslinie tegen zoiets als Corona is de grenzen dichtgooien voor personenverkeer voordat het virus in je land gearriveerd is.
Dat was in Februari, dankzij het misdadige gedrag van China, en de grove nalatigheid van onze eigen overheid, helaas reeds een gepasseerd station.
Als zo’n virus dan toch gearriveerd is stel je z.s.m. een lockdown in, en gaat vervolgens als een gek alle besmette mensen opsporen en isoleren, zodat je deze lockdown ook weer zo snel mogelijk kunt opheffen.
Ook dit is dus gewoon niet gebeurd, de lockdown is pas ingesteld toen de ziekenhuizen al vol lagen, en vervolgens is er geen enkele actie genomen om het virus te isoleren.
Dat is gewoon een klassiek gevalletje het paard achter de wagen spannen, en opnieuw zeer grove nalatigheid van onze overheid.
En tot slot wordt het dan de eerstelijns zorg ook nog VERBODEN om bewezen werkende medicatie toe te passen die voorkomt dat mensen ernstig ziek worden en vervolgens 50% kans hebben op zeer onaangename wijze tussen zes planken terecht te komen.
Dit alles gebaseerd op bewust gesaboteerd “onderzoek” van het door voormalige collega’s van Volkert van der Graaf bevolkte RIVM.
Met als doel om enerzijds een crisis situatie te creëren/handhaven die het mogelijk maakt de democratie helemaal op een zijspoor te rangeren, en anderzijds de eigen zakken flink te vullen.
Dan zijn we dus de “grove nalatigheid” inmiddels wel zo’n beetje voorbij zou ik denken, dan praten we al minimaal over grootschalige dood door schuld, en een misdrijf dat een tribunaal verlangt, gevolgd door een wandelingetje naar het schavot.

karton
4 jaren geleden

De Haagse sprookjesverteller kan mij alleen maar BLIJ maken, niet BANG !!
Ik las zelfs dat er nog mensen zijn die het opperhoofd der sprookjesvertellers, Pinokkio Rutte, een staatsman durven noemen !! Is toch niet te bevatten ?
Deze figuur die ons alleen maar armoede t.g.v. “bezuinigingen” heeft gebracht (aantal Voedselbanken is drastisch gestegen !), die duizenden hoogopgeleide moordenaars én verkrachters binnen loodste, die doorlopend in de nek van Adolfina Merkel loopt te hijgen en die, zodra hij een camera in zicht krijgt, als een idioot naar dat apparaat rent en wartaal uit slaat.
Deze man zou mij héél erg blij maken als hij zou oprutten en zich nóóit meer liet zien !!!!

Heniusz
4 jaren geleden

Quote: “Laten wij ons nog angst aanjagen door de Haagse sprookjesverteller?”. Steeds meer mensen gelukkig niet, maar een flinke meerderheid van bange mensjes, volledig geconditioneerd door de voortdurende terreur van bangmakerij door de Nationale Propaganda Omroep, nog steeds wel. Je moet eigenlijk ook vrezen voor zaken als een “tijdelijke noodwet” om dit nieuwe absurd te normaliseren, iedereen weet immers dat in dit bananenkoninkrijk niets zo permanent en definitief is als een “tijdelijke” maatregel. Ten slotte kan je het wel vergeten dat rubberen Rutte ooit voldoende ballen zal hebben om het voorbeeld van zijn Noorse en Deense collega te volgen.