Halsema demonstreert alleen onkunde

Het is duidelijk: Burgemeester Halsema heeft nu zelf de wet overtreden en demonstreerde haar onkunde. Eerst haar zoon, dan haar  man Oei (inderdaad: oei) en nu zijzelf. 

Femke Halsema. Afb: Daphne Channa Horn / Wikimedia Commons

Er zijn talloze analyses verschenen in de media hoeveel fouten deze Femke H. heeft begaan in deze zaak. Ondermeer haar uitspraak dat deze demonstratie te belangrijk was om af te gelasten. Dat onderwerp kan kennelijk niet sterk genoeg omarmd worden door links, Halsema’s kerk. Later heeft zij die uitspraak zo verdraaid dat het gewoon lachwekkend is. Ze bedoelde naar eigen zeggen, dat het recht op demonstratie belangrijker was dan de noodzaak om die demonstratie af te gelasten. Één van de Twitter-accounts van GroenLinks overigens, heeft zich behoorlijk ingespannen om zoveel mogelijk ‘demonstranten’ (Antifa’s eigenlijk) naar Amsterdam te lokken…

Links-communistische Kerk

Als ik als migrant zo’n onnauwkeurigheid zou begaan, is het misschien nog te begrijpen. Maar zij, autochtone en juriste bovendien; dat klopt niet. Hiermee past zij gewoonweg de taqqui’a toe van de islam. Zozeer heeft zij zich – en met haar de hele Links-communistische Kerk – met een gelijksoortige premoderniteit als van de islam en moslims ingelaten.

Voorop gesteld: het beeld van een agent die iemand, wie dat ook is, met zijn knie op de nek om het leven brengt is ronduit vreselijk en volkomen verwerpelijk. Dat het statistisch significant meer bij zwarten dan bij blanken gebeurd in de VS is onzin. Mat Herben heeft dat aspect uitmuntend in een stuk op deze site uiteengezet en aangetoond.

“Halsema moet
onmiddellijk opstappen”

Halsema heeft afdoende bewezen niet geschikt te zijn voor deze taak en moet onmiddellijk opstappen. Voor haar opvolging zal ik deze keer wel solliciteren. Ik ben de leeftijd van 65 gepasseerd, so what? Het is geen zware klus. Ik meld nu reeds dat ik het voor het symbolische bedrag van 1 Euro zal doen. Dus niet voor het geld; heb ik niet nodig. Ook niet om het ‘aanzien’; ik red me zonder ook prima. Als Halsema tot burgemeester benoemd kon worden en als twee Ahmeds dat inmiddels ook zijn, dan is aan die functie ook weinig eer te behalen. Marcouch als ex politieagent en salafist Aboutaleb met zijn LTS, worden door Lodewijk Asscher zelfs als prima burgemeesters genoemd. Wat een niveau!

Maximaal 25% allochtonen

Nee, ik zal dat alleen doen om Amsterdam uit de klauwen van Mocro-moslims te bevrijden. Als eerste daad zal ik het stadhuis opschonen door onder meer de echtgenoot van de frauduleuze Fatima Elatik en consorten de laan uit te sturen. Ik zal er ook zorg voor dragen dat er maximaal 25% allochtonen in de stad gevestigd kunnen zijn en ook de wijken (allemaal: dus ook de grachtengordel) meer divers laten zijn. Mag dat wettelijk niet? Jammer: nood breekt wet. Daarna de Gemeentelijk wet- en regelgeving aanpassen in deze overwoekerde stad, in het bijzonder voor de ongewenste sujetten die deze stad zo af laten glijden met hun premoderne habits.

——————–

Prof. dr. David Pinto geldt als de expert bij uitstek rond interculturele vraagstukken en is oprichter/grootaandeelhouder van het Intercultureel Instituut (ICI). Inmiddels verscheen zijn 20e boek: ‘Een Marokkaanse Jood van Analfabete Ouders’.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
3 jaren geleden

Racisme in Nederland? Gekke Henkie!

Vergeet niet wie hier weer voorop lopen, net als bij het klimaat of de CO² : altijd de arrogante communisten/salonsocialisten als Halsema, in een doorzichtige poging om hun ‘klassenstrijd’ te vermommen als ‘rassenstrijd’. Het spelletje is te dom voor woorden…

Henk Bakker
3 jaren geleden

Met de opmerking Aboutaleb met zijn LTS heb ik toch wel moeite.
Aboutaleb heefft in sneltreinvaart LTS, MTS en HTS doorlopen.
De laatste in de moeilijke richting elektrotechniek.
Ik durf met een gerust hart te stellen dat HTS Electrotechniek intellectueel zeker net zo zwaar is als bijvoorbeeld een medicijnenstudie. Kortom, ook van de LTS komen intelligente mensen en Ahmed Aboutaleb is er daar een van. Zelf ben ik ook zo’n stapelaar. Zelfs nog meer dan Aboutaleb. Ik kom uit een eenvoudig boerengezin en heb de hele trits van technische opleidingen, van LTS houtbewerking tot en met de TU-Delft Civiele Techniek doorlopen en ben Cum-Laude afgestudeerd in Toegepaste Mechanica. Mocht ik het allemaal nog eens over kunnen doen, dan ging ik theoretische fysica studeren.

Hein
3 jaren geleden
Antwoord aan  Henk Bakker

Kom kom zeg, HTS-E net zo zwaar als een studie geneeskunde?? Ahmed een veer in z’n reet steken?

Kees van Wijngaarden
3 jaren geleden
Antwoord aan  Henk Bakker

Henk Bakker, helemaal mee eens. Er wordt te veel door sommige academici neergekeken op HBO’ers.
Dan bedoel ik vooral de HTS van vroeger. U noemt elektrotechniek. Inderdaad loodzwaar en voor velen onhaalbaar. Toen ik naar de -toen nog- TH ging reisde ik vaak met een oud klasgenoot van het lyceum. Kees, je bent gek, zei ie. Ik studeer orthopedagogiek, dat gaat vanzelf, je slaagt vanzelf en stikt in de vrije tijd voor allerlei andere leuke dingen. Het kost me hooguit een dagje per week. Jij zit elke dag van vroeg tot laat op die muffe TH in een stuudjesomgeving. Je werkt je de hele week uit de naad en maakt ook nog eens grote kans op falen. Zo was het. Ook de HTS kreeg je niet vanzelf. Dat was, minstens zo keihard werken. Ik ken er genoeg. De meeste bewondering heb ik voor avondstudenten HTS, naast hun toch al drukke baan. Vier avonden per week. Vaak ook nog op zaterdag. Jarenlang. Alleen keiharde doorzetters haalden de eindstreep. Hoeveel gezinnen hebben er onder geleden? Vergelijk dat maar eens met figuren die rechten, of psychologie of voor een andere weggeef-bullen studeerden. Helaas wordt er in de samenleving nauwelijks onderscheid gemaakt. Maar er is zo’n groot verschil tussen alfa en bèta. Als iemand pronkt met zijn mastertitel vraag ik altijd, welke richting? Een ir., drs, maar ook een ing. in de bèta, technische richting of niet te vergeten in een loodzware studie geneeskunde, heeft voor mij veel meer waarde. Dat zijn de duwers in onze maatschappij. Die andere profiteren ervan.