Is onze premier een verkapte racist?

Nederland maakt zich, uiterst modieus, druk om vermeend ‘racisme’ in de USA. Een activiste in Amsterdam bemerkt tot haar schrik dat zij daar ook nog burgemeester is en daarop kan worden afgerekend. Lastig als je geen idee hebt dat er ook verantwoordelijkheden aan dat baantje vastzitten. Onze sprookjesvertellende premier ziet mogelijke stemmenwinst door, tussen neus en lippen door, te verklaren dat ‘ons prachtige land’ ook een probleem met ‘systemisch racisme’ zou hebben (dit zijn, niet toevallig, letterlijk de woorden van zijn idool Obama).

Min. Pres. Rutte. Afb: Pixabay

Ook nam hij ‘veranderende maatschappelijke inzichten’ inzake Zwarte Piet te baat om daarmee wellicht ook nog een zeteltje te behalen…

Na W.O.II zei Winston Churchill al: ‘de fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen’. Naar analogie mag ik afleiden ‘dat de racisten van vandaag zich anti-racisten noemen’. Ik heb in meer dan tien landen gewoond en kan u verzekeren dat er wereldwijd gediscrimineerd wordt tussen kleurlingen onderling en in overwegend zwarte landen vooral tegen blanken. That’s life!

In de USA komt het orakel, dat gedurende acht lange jaren van activisme in het Witte Huis de Amerikaanse rassenrelaties tot gruis heeft gereduceerd naar het niveau van 50 jaar geleden, met een obligate jeremiade over racisme van zijn opvolger en, uiteraard, alle ‘boze blanke mensen’.  Mensen krijgen ècht schoon genoeg van deze communist.

Eveneens in de USA reageert de zwarte TV presentator Jesse Waters, gastheer van één der meest bekeken TV shows ‘the Five’ , vernietigend op Obama’s gratuite leugens: ‘Het was behoorlijk schokkend om de zwarte president te horen vertellen hoe racistisch dit land is, dat hem tot twee keer koos’…   Waters dreef de spot met Obama: ‘hij was er de laatste acht jaren bij en dit land zou nog steeds racistisch zijn’, om te eindigen met: ’I am not sure what  Obama means with: ’ it’s systematically racist’. (onze premier Rutte evenmin, maar het staat interessant voor domme kiezers.)

Dat er ook nog objectieve journalisten zijn bewees Heather MacDonald vorige week dinsdag in haar column in de Wall Street Journal: ‘Deze beschuldiging van ‘systemische vooroordelen bij de politie’ was al fout tijdens de Obama jaren en blijft ook vandaag fout. Hoe ziek de video van Floyd’s arrestatie ook zijn moge, het is niet representatief voor de 375 miljoen jaarlijkse contacten van de politie met de burgerij. Er is solide bewijs dat er géén structurele vooroordelen heersen in de organen van de criminele justitie v.w.b. arrestaties, vervolging of bestraffing. Criminaliteit en verdacht gedrag, niet het ras, bepalen de meeste acties van de politie.’

Zij specificeerde dat, volgens beschikbare data, de politie in 2019 een totaal van 1004 mensen had doodgeschoten, waarvan de overgrote meerderheid bewapend was.en waarvan zwarten ongeveer een kwart vertegenwoordigden met 235. Dat percentage is stabiel sinds 2015.

Vervolgens schreef zij: ‘ Dat bestanddeel aan zwarte slachtoffers is minder dan wat het zwarte aandeel in de criminaliteit zou voorspellen, omdat het schieten door de politie een functie is van hoe frequent agenten gewapende en gewelddadige verdachten tegenkomen.  

In 2018, het laatste jaar waarvan die gegevens beschikbaar zijn, waren ‘African-Americans’  53% der bekende moordenaars in de US, maar begingen rond 60% der roofovervallen, hoewel zij slechts 13% van de bevolking vormen. Vorig jaar schoot de politie 9 ongewapende negers dood maar 19 ongewapende blanken, volgens de betrouwbare Washington Post database’.

Aldus MacDonald. Ook meldde zij dat in de ‘high-crime’ wijken van Chicago en andere grote steden het zwarten zijn die routineus door zwarten worden gedood, in véél hogere percentages dan door de politie. Tot slot de uitsmijter, die verwende linkse meisjes met aspiraties om burgemeester van Amsterdam of minister van binnenlandse zaken te worden in hun oortjes moeten knopen: ‘… de laatse gegevens, die de bewering van ‘systemisch racisme’ onder de Amerikaanse politie tegenspreken, dateren van augustus 2019 in ‘the Proceedings of the National Academy of Sciences’. ‘Onderzoekers vonden geen enkel bewijs van anti-zwarte ongelijkheid in de kans om dodelijk door de politie getroffen te worden.’  

Hoe diep kan een Nederlandse politicus zinken om Obama’s leugens te adopteren, terwijl wij één der meest tolerante landen terwereld zijn in onze rassenrelaties? Premier Rutte weet donders goed dat het modieuze ‘anti-racisme’ in ons land in feite niets anders is dan verkapt racisme van gekleurde, veelal gesubsidiëerde, activisten die tegen blanke Nederlanders discrimineren vanuit een puur Marxistische klassenstrijd, vermomd als rassenstrijd.

Vorige week maandag schreef de Washington Post dat de regering in toenemende mate concludeert dat de rellen, plunderingen, en zelfs moord op diverse politieagenten, georganiseerd worden. Dit komt notabene uit de mond van Billy J. Williams de minister van justitie van de notoir linkse staat Oregon, die vertelde: ‘ hier in Portland ligt het anders. Het viel ons op dat op een gegeven moment , tijdens demonstraties, de demonstranten zich verspreidden om zich vervolgens aan precies hetzelfde criminele gedrag op verschillende plekken in de stad schuldig te maken. Wij zagen dat mensen die acties coördineerden, dat is alles wat ik zeg’. Let wel, dit is Oregon, één der meest linkse staten in het land, waar de autoriteiten de linkse schellen van de ogen vallen!

De Amerikaanse Minister van Justitie William Barr zei donderdag dat:  ‘a witch’s brew’ (letterlijk een “heksen brouwsel”) van slecht volk en extremisten, Antifa inbegrepen, verantwoordelijk zijn voor rellen en er is bewijs dat provocateurs van buitenaf daarbij betrokken zijn’.

‘Zoals ik de gouverneurs maandag al informeerde, zien wij drie verschillende spelers op het toneel. De meerderheid zijn vreedzame demonstranten, maar vaak zijn er groepen die de gelegenheid te baat nemen om rooftochten te organiseren en tot slot zijn er extremistische agitatoren die de protesten overnemen om hun eigen, gewelddadige agenda ten uitvoer te brengen. Wij hebben bewijs dat Antifa en dergelijke groepen betrokken waren bij het aanjagen van en deelnemen in gewelddadige activiteiten, wij zien ook actoren van buitenaf die iedereen opjutten om het geweld te verscherpen’

Desgevraagd specificeerde hij dat zijn departement en de inlichtingendiensten een ‘witch’s brew’ van extremistische organisaties heeft geïdentificeerd, die achter de rellen, plunderingen en moordaanslagen op de politie zitten. Antifa is één van hen, reden waarom Donald Trump hen als ‘terroristische organisatie’ laat kwalificeren. Dit wordt gesteund door de ex-hoofdcommissaris van de New Yorkse Politie, Bernard Kerik, die meldde dat: ‘ een toenemend aantal brandbommen, met andere wapens, zoals pallets met bakstenen, worden door de politie ontdekt in wijken waar geweld uitbreekt. Het vereist professionele infrastructuur, financiering, communicatie, personeel en planning voor het maken van explosieven zoals molotov cocktails en het op strategische punten aanleggen van voorraden van deze levensgevaarlijke wapens’.

Ook in Minneapolis heeft de politie brandbommen gevonden die op strategische plekken door de gehele stad verborgen waren.  Omwonenden meldden dat zij auto’s zonder kentekens hadden gezien waarmee voorraden bakstenen en brandbommen werden aangevoerd. Dàt is Antifa, al jaren gefinancierd door de sociopaat George Soros, maar extremistische Democraten eisen dat de politie in Minneapolis  wordt  afgeschaft en de verdwaasde gemeenteraad heeft eerder (08 juni j.l.) besloten de politie af te schaffen…  Chaos is hun communistisch motto, maar tot slot nog even iets over George Floyd, de kleine crimineel wiens gewelddadige dood door toedoen van één doorgeslagen politieagent, aanleiding werd voor alle ellende in Minneapolis.

Candace Owens, een conservatieve jonge zwarte vrouw, is voormalig directeur van Turning Point USA. Zij plaatste een video op Facebook getiteld:  ‘Bekentenis: Ik steun George Floyd NIET en weiger om hem als een martelaar te zien. Maar ik hoop dat zijn familie gerechtigheid zal zien.’

Zij is de schrik van ‘progressief Amerika’ met haar rationele oordelen over alle misstanden in de Democratische partij en krijgt nu wéér een linkse ‘shitstorm’ over zich heen voor deze opinie:

‘Het valt mij zwaar. Er waren zoveel emoties en druk op mij om mee te doen aan de heersende politieke opinie over wie George Floyd was. Er worden ons veel leugens verteld ten nadele van de zwarte gemeenschap en van de blanke gemeenschap, ten koste van Amerika als een geheel. Daarom wil ik zeggen dat ik George Floyd niet steun en evenmin zijn beschrijving door de media als een martelaar voor de zwarten. Niet elke zwarte Amerikaan is een crimineel. Niet iedere zwarte Amerikaan begaat misdaden. Maar wij zijn uniek omdat wij de enige mensen zijn die gillen en schreeuwen en steun eisen voor mensen in onze gemeenschaap die nergens voor deugen.

‘U zult niet gauw een Jood vinden die vijf keer in de bak heeft gezeten, die sterft terwijl hij een misdaad begaat en voor wie de Joodse burgers ‘gerechtigheid’ eisen. Dat geldt ook voor blanke en Latino gemeenschappen.  Wat ik wil zeggen is niet ter verdediging van Derek Chauvin (de schuldige Minneapolis politie agent).

De famile van George Floyd verdient gerechtigheid voor de wijze waarop hij omkwam, maar ik accepteer evenmin het verhaal dat hij het ‘crème de la crème’ van de zwarte gemeenschap zou zijn.

Om wat voor reden dan ook is het voor ons modieus geworden in de laatste 5 à 6 jaren om criminelen van de ene dag op de andere tot helden te verklaren. Dat vind ik verachtelijk. George Floyd was geen verbazingwekkende persoon. George Floyd wordt ons gepresenteerd als een superman met een heroïsche levenstijl. Wij maken onszelf zo te schande, want niemand in zwart Amerika wil de waarheid vertellen. Wij zijn ons eigen grootste probleem. Ik bied geen verontschuldiging aan: George Floyd is mijn martelaar niet. U mag hem hebben.’

Zij besloot met ‘het hele concept van geradicaliseerde politie is een mythe. Men hoeft slechts wat simpele rekensommetjes te maken om te zien dat de gehele ‘narrative’ een grove leugen is. Er is geen racistisch gerichte ‘police brutality’ tegen zwarte Amerikanen’.

Het gif voor links Amerika zat in de staart, met: ‘Links denkt dat wij dom zijn’, met een veeg uit de pan naar het door Hollywood-namen bewonderde ‘Black Lives Matter’.  ‘En wij moeten ermee stoppen om hun gelijk te bewijzen, wij moeten niet meer happen in hun aas.

Wij moeten hun stompzinnige verkiezingspraatjes die ons elke vier jaar worden verteld, maar die na 3 november verdwijnen niet langer accepteren. Wij zijn compleet lachwekkend voor links omdat, dat is het punt, zij dit elke vier jaar flikken en wij er elke vier jaar instinken’.

Candace Owens is een 31 jarige, conservatieve vrouw met een scherp, gezond verstand die als 17 jarige al slachtoffer werd van bedreiging met de dood door linkse activisten in Stamford, Connecticut aan de ‘Gold Coast’, een Democratisch bastion, zoals de Grachtengordel in Amsterdam. Zij heeft ondanks jarenlange bedreigingen haar rug recht gehouden en gaat alleen verder in haar strijd tegen het Democratische  kiezersbedrog. Premier Rutte daarentegen staat bekend als een opportunist en degradeert zich tot de papegaai van Obama door de gelegenheid te baat te nemen om ons allen een schop tegen de enkels te verkopen met zijn gratuite beschuldiging dat Nederland ‘systemisch racistisch’ zou zijn. Die beschuldiging vind ik schandalig en vraagt om een variant op een bekend spreekwoord: ‘wie zich aan Obama spiegelt, spiegelt zich zacht’.  

Premier Rutte moet zich schamen hoe hij zijn eigen land zo opportunistisch, excusez le mot, ‘te kakken zet’. Hij doet er beter aan om zich aan een integer mens als Candace Owens te spiegelen!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rinus
3 jaren geleden

“…de zwarte TV presentator Jesse Waters…” heeft weliswaar heel mooi zwart haar, maar is volgens mijn zeker geen ‘man of color’ of hoe je dat tegenwoordig ook noemen moet.

Waters presenteert overigens in het weekend ‘Waters World’ – eveneens op Fox News.

Ravian
3 jaren geleden

“Is onze premier een verkapte racist?”

Nee hoor, gewoon een gladakker, een notoire leugenaar, en een gore landverrader.

Neef Jansen
3 jaren geleden

Ik denk dat de druk heel groot is om mee te gaan met de propaganda van de Linkse Kerk en speciaal het extreem-linkse bolsjevistische deel ervan. Het is als een destructieve sekte, die wereld, en als je niet doet wat men zegt, of zelfs kritiek uit, dan komt heel het repertoire van intolerantie tevoorschijn, en dan kan je wel inpakken, ook als minister-president. Men zit in een foute analyse van de werkelijkheid, een waan die vernietigen wil om het grote heil te brengen, en we hebben eerder al gezien tot wat voor catastrofen dat leiden kan. De spoken van Stalin, Mao, Pol Pot en andere massamoordenaars zijn er nog steeds en inspireren tot grote intolerantie, haat en vijanddenken, fanaat geschreeuw en drang tot destructie.

karton
3 jaren geleden

Rutte is géén verkapte racist ! Hij is veel erger : een volledige racist en hij toont dat, onbeschaamd !