Beschaving of anarchie?

Zegt u het maar…  Zaterdag jl. schreef ik in ‘Tot hier en niet verder’ hoe het globalisme een ‘alles of niets’ offensief voert om president Trump de pas af te snijden voor de verkiezingen van november.

Afb: Pxhere

Dit speelt in een wereld waarin globalisten hun corrupte concept pousseren, dus niet alleen maar in de USA of in Europa maar simultaan in de USA èn Europa, ook in Nederland. Maar altijd gaat het om een gevaarlijke minderheid die probeert ons te intimideren en te overdonderen, vergeet dat nooit.

Bij meerdere gelegenheden heb ik reeds betoogd dat die komende Amerikaanse verkiezingen beslissend kunnen zijn voor het voortbestaan van  de westerse civilisatie of de volstrekte anarchie die het globalisme ons door de strot probeert te wringen en waarvan wij in diverse Amerikaanse steden al een voorproefje krijgen, nu gespuis van BLM en Antifa daar de vrije hand krijgt. De november verkiezingen gaan niet meer over Trump’s tweets of Biden’s dementie, noch over een lockdown of de economie. 

Wij staan nu ook voor een existentiële crisis, ‘erop of eronder’, maar de kleine, kwaadaardige minderheid die ons denkt te kunnen terroriseren wordt helaas geïnspireerd door premier Rutte’s opportunisme. De man is historicus maar lijkt ieder perspectief te ontberen, respectievelijk bewust te kiezen voor de linkse dreiging in zijn toenemende pogingen tot onderdrukking van onze democratische vrijheden door zijn keuze pro-klimaatzwendel, met zijn ‘noodwet’ en zijn arbitraire, ongrondwettelijke verbod tot demonstreren daartegen door zijn stroman Remkes.

Wat staat ons te wachten? Een triest figuur als Joe Biden is niet meer dan de marionet van de linkse extremisten die hun kans ruiken om de val van het kapitalisme te bewerkstelligen en het sprookje van Marx alsnog in de praktijk te gaan brengen.  Ik realiseer mij dat veel Sta-Pal lezers voornamelijk hun focus op Nederland en Europa richten, maar dan onderschat u het globalisme in hun manische drang tot zelfvernietiging. Dat de basis daarvoor reeds lang gelegd is schilderde Charlef Brantz maandag in zijn artikel ‘feitencontrole is een must’, waaruit zonneklaar de incompetentie en de kwaadaardigheid blijken van de Democratische extremisten die de meeste steden in de USA in handen hebben. Het is een verontrustende trend die het gestaag verloederende Amsterdam volgt op weg naar de anarchie.

Joe Biden heeft zich nu al laten manipuleren bij de keuze van een vice president, die in ieder geval van ‘het politiek correcte geslacht’ moet zijn, extremistisch en vooral trouw aan de morbide leiders van de Democratische partij. Maak uw keuze uit de volgende hersenloze socialisten, de kleurlingen Senator Kamala Harris (D-CA) of de van haat en nijd bolstaande ex- Georgia gouverneurs-kandidaat  Stacey Abrams, of ‘Sneeuwwitje’ a.k.a. Senator Elizabeth Warren (D-MA), ook wel bekend als ‘Pocahontas’.  Eén van dit funeste drietal zou de feitelijke president van de vrije wereld kunnen worden! Dat is vergelijkbaar met hun geestverwante D’66 kneuzen Ollongren, Kaag en van Engelshoven, maar dan met een dosis natuurlijk venijn waar zelfs ratten aan bezwijken. 

De hele rotte Democratische kliek van de dinosaurus Nancy Pelosi, de snotneus AOC, Susan Rice, Sally Yates, wellicht John Kerry en Michael Bloomberg zou staan trappelen om op de eerste rij te komen en hun socialistische agenda erdoor te (d)rammen. Deze volgers van Big Brother zullen beginnen de geschiedenis te herschrijven en hun politieke agenda zal de USA binnen de kortste keren reduceren tot een tweede Venezuela.

Wij zullen als gevolg daarvan de grootse moeite krijgen om de communisten uit Peking op afstand te houden, alles  dankzij een destructieve Democratische, globalistische agenda en niet te vergeten een premier Rutte die als klein radertje in het globalistische proces instrumenteel is in de ondermijning van onze vrijheid. Dat een Mark Rutte, in zijn grenzeloze opportunisme, de deuren van Nederland wijd openzet voor deze globalistische aanslag, dringt nog veel te weinig door tot de kiezers, maar hij lijkt ook niet al te snugger. Want de flauwekul van de zwarte racisten van BLM gaat helemaal niet om een structureel maatschappelijk probleem naar communistisch recept. Het gaat er slechts om dat primitieve idioten zoals een rapper op de Dam het blanke Nederland kunnen vernederen en wij laten dat nog toe ook… 

Het is een zegen dat moedige burgers op het Malieveld Rutte hebben weerstaan, maar dat moet nu steeds meer gaan gebeuren. Vandaar dat ik zaterdag schreef over: ‘ tot hier en niet verder!’


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
3 jaren geleden

R.Dunki.
Dank voor uw helder relaas.
Vanzelfsprekend proberen de meest ongure, meestal linkse, elementen president Trump af te schilderen als de “veroorzaker van de corona-crisis” en preken hel en verdoemenis.
Vaak zijn dát mensen die stekeblind en stokdoof zijn en nooit hebben geweten wat er zich in de voormalige Oostblok-staten heeft afgespeeld, ik was daar diverse keren en heb ’t gezien……..zo’n toestand wil een normaal denkend mens niet beleven, maar véél links denkenden streven daar juist naar, volkomen debiel !!! Hiermede wil ik niet zeggen dat het aan deze zijde van de wereld allemaal “prima” is, maar vergeleken met wat het verziekte linkse gilde ons wil brengen leven wij in een “paradijs”.
Nogmaals mijn dank

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

@ Karton.

Ik mocht uw ervaringen in het oostblok delen, o.a. in Polen en Roemenië, en was ook pijnlijk getroffen door de geestelijke averij die men in die landen had opgelopen als gevolg van de decennia lang durende communistische indoctrinatie.

In het midden oosten heb ik enkele jaren meegemaakt hoe oppressief, intolerant en bloeddorstig de islam is. Sharia beulen die de parkeerplaats voor het ABN kantoor in Dahran een geschikt plekje vonden om enkele slachtoffers van hun ‘gerechtigheid’ tussen geparkeerde autos onthoofden. De bank-employees waren aan het eind van de dag gedwongen door een enorme plas geronnen bloed te waden om hun autos te bereiken.

Of een jonge Europese vrouw, die ik in de soukh van Bahrain ‘redde’ uit de klauwen van moordzuchtige simpletons met getrokken messen, nadat zij één van hen een dreun had verkocht omdat hij haar in het voorbijgaan vol in haar kruis greep.
Nadat ik haar had meegetroond naar mijn kantoor moest de politie eraan te pas komen om een tiental uitzinnige, op bloed beluste, middeleeuwse idioten met de lat te verdrijven.
Het zou goed zijn als die linkse zwevers op hun vliegende tapijtjes naar Saudi of Qatar konden zweven om, na een keiharde landing, met hun eigen domheid geconfronteerd te worden.

Of dichter bij huis, althans in cultureel opzicht, in St. Louis waar afgelopen weekend een bende van Black Lives Matter zware ijzeren hekken van een privé condominium vernielde onder het motto ‘our streets’, om vervolgens met 300 man een invasie van privébezit te realiseren dat als zodanig duidelijk was aangegeven. Toen een echtpaar op middelbare leeftijd die criminelen op hun huis zag afkomen grepen zij naar de wapens om zichzelf en hun bezittingen, in doodsangst en blootsvoets, te verdedigen. Wat gebeurt er vandaag?

Kimberly M. Gardner, de zwarte, Democratische openbare aanklager van St.Louis, wier winnende campagne voor de volle 100% gefinancierd werd door George Soros, brengt een bulletin naar buiten over ‘vredige demonstrranten die bedreigd worden door gewapende omwonenden die hen het recht op demonstratie ontzeggen’. Zij gaat er werk van maken!

Daarom is het te hopen dat Trump zijn ‘second wind’ krijgt en vaart zet achter de gerechtelijke onderzoeken naar de ‘deep state’ en dat de economie weer snel aantrekt. De gewetenloze linkse extremisten zijn tot alles in staat om, als Trump deze agressie in de kiem smoort, de volgende ramp te ensceneren.

Let op: zodra onze premier interesse toont weet u uit welke hoek de wind waait.

Jo
3 jaren geleden

Ronald, Jouw rechtse doemdenkerij door een zwarte bril, is bevrijdend voor de democratie in de vrije wereld. Het lijkt dus allemaal de goede kant op te gaan! Behalve dan natuurlijk de gezondheidscrisis in de U.S.A., waar in dat politiek achter gebleven gebied te veel goede mensen het slachtoffer worden van de meest narcistische machthebber ooit en zijn slippen dragende achterban: De dictatuur van het profitariaat ten top. Waarom bevestigde Anthony Faucy destijds niet aan Trump dat het drinken van bleekwater een briljant idee was en veel efficiënter dan hydroxychloroquine. Het zou de U.S.A. tenminste van één bedreiging voor de bevolkingsgezondheid behoed hebben.