‘Links’ is bang voor economisch herstel

De artificiële corona paniek is al in januari aangekondigd door George Soros tijdens het World Economic Forum in Davos. Met name de – door hem zo vurig gewenste – negatieve economische impact op de ijzersterke positie van Trump in de tien maanden voorafgaand aan de komende november verkiezingen.  

De grondtroepen van GroenLinks. Afb: Flickr.

Net zoals met hun klimaatzwendel heeft ‘links’ de corona epidemie misbruikt als politieke stok om de kapitalistische hond te slaan door, samen met de WHO, de zaak op te blazen tot een pandemie in de fantasiewereld waarin deze ‘zwevers’ leven. Dat er geen sprake is van een pandemie moge blijken uit een vergelijking met de laatste globale griepepidemie van 2018, die heel wat harder huishield. Maar zolang de troebele breinen in de pers dat onder de mat vegen, zijn de Obama discipelen, inclusief Rutte, content.

Hoe cynisch dit ook moge klinken, zij zijn persoonlijk gebaat bij de huidige 40 miljoen werkelozen in de USA, bij de verwoeste levens van 40 miljoen onschuldige slachtoffers en hun gezinnen die daar in de rij staan voor voedselpakketten. Daarom zijn zij ook dodelijk bevreesd dat de economie weer zal opveren. Chaos is een essentieel onderdeel van hun destructieve agenda. Ook de opportunist Rutte heeft dat goed begrepen en gedijt hier persoonlijk bij, zoals polls uitwijzen.

Vandaar dat immorele – uiteraard ‘progressieve’ – Amerikaanse gouverneurs nu proberen om de lockdown te laten voortduren, tegen beter weten in, en dat bij ons Rutte’s hulpje Ollongren zelfs probeert om de komende verkiezingen te saboteren om maar op het pluche te kunnen blijven zitten met haar failliete D’66. Dit terwijl steeds grotere aantallen wetenschappers van de daken schreeuwen dat de hele lockdown contraproductief, zelfs levensgevaarlijk, is voor de volksgezondheid en de economie en de mensen popelen weer aan het werk te mogen gaan en hun sociale levens te hervatten….  

Niets respecteren deze ellendelingen echter, behalve eigenbelang en het legaat van Karl Marx. Kijk naar de dagelijkse, doorzichtige praktijken van Rutte die slechts persoonlijk garen spint bij zijn weinig ‘intelligente’ lockdown ten koste van onherstelbare maatschappelijke schade. Zijn stommiteit is er nu de oorzaak van dat er, na drie lange maanden, nauwelijks een adequate natuurlijke immuniteit tegen corona onder de bevolking is opgebouwd, terwijl Zweden die al lang heeft. Ondertussen loopt de WHO alweer te jammeren over een ‘tweede golf’, dus Rutte en zijn handlangers de Jonge en  Ollongren wrijven in hun klamme handjes. Wéér een smoes voor verlenging van de ‘lockdown’!

In de USA is nu gelukkig een herkenbare ontwikkeling ingezet waarbij bedrijven de lichten weer aandoen en de met onbetaald verlof gestuurde en ontslagen werknemers opzoeken om een begin te maken met de start van het economisch herstel. De Obama discipelen zijn daar doodsbang voor. Hier is het Rutte die persoonlijke baat heeft bij de door hem gecreëerde chaos.

De voormalige Obama adviseur Jason Furman heeft een gedetailleerd scenario opgesteld voor dat economisch herstel en liet weten, in een lezing voor belangrijke Democraten èn Republikeinen, dat Trump waarschijnlijk juist een extra argument in handen krijgt om zich op de borst te kloppen bij de verkiezingen voor een komend explosief economisch herstel dat zijn weerga niet kent. 

Dat zou onze, onbegrijpelijkerwijze totaal verlamde, oppositie in de personen van Wilders & Baudet toch eindelijk eens uit hun schulp moeten doen kruipen. Zij hebben al maanden verloren en moeten zich nu héél snel sterk maken om Rutte aan te pakken. Maar zij grossieren slechts, maand in maand uit, in geweldige gemiste kansen!

Furman spreekt van ‘de meest explosieve economische groei ooit’ en jaagt zijn eigen Obama kliek daarmee in paniek de gordijnen in. Ondertussen bereiden de hulpjes van Joe Biden zich voor op de komende TV-debatten met Trump in de herfst, maar zij raken er meer en meer van doordrongen dat die scenario’s snel achterhaald kunnen worden.

Furman spreekt niet van een geleidelijke curve maar van een explosief, V-vormig herstel en ziet daarvan al de eerste signalen. De consumptie begint weer te stijgen, Amerikanen kopen meer huizen dan ooit en mensen beginnen weer terug te druppelen naar hun oude banen, daarbij panisch tegengewerkt door immorele Social Justice Gouverneurs.  In dat herstelproces is geen geleidelijke herstart nodig omdat iedereen naadloos de draad kan oppakken van enkele maanden geleden voor een ‘jump start’die dat V patroon toont.

Ook in Nederland zien wij hetzelfde zieke patroon, waarin politiek correcte drammers proberen om de lockdown voort te laten duren, om mensen blijvend werkeloos en diep ongelukkig te houden door hen hun werk en hun sociale contacten te ontzeggen.

Met welk recht pretendeert Rutte dat te doen terwijl er dagelijks 50 Nederlanders sterven aan longkanker, waar onze louche overheid fortuinen aan verdient met de huizenhoge accijns op tabak. Al die voortijdig overleden rokers brachten niet alleen fortuinen aan accijns binnen, maar sparen de staat ook nog eens bakken AOW uit!  Rutte’s weerzinwekkende hypocrisie kent geen grenzen!

Je gaat je echt afvragen wat voor verknipte mentaliteit al die linkse drammers moeten hebben om zo hun hysterische greep naar de macht na te streven ten koste van het geluk van hun medemensen. Dat Rutte zelfs probeert om over zijn, hopelijk, politieke graf heen te regeren met zijn potentiële chantage van het krankzinnige, illegale vaccinatiepaspoort, tart ieder beschrijving en is van het allerlaagste Obama kaliber.

Ook adviseurs in het Witte Huis praten over een explosief derde kwartaal dat, na een rampzalige tweede kwartaal, een sterk opbloeiende juli maand zal laten zien. Zij zien hiervan nu de bevestiging door leidende Democraten. De Amerikaanse bevolking popelt om weer aan het werk te gaan, er lopen legio processen tegen saboterende linkse gouverneurs en de straatprotesten zijn ontelbaar. Wat bezielt Nederland om de terreur van Rutte zo lijdzaam te ondergaan, wat verlamt de onzichtbare heren Wilders en Baudet toch?

Het wordt een historische keuze in de USA tussen diepe ‘linkse’ duisternis en kapitalistische’ zonneschijn, die een stempel op de komende decennia gaat zetten. Enerzijds is er de aftandse Joe Biden, die de rampzalige wurggreep van de communist Obama op de economie zal proberen te herstellen en iedere vorm van herstel in de kiem zal smoren. Vergelijkbaar met de wijze waarop Obama na de crash van 2008 ook iedere kans op herstel de grond inboorde, net als de dodelijke socialistische regelnichten van Brussel dat voor Nederland doen.

Daartegenover staat Trump’s verwachte groei en bloei, die fataal zal blijken voor de politiek correcte Obama saboteurs. Wat Biden nu presteert is ‘par for the course’ in de geborneerde linkse hoofdjes: marginaal gejammer over Trump’s Twitter account, gejammer dat Trump een rondje golft, gejammer over de manier waarop Trump ‘de kostbare maatschappelijke normen schendt’.

Wat zegt dat over de politiek correcte Democraten en onze eigen D66-kloon Rutte, die er alles aan gelegen is om de lockdown te rekken en zelfs op verkapte wijze permanent te maken met zijn illegale en waanzinnige ‘vaccinatie pas’?  Uiteraard is dit geen retorische vraag maar het toont aan hoe een desperate groep politiek correcte politici probeert om hun greep op de macht te consolideren door ons economisch herstel te saboteren. Alleen maar teneinde hun persoonlijke politieke wensen te realiseren ten koste van miljoenen landgenoten, waar zij maling aan hebben.

In de USA wordt de strijd van de vrije democratie tegen de politiek correcte, globalistische krachten van de duisternis voor ons uitgevochten door Donald Trump. In Nederland suffen wij verder…

De komende verkiezingen in de USA zijn van cruciaal, historisch belang. Als Trump herkozen wordt zal hij definitief afrekenen met de criminele ‘deep state’, de doortrapte, globalistische gangsters van Obama, die er slechts naar streven om Big Brother aan de macht te brengen. Zij willen slechts de wereld knechten in het ‘nieuwe normaal’ van hun Utopia.

Helaas gebeurt, zoals Goethe zei, alles wat op het wereldtoneel speelt pas 50 jaar later in Nederland, maar wij moeten ons eerst ontworstelen aan de wurggreep van Rutte. Het is aan u, de kiezer, om er een grote schop onder te geven en te tonen wat u van hem vindt, want van serieuze oppositie in de Haagse politiek is al lang geen sprake meer, terwijl Rutte de situatie zo handig en ongestraft kan misbruiken omdat Baudet en Wilders steevast de andere kant opkijken.


Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

Goedenavond Puck,

Voor de goede orde, ik volg dagelijks de travestie van onze democratie in de 2e Kamer en zie dan, machteloos, toe hoe Rutte daar zijn onbeschaamde, voorgekookte politieke rugdekking krijgt tegen de, in hun cordon sanitaire, al even machteloze opppositie .

Terwijl Rutte zo ‘de punten ongestoord buiten de deur scoort’ – geloof de polls of niet, er is geen journalist die hem ook maar één kritische vraag stelt – maakt hij de ene fout na de andere. Daar schrijf ik bijna dagelijks over, maar dat blijft waarschijnlijk ook ‘binnenshuis’ en zo gaan ook de door u genoemde ‘goede daden’ van FvD en PVV in de Kamer voorbij aan het grote publiek.

Baudet & Wilders maken ‘softball’ oppositie, maar die zet ècht geen zoden aan de dijk! Ik ben daar net zo gefrustreerd over als u of de heer Girbes en ieder ander maar vergoelijk dat niet.

Het is een strategisch gegeven dat FvD en PVV ‘niet mogen’ scoren in de Kamer van het Kartel. Vandaar dat ik suggereer dat FvD en PVV dat ‘cordon sanitaire’ doorbreken door ook weer te proberen om buiten de muren van de 2e Kamer te scoren bij het grote publiek.

Dat trekt nu eenmaal aandacht, maar dan géén woord over ouderenzorg maar alleen, op het scherp van de snede, Rutte aanpakken op zijn succesnummer, corona. Hij voelt zich nu zo veilig met de rugdekking van de 2e Kamer, het RIVM en ‘ons soort mensen’, dat hij en de Jonge legio fouten maken. Denk aan de ontelbare, nodeloos en voor hun tijd overleden oudjes dankzij het wanbeleid van de Jonge.

Hem kan, in zijn arrogantie ‘grove nalatigheid’ en ‘dood door schuld’ verweten worden (zoals gouverneur Cuomo van New York dat nu ook op zijn bordje krijgt), maar dat vereist wèl ‘hardball’ oppositie (waar Wilders mijns inziens best raad mee zou weten, en waarom Baudet ook niet?)
Wat ik bedoel te zeggen is dat Baudet en Wilders hen mijns inziens daarop keihard moeten aanpakken en volledig slopen, zoals linkse politici dat, uit gewoonte, dagelijks proberen.

Wij hebben nu niets aan ‘nice guys’ maar het mes moet op tafel komen en dàt kan niet goed in de suffe 2e Kamer. En dàt is wat ik zo node mis bij dit duo! Vandaar…

Me voy à la cama, buenas noches.

Baudet en Wilders hebben weldegelijk mijn sympathie, maar wat ik hen verwijt is dat zij in hun oppositie voor een alternatieve, ‘keiharde’ strategie zouden moeten opteren, en buiten de Kamer. Zoals zij dat deden in de herfst, ‘op de spreekwoordelijke zeepkist’.

Puck van der Land
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Beste Ronald,
Dank voor je reactie. Hoewel je een reeks relevante punten aansnijdt, zoals het cordon sanitaire om FvD en PVV en ook je commentaar op de rugdekking die Rutte krijgt vanuit het RIVM, de WHO en natuurlijk de gewone mainstream media, ben ik het niet eens met de koers die bijv. Thierry Baudet zou moeten volgen. Moet hij scherper aanvallen, Rutte als verrader, knoeier, meeloper, opportunist etc. wegzetten, dan komt hij in hetzelfde spoor als Wilders. Die is vaak heel scherp en neemt nooit een blad voor zijn mond. En wat heeft dat opgeleverd voor de PVV: dat ze overal werden buiten gesloten en hem afdeden als een schreeuwlelijk etc.

Het laatste jaar, sinds de verkiezingsoverwinning van FvD bij de Provinciale Statenverkiezingen, is ook de PVV een veel inhoudelijker koers gaan varen. Bijvoorbeeld Martin Bosman sloopte nog niet zolang geleden het hele mediabeleid van mevr. Shula Rijksman van de NPO. Een kostelijke kritiek, helemaal de spijker op zijn kop. Ook Marcusover komt regelmatig met goede standpunten en Wilders zelf komt steeds meer met inhoudelijk goed doortimmerde betogen.
Dat geldt zeker ook of nog meer voor de betogen van Thierry Baudet over bijvoorbeeld de klimaathype.
En vorige week nog mr Hiddema met zijn antwoord in het kamerdebat dat de AZC’s er mensen bij moeten hebben omdat ze die “verrotte misdadige kansenparels” in een AZC niet meer in de hand hebben en bang zijn voor dat tuig. Wat zei Hiddema: oppakken en opsluiten en voor de keus stellen: 2 jaar de bak in of vrijwillig terug naar je eigen land. Helemaal niet moeilijk. Maar al die welzijnswerkers en halve zachte ambtenaren in Den Haag zorgen er wel voor dat daar niks mee gebeurt, wat wettelijk gewoon mogelijk was, als dat zachtgekookte ei van een mevrouw Ankie Knol daar niet tussen zat om de hele zaak voor te liegen en glad te strijken.

Ik ben voor inhoudelijk argumenteren, altijd en niet zomaar scherp slijpen op de persoon. Dat scherp slijpen en met overslaande stem gaan praten, daar worden mensen doodmoe van; wat mensen willen horen zijn argumenten waarmee ze na het weekend een gesprek met hun collega aan kunnen gaan. Steekhoudend maar voorzichtig. Want in politiek correct Nederland moet je goed oppassen met wat je zegt.
De hele manier van op de persoon spelen, zoals dat met #Metoo extreme vormen heeft aangenomen, scherpt meningsverschillen op een verkeerde manier aan.
Thierry en Wilders worden voor iedere scherpe opmerking gekapitteld, maakt niet uit wat ze zeggen tegen de meelopers kliek van D66, Groenlinks, PvdA, de gristelijken (niet GPV), en de linksgedraaide VVD-ers. Vrijwel allemaal hoger opgeleide mensen die ergens in het ambtenarenapparaat hun brood veilig hebben gesteld, gehersenspoeld als ze zijn door de communistische gelijkheidsideologie van Marx, Gramsci, de Frankfurter Schule en de horde uit de filosofenschool van het deconstructivisme.

Uiteindelijk leidt al dat oeverloze gewauwel in de 2e Kamer tot helemaal niks omdat in de achterkamertjes de ministers met Rutte als opperhoofd toch de koers uitzet die ons naar een anarchistisch Europa leidt waar men uiteindelijk niet anders zal doen als geld bijdrukken, dictatoriale wetten en regels aannemen om de anarchie onder controle te houden. De Corona crisis is een voorbode en een voorbeeld van wat ons mogelijk te wachten staat. Thierry Baudet krijgt achteraf helemaal gelijk met zijn roep om mondkapjes en een korte lockdown zodat ziekenhuizen orde op zaken konden stellen. En reken maar dat FvD dit zal gaan gebruiken als er conclusies getrokken moeten worden over die “intelligente lockdown” van het duo Rutte en de Jong. Gelukkig zijn niet alle Nederlands doof en blind, “het gemor onder het gepeupel neemt toe”. We gaan het zien. Dag, fijne avond.

2 jaren geleden

****Helaas gebeurt, zoals Goethe zei, alles wat op het wereldtoneel speelt pas 50 jaar later in Nederland, maar wij moeten ons eerst ontworstelen aan de wurggreep van Rutte. Het is aan u, de kiezer, om er een grote schop onder te geven en te tonen wat u van hem vindt, want van serieuze oppositie in de Haagse politiek is al lang geen sprake meer, terwijl Rutte de situatie zo handig en ongestraft kan misbruiken omdat Baudet en Wilders steevast de andere kant opkijken****Aldus de heer Dunki.

Ik ben het niet eens met Uw ” stelling” dat Thierry Baudet en Geert Wilders ” de andere kant opkijken,. Ik volg “ze” regelmatig, maar, U hebt, Kennelijk” geen idee waarmede Baudet en Wilders te maken hebben.
Verbaal worden de leden van het kabinet constant aangevallen en hun tekortkomingen aan de kaak gesteld,
Ook zeer veel amendementen van Baudet en Wilders, worden zonder pardon afgewezen en het blijkt onmogelijk de Kamerleden en het kabinet nog iets te leren, wat het woord behoud betekent. De nodige kennis van zeer veel zaken is bij dit kabinet bijna NUL.
Baudet en Wilders kunnen ONMOGELIJK EEN LEGER INHUREN OM HUN GELIJK TE HALEN.
Ze zouden meer kunnen doen? Ik weet het nog niet.
Baudet heeft toch vele malen, ook in de Kamer, gezegd dat ” het een stel idioten zijn”?
Niemand reageert.
De Theo Hiddema, maakt Grapperhaus met zijn juridische kennis volledig af.
Maar, wat kunnen ze nog meer doen? Als U een voorstel lanceert zal ik dat naar het Forum voor democratie zenden, met als bron. ” Ronald Dunki, van Sta-Pal.
Ik heb ook wel eens gedacht…….. sla er toch op los……….. maar dat is illusoir. Dat de VVD volgens de huidige peilingen 44 zetels zou halen…. is onbegrijpelijk., Als op 17 maart 2021 FvD méér zetels krijgt dan de VVD ……….. dán is FvD. de baas. Niet eerder.
De massa is nu eenmaal ongelooflijk dom………. en daaraan is niets te doen. U schreef toch ook al eens :” Panem et circenses ( brood en spelen)??? .

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr.

Heer Girbes, ik appreciëer uw argument, en ben ook geen voorstander van een ‘ heel leger inhuren’.

Mijn tip voor Baudet : in de zelfgenoegzame en incompetente ambiance van de 2e Kamer werkt het inderdaad niet, dus ga de boer op! Denk eens aan het kostenbewuste recept van Speaker’s Corner: de omgekeerde zeepkist bij Hyde Park. ( zo begon de democratie in Griekenland ook…)

Puck van der Land
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr.

Goedenavond meneer Girbes sr,
Wat ben ik blij met uw argumenten over Thierry Baudet en Forum voor Democratie. Ik lees meestal met veel plezier de teksten van Ronald Dunki, maar zijn commentaar op Thierry Baudet en de mannen van de PVV, slaan volledig de plank mis. Ik hoef uw punten niet te herhalen, want die zijn heel duidelijk. Thierry en ook Hiddema doen het heel goed als je hun commentaren in de tweede kamer of commissies volgt. Helder in gewone mensen taal en geen speld tussen te krijgen. Ga er maar aan staan met een tweemans fractie die het op moet nemen tegen die oerdomme lui van D66 en Groenlinks, en laten we de huichelachtigheid van de meeste CDA’ers of de opportunisten van de VVD ook niet vergeten. Het is een vechten tegen de bierkaai omdat op argumenten gewoon niet wordt ingegaan. Komt het van FvD of PVV: dan worden hun argumenten of voorstellen al bij voorbaat afgekeurd en aan de kant geschoven. Niet op inhoud maar vanwege de oorsprong.
Ik zou bijna tegen Ronald Dunki willen zeggen: hebt uzelf niet zitten slapen of bevooroordeeld gekeken en geluisterd….? Wie het FvD- Nieuwsbulletin bekijkt, hoort alle standpunten en ontwikkelingen nog eens opnieuw. Raad ik Ronald Dunki ook aan om van zijn verbittering af te komen dat er niemand wat doet. En wat doet hij dan ondertussen zelf behalve stukjes schrijven….. Ik kan zelf vanuit Spanje ook weinig concreets doen, maar ik kan wel een goede koers bij FvD ondersteunen, door hun teksten en filmpjes te delen en er de discussie over aan te gaan met de vele Groenlinkse en D’66 pensionistas zodat bij hen ook een keer de schellen van de ogen vallen tenzij ze zelf omvallen van onbenulligheid.

Overigens: ik geloof er niets van dat de VVD met zoveel stemmen is gegroeid, virtueel dan. Dat lijkt erg op manipulatie van de polls: vertegenwoordigen de mensen die daaraan mee doen wel de “publieke opinie” . Je wordt niet lukraak uitgenodigd om deel te nemen aan zo’n onderzoek, dat gebeurd op basis van data-analyse, en ik denk niet dat Jan met de Pet die op PVV stemt, daar een groot deel van uit maakt. Evenmin de kritische jonge intellectuelen die niet verblind zijn door de klimaathysterie, want de hebben echt geen voorkeur voor de VVD.

Het is even afwachten, maar zodra straks alle belastingheffingen met Prinsjesdag bekend worden, en al eerder de coup van Brussel wordt doorgezet zodat we 750 miljard Euro moeten gaan hoesten met zijn allen, hoe sterk Nederland nu er ook tegen lijkt te zijn….. wie is dan nog blij met MP Rutte en zijn slappe VVD. Het schip keert de wal. Nog even afwachten.

Goed dat Forum voor Democratie ondertussen heel hard doorwerkt op vele relevante maatschappelijke terreinen, zoals bijv. de ouderenzorg. Ook daar staan ze voor en met uitstekende standpunten, vertegenwoordigd door een jonge vrouw, ben haar naam vergeten, een arts die promoveert op o.a. deze problematiek.
Dat is ook FvD Ronald Dunki!. Ze slapen echt niet. Die speakers corner, meneer Dunki: dat deden ze al op hun manier, in de herfst bij de boeren, En nu met hun wekelijkse Videonieuws: geheel van deze tijd, met een veel groter bereik dan een ouderwetse speakerscorner.
In plaats van de FvD af te vallen en te kleineren, kunt u ze ook steunen met goede argumenten, want u bent bepaald niet achterlijk met uw analyses, maar misschien een beetje te activistisch…. Tja dat is een beetje linkse trek, en dan kan een ander het ook nooit goed doen. Hablamos!

karton
2 jaren geleden

Links behaalt de “glorie” op de door hen zelf geschapen chaos.
Jammer dat zo weinig mensen dit zien.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Inderdaad! Rechtstreeks uit het handboek van ome Karl Marx.

Het communistische schoolvoorbeeld van de gepatenteerde ‘permanente revolutie van Trotski’, maar de lammen en vooral de blinden onder de kiezerss blijven Rutte stemmen….