De versoepeling van Rutte’s ‘lockdown’

Nadat Rutte in een vlaag van genialiteit voorkwam dat de Nederlandse bevolking op natuurlijke wijze immuun werd voor de corona griep – wij zitten pas op 3% dankzij de ‘lockdown’, maar Zweden zit al op (of over) de 50% – maakt hij het nog steeds onmogelijk dat die immuniteit tijdig gerealiseerd wordt door alsnog die ‘lockdown’ te beëindigen. De gerechtvaardigde vraag is ‘ wat was er gebeurd als…?’ en Zweden geeft het heldere antwoord.

Afb: pixabay

Desondanks prutst Rutte voort en garandeert zo virtueel een tweede uitbraak in de komende herfst/winter, terwijl de clown de Jonge in de marge domme dingen roept bij een psycho als lady GaGa (‘nomen est omen’ zeiden de Romeinen al) maar niemand vraagt zich af wat de ‘lockdown’ ons in feite voor positiefs heeft gebracht. Omdat Zweden lagere relatieve en absolute mortaliteitscijfers toont, heeft Rutte geen valide argument dat hij duizenden levens gered zou hebben. Ook de Zweedse epidemioloog Johan Giesecke noemt een ‘lockdown’ volslagen ‘futiel’, dus daar zit nogal een marge in voor vergissingen.

Tegenstanders van de ‘lockdown’ die om praktische redenen hun bezwaren aantekenden werden, samen met diegenen die dat ook deden tegen de aanslag op onze grondrechten, als dwaze rechtse drammers weggezet, terwijl er uiteraard nooit naar enige feiten werd gekeken. Minister Grapperhaus slaat volkomen door met zijn schandalige uitspraak: ‘ naleving der corona maatregelen staat gelijk aan zege op Nazi ideologie ‘. Waar haalt die volstrekte nitwit het in hemelsnaam vandaan?

Laten wij eens naar de feiten kijken, want de ‘motormouth’ Rutte luistert nooit, naar niemand, behalve naar zijn globalistische idolen in de United Nations en Silicon Valley. Sterker nog, tegenstanders werden zelfs aansprakelijk gehouden voor vele sterfgevallen, maar in tegenstelling tot de onzichtbare oppositie van een Baudet en Wilders, kwamen in Engeland enkele ‘heavy hitters’ in het geweer.

Een team epidemiologen uit Oxford en hun Zweedse collega Giesecke kregen gezelschap van Jonathan Sumption, een voormalige rechter uit het U.K. Supreme Court èn historicus, die de bijnaam ‘the brain of Britain‘ draagt. In zowel de Mail on Sunday, the Times als bij de BBC zei hij over de autoritaire ‘lockdown’: ‘het komt neer op één vraag, is het de moeite waard?’

Naar zijn mening is het een prerogatief van iedere burger, zelfs diens plicht, om die vraag te stellen en zèlf te beantwoorden. Sumption vindt de reactie van de Engelse overheid – dus naar analogie ook die van Den Haag – buiten proporties in verhouding tot de dreiging. Het gevaar van Covid-19 is reëel voor hem, maar wordt door de politiek zwaar overdreven en hij argumenteert dat wij onze zin voor perspectief niet moeten verliezen met alle paniekverhalen – waarin ook Rutte grossiert – omdat dit pertinent niet ‘de grootste gezondheidscrisis in onze historie’ is. Dus waarom zou dit dan ‘de grootste inbreuk op onze persoonlijke vrijheid’ rechtvaardigen?

Blinde paniek

Hij verwijt de Britse regering ‘blinde paniek’, daartoe aangezet door een globalistische extremist, respectievelijk ‘deskundige’ die inmiddels al ontslagen is wegens zijn grove leugens, maar het kwaad is al geschied na de statistische projecties van de idioot van het Imperial College London, professor Neil Ferguson. Dezelfde Ferguson brak vervolgens al zijn eigen regels om de kat in het donker te knijpen in zijn buitenechtelijke relatie met een getrouwde vrouw, maar een kniesoor die daar op let…

De politici konden daarna echter niet meer terug, gevangen als zij waren in hun eigen hersenspinsels, en wilden slechts ‘kritiek voorkomen door zich achter deskundigen te verstoppen’. Is dat niet precies wat ik hier al weken betoog over het duo Rutte en de Jonge met de WHO en de RIVM?!

Naarmate in Engeland de kritiek op de National Health Service toenam, werd de prioriteit van de regering de redding van die NHS in plaats van de zieken, net zoals bij ons de beunhazen van de RIVM op een voetstuk worden gezet om Rutte’s wanbeleid van enige morele autoriteit te voorzien terwijl zij alles bij elkaar blijken te liegen over vermeende corona doden.

Deze chicanes beginnen sterk te lijken op het totalitaire wanbeleid in China, dat ook verstard zit in de onfeilbaarheid van Rutte XiJinping. Dat moet men de salonsocialistische regering in Zweden nageven, dat zij de autoritaire Rutte approach verwierpen ten gunste van respect voor hun grondrechten. Dat het RIVM nu de coronacijfers hondsbrutaal vervalst wordt langzamerhand evident, want het aantal èchte corona doden is kennelijk miniem! Maar Rutte gaat door met zijn gebruik van het recht van de sterkste, bij gebrek aan morele argumenten. Ondertussen komen er ‘experts’ uit alle hoeken en gaten te voorschijn om te melden dat er meer besmettingen op komst zijn. Worden die jokers soms per uur betaald?

Feit is dat de UK bijna twee keer zoveel covid-doden betreurt als Zweden en Nederland daar ook beduidend boven zit (tenzij u de cijfers van de door Bill Gates gesponsorde Johns Hopkins Foundation gelooft) – ondanks de veel te agressieve maatregelen. Sumption voert niet alleen deze argumenten op maar stelt ook ‘life is about more than avoiding death’. ‘To say that life is priceless and nothing else counts is just empty rhetoric’, hetgeen Rutte zich zou moeten aantrekken want hij begint langzamerhand narcistisch plezier te krijgen in zijn heldenrol.

Het ‘wat als…’ spelletje wordt naarstig door onze Tarzan Rutte beoefend om zijn domme standpunt te verdedigen, dus des te meer reden om hem goed in de gaten te houden.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties