Post Corona, wat nu?

Corona is van een virale epidemie verworden tot een globalistische show, een abjecte vertoning om de greep op ‘het einde van onze geschiedenis’ te versterken en de transformatie van onze samenleving in een globalistische dictatuur naderbij te brengen.

Afb: Pexels.

Dat globalisme heeft ruim een halve eeuw de kans gehad om zich als een luis in de pels van de maatschappij te vreten via Gramsci’s’ ‘mars door de instituties’ en zo de bijl te leggen aan de wortels van onze democratische samenleving. Toen Donald Trump, ondanks criminele manipulaties van Obama’s globalisten voor de verkiezingen van 2016, het feitelijke voortbestaan van het giftige Obama bewind desondanks doorkruiste, was dit een enorme schok voor de Social Justice. Daarvan zijn zij nog steeds niet hersteld, getuige de pogingen van de ‘Deep State’ om Trump op alle mogelijke manieren in de wielen te rijden. Maar tot enkele maanden geleden had deze meer voor elkaar gekregen in 3 jaren dan voorgaande presidenten in 30 jaren. De bloeiende economie gaf hem grote waardering der kiezers, ondanks de giftige pers.

Die sociopaten zijn al die jaren niet in staat geweest om Trump onderuit te halen, maar ik heb al meermaals de verdenking uitgesproken dat Soros afgelopen winter in Davos met voorkennis sprak toen hij Trump’s greep op de economie zag als een virtuele garantie voor diens herverkiezing, maar daartegenover stelde dat ‘in tijden van crisis 10 maanden een eeuwigheid zouden zijn’. Dat was echt geen toeval.

“Dit is geen democratie,
dit is oorlog…”

Wij kijken nu al naar ruim zestien miljoen werkeloze Amerikanen, maar nu Trump over enkele weken de economie weer wil kickstarten zijn het Democraten die de lockdown willen perpetueren. Of er nu zestien of zesentwintig miljoen werkelozen zijn of niet, de ‘Untergang des Abendlandes’ is hun hoogste goed en na al hun perfide, mislukte pogingen om Trump te derailleren wordt het hard tegen hard in dit slotoffensief. Dit is geen democratie, dit is oorlog maar in hun wanhoopsoffensief hebben de globalisten, uit pure armoede, een oude, ietwat dementerende, blanke man als kandidaat uit de hoge hoed getoverd. De kans is groot dat alsnog een Mario Cuomo uit diezelfde hoed gaat kruipen.

Dit uitstapje naar het politieke slagveld in de USA is essentieel voor Nederland omdat onze eigen globalisten zich voeden via een trans-Atlantische navelstreng op hun Amerikaanse broeders. Als Trump herkozen wordt is dat een tweede, mogelijk fatale klap voor het globalisme en zal ook China, dat nu alles in het werk stelt om Trump te saboteren, beter op zijn tellen moeten passen. Of corona bewust als een biologisch wapen door Xi Jinping gebruikt is valt niet te bewijzen, maar dankzij de Westerse globalisten krijgt hij de kans om zich onder zijn verantwoordelijkheid voor de wereldwijde uitbraak uit te wurmen. Sterker nog, hij probeert er een slaatje uit te slaan met de hulp van een andere communist die hij in het zadel heeft geholpen als CEO van de WHO.

Diepgaand onderzoek naar de rol van WHO

Trump heeft nu zijn US $ 400 miljoen bijdrage aan de WHO voor 60 tot 90 dagen opgeschort en eist een diepgaand onderzoek naar de rol van die WHO in de huidige crisis, dus de resultaten daarvan zullen tegen de zomer op tafel komen, ruim op tijd voor de verkiezingen en tegen die tijd zal Trump alles op alles zetten om de werkeloosheid weer drastisch terug te brengen om de Democraten/globalisten de wind uit de zeilen te nemen.

Veel Nederlanders denken slechts in geborneerde termen of Rutte de crisis al dan niet goed behandelt, maar met dat gebrek aan inzicht in deze globale krachtvelden hebben zij geen flauw idee van welke historische strijd hier speelt. Trump is de enige die de lange adem en de ‘drive’ heeft om het globalisme met hun ‘einde van de historie’ een halt toe te roepen. Geen andere politicus heeft het formaat om die communistische ‘Juggernaut’ te keren. Een Pim Fortuijn had het charisma om ingedutte Nederlanders wakker te schudden, maar nadat de genadeloze Nederlandse globalisten hem vermoord hadden werd zijn onderling ruziënde partij opgevreten door de corrupte Haagse ‘deep state’. Dat zijn dezelfde ellendelingen die jaar in jaar uit het ministerie van justitie terroriseren, terwijl geen enkele minister ‘de ballen’ heeft om hen de wacht aan te zeggen. Daarbij is de toverkol van D’66 terug om haar subversieve activiteiten – het enige wat zij kan – weer op te vatten, naast andere D’66 activisten en collaborateurs uit het Kartel, dus de rapen lijken gaar in Den Haag.

Wilders en Baudet zitten op het goede spoor, maar ontberen het charisma dat Fortuijn’s doorbraak mogelijk maakte, dus Nederland is afhankelijk van de lange adem der kiezers. Vooropgesteld dat die kiezers tenminste gaan inzien welke nefaste rol de globalist Rutte hier speelt en hoe zij kunnen verhinderen dat hij zoveel ballen tegelijk in de lucht kan houden ondanks zijn beperkte gaven.

Het probleem ligt deels bij de fantasieloze kiezers, maar grotendeels bij de stroperige kongsi van het Haagse Kartel en de Deep State, die iedere vorm van democratie wanhopig in de grond zullen boren.

Post corona

Onze verkiezingen zullen het karakter dragen van ‘post corona, wat nu’, maar welke strategie moeten de liberaal conservatieve kiezers kiezen om niet tussen de wal en het globalistische schip van Rutte verzeild te raken? Wij worden nu al jaren geterroriseerd met de klimaatzwendel, de migratie farce en de energiedictaten van Timmermans, Klaver en nu weer het robot Jette, de globalistische eenheidsworst waaraan de Nederlandse kiezers al dermate gewend beginnen te raken dat zij geestelijk te lui worden om zich hiertegen te verdedigen.

Afb: public domain

Waarom laten wij ons alle ‘bull-shit’ over het klimaat toch aanleunen? Hoe kunnen wij toch tolereren dat een profiteur als Nijpels met zijn vriendjes ons zijn uiterst lucratieve windmolens en zonne-panelen door de strot duwt? Hoe kunnen wij tolereren dat een totale nitwit als Timmermans tussen neus en lippen schone kernenergie aan de kant zet terwijl dat onze enige uitweg is in een wereld waar de energiebehoefte exponentieel toe zal nemen? Hoe kunnen wij tolereren dat de globalisten van Brussel onze zakken legen terwijl onze medische zorg zo is uitgekleed dat Rutte en de Jonge stuiptrekkend, maar ongestraft, door de mand vallen? Hoe kan het dat de Marine niet eens in staat is om een tweede fregat voor een internationale missie te activeren? Niet dat die missie mij interesseert, maar betekent dit dat onze Koninklijke Marine in feite slechts één actieve oorlogsbodem beschikbaar heeft? Dat is toch om te huilen? Gaat u maar door op deze toer over het onderwijs, de ouderenzorg en wat dies meer zij terwijl er honderden miljoenen door de op en top globalist Sigrid Kaag aan Palestijnse terroristen, zwart Afrika en, als zij de kans krijgt, de WHO cadeau worden gedaan…

Er is genoeg zichtbaar onrecht en ellende in Den Haag om een ommekeer bij de kiezers te stimuleren, maar wie doet dat? Onze recente hoop voor de toekomst die dat alles tegen het licht hield, heeft averij opgelopen aan ’het Renaissance schip’ en moet zijn élan zien te hervinden. Ondertussen doet het Haagse Kartel alles om hun persoonlijke belangen veilig te stellen terwijl de globalisten er via de achterdeur met de buit vandoor gaan…

Geef ons het referendum terug

Wat te doen? Om te beginnen moet de kiezer ad hoc geraadpleegd kunnen worden, dus weg met die D’66 heks en geef ons het referendum terug, zodat de kiezers daarmee weliswaar geen grote stappen voor een omwenteling kunnen realiseren, maar wèl stap voor stap het globalistische bastion op hun beurt kunnen ondermijnen door vers bloed in het onderwijs en in de ambtenarij te brengen in een nieuwe ‘mars door de instituties’.

Maar het referendum kan ook als breekijzer dienen om grotere passen te nemen. Want anti-Europese sentimenten in Frankrijk en Italië waren al sterk voor de crisis en wij moeten nu met lede ogen toezien hoe de rampzalige Euro verder over onze rug misbruikt wordt voor globalistische idealen, al verkondigt Wopke Hoekstra nog zo vaak het tegendeel…

Als de ‘gilets jaunes’ een eind maken aan het bewind van Macron ten gunste van LePen en Salvini in Italië aan het bewind komt is de kans niet ondenkbeeldig dat het roversnest in Brussel desintegreert. Temeer omdat Hongarije, Polen en Oostenrijk na tientallen jaren onder het communistisch juk, pedante gnoompjes als Timmermans niet pruimen.

Voor Nederland zal een Nexit een ongekende zegen zijn, zowel financieel als uit democratisch oogpunt, omdat Nexit ook de ideologische navelstreng tussen de Brusselse globalisten en hun collaborateurs in Den Haag doorsnijdt; als Trump dan hetzelfde voor ons kan betekenen op mondiaal niveau is er weer hoop!

Hoop op een Europa van autonome landen die weer constructief kunnen samenwerken zonder de politieke dubbele bodem van het salonsocialisme, met behoud van onze eigen identiteit om langzamerhand weer ons aller soevereiniteit te heroveren op die landverraders.


.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties