De nieuwste communistische stok om de kapitalistische hond morsdood te slaan

De wereld is enerzijds in de greep van de griep, anderzijds van de daaraan opgehangen globalistische en communistische greep naar de macht die hiervan probeert te profiteren. Die spelers zijn China, hun handlangers bij de WHO en hun medeplichtige westerse globalisten onder leiding van Soros die handen en voeten tekort komen om de huidige situatie zo lang mogelijk te handhaven.

Afb: wikimedia

Een door Obama gecontracteerde Social Justice bureaucraat cum arts pretendeerde deze week zelfs dat de lockdown nog minstens 18 à 24 maanden gehandhaafd dient te worden – zodat Soros en zijn vriendjes de komende verkiezingen kunnen manipuleren en hun Nemesis Donald Trump elimineren.

Dat de (total) ‘lockdowns’ al dan niet noodzakelijk zouden zijn is in twijfel, de ontwikkeling in Zweden zal dat eventueel verhelderen maar de wereldwijde economische schade is mijns inziens geen ‘collateral damage’ maar een bewust georkestreerd Marxistisch scenario dat ernaar toe werkt om de kapitalistische wereld op de knieën te krijgen.

Corona is slechts een hulpmiddel, denkt u maar aan de uitspraak van Soros in Davos dat Trump de komende verkiezingen zonder meer zou gaan winnen dankzij de staat van de Amerikaanse economie. Maar, voegde deze gepatenteerde ellendeling eraan toe, ‘dat is nog tien maanden weg en in tijden van crisis is dat een eeuwigheid’. Ik stelde in een eerder artikel al de vraag of dat helderziendheid was of misdadige voorkennis en ik houd het op het laatste. Ik acht deze sociopaat er 100% toe in staat om met de Chinezen en de WHO te complotteren, ongeacht de ramp die hij daarmee voor de wereld ensceneert. Wij kunnen alleen maar hopen dat Trump in november herkozen wordt om het verrotte globalisme in de komende jaren de definitieve nekslag te geven, maar zoveel tijd is ons niet gegund.

Mogen wij op korte termijn een realistisch economisch herstel scenario verwachten van Rutte en zijn klungels? Dit terwijl er in Den Haag zelfs niemand is die ook maar een klein beetje vooruitkijkt en, bijvoorbeeld, de risico’s van de huidige corona golf kwantificeert middels een uitgebreid testprogramma onder de bevolking en een daarop gebaseerde follow-up?

Dit mede met het oog op een eventuele tweede besmettingsgolf golf die op dit moment kennelijk al speelt in China. Komt het überhaupt op bij een dilettant als Rutte om te werken aan zo’n economisch herstelscenario en wat is er te verwachten van het VNO dat in handen gevallen is van het feministische globalistische gedachtegoed dat hier verpersoonlijkt wordt door een door de wol geverfde D’66 dame die bij de NS zowaar de afdeling personeelzaken heeft geleid, net zo’n veelbelovende ‘corporate experience’ als onze Haagse ‘leider’…

In het algemeen is het probleem dat vrijwel alle bedrijven hun ‘working capital’ hebben verbrand en voorlopig externe financiering van dat werkkapitaal nodig zullen hebben om weer te kunnen draaien. Iedereen ziet de top van die ijsberg, bijvoorbeeld in ‘le Figaro’ dat ruime aandacht geeft aan de noodzakelijke herkapitalisatie van Renault en AirFrance-KLM, die minister van financiën Bruno Le Maire woensdag aansneed na de ministerraad: ‘Je vais être très bref, tout est possible, tout est envisageable, tout est prêt’. (vrij vertaald: ‘kort en goed, alles kan en wij staan er klaar voor’).

Een dag eerder publiceerde diezelfde Figaro een interview met Anne Rigail, de CEO van Air France, die zei: ‘beide maatschappijen hebben zo’n 95% van hun omzet zien verdampen binnen enkele dagen. De steun van de Franse en Nederlandse staat is essentieel om te slagen.’ Inmiddels praten wij al over ruim € 6 miljard, maar elke dag van nodeloze lockdowns voegt daar miljoenen aan toe.

Het economisch herstel zal bijzonder traag zijn, ook als de medische lichten op groen staan, want het vertrouwen van de passagiers moet langzaam groeien. Vorige maand had premier Philippe al aangekondigd bereid te zijn om zowel voor Renault als AF/KLM zijn verantwoordelijkheid als aandeelhouder te nemen. Hij zit op 14,3% terwijl Hoekstra die positie vertegenwoordigt met 14%.

Maar de rest van het bedrijfsleven zal – voor zover nog niet reddeloos verloren – ook voor een groot deel geïnspireerd en ondersteund dienen te worden door een daadkrachtig VNO, dat inmiddels helaas ten slachtoffer is gevallen aan een modieus gelijkheidsideaal dat bouwt op domme, politiek gemotiveerde positieve discriminatie waar Puck van der Land de laatste dagen over schreef.

Op die geitenharensokkenmanier worden de kansen op voorhand al gelimiteerd door, zoals het Engelse spreekwoord luidt ‘adding insult to injury.’ Rutte zei het al toen hij voor één keer de waarheid sprak: Nederland is een door en door verziekt socialistisch geitenharensokken land, dus dit is kennelijk het noodlot dat wij verdienen…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
4 jaren geleden

Zal wat worden zo’n regime voor onze verwende linkse progressieve gedoog people en voor hun zo mogelijk nog verwender kroost…

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  Campert

@ Campert

Waarom zouden wij die globalistische ‘gedoog people’ alle kans geven? Alleen maar uit onze eigen pure gemakzucht en lafheid!

Zij zijn kansloos als de grote, conservatieve meerderheid eindelijk eens weigert de doortrapte bangmakerij van deze verknipte ‘cult’ nog langer te accepteren!

Klaar met die manipulatie door dat communistische tuig van GL en die socialisten van D’66 met de windvaan Rutte aan het hoofd! Maar wij zijn een ellendig, door en door socialistisch land. Kijk toch eens wat er de laatste weken onder onze neus in Nederland, en wereldwijd, gebeurt! George Orwell beschreef al in 1948 dit proces van de sluikse machtsovername door die fascistische ‘cult’ in zijn boek 1984.

Corona is uiteraard een groot gevaar, maar zolang die idioten de cijfers naar hartelust mogen manipuleren en Rutte als een papagaai al hun leugens braaf herhaalt, worden wij meer en meer ingesnoerd door een zieke linkse ideologie die niets anders is dan een gammel kaartenhuis. Eén goede schop eronder en alles stort in.

Nu vechten zij desperaat voor hun leven om Trump’s herverkiezing te saboteren en past de wereldwijde economische schade en menselijk ellende prima in hun Marxistische opzet.
Waarom laten wij toe dat Rutte, Ollongren en Pechtold ons referendum wegnemen? Omdat wij te slap zijn om de straat op te gaan zoals de Franse gele hesjes…

Confronteer deze laffe ‘cult’ keihard met hun inconsistente ideologieën en toon eindelijk eens wat zelfrespect in plaats van te capituleren voor hun permanente, o zo doorzichtige bangmakerij waarmee zij de samenleving al tientallen jaren terroriseren.