De dood van het globalisme ?

Is de ‘total lock down’ een overreactie of niet? De tijd zal het leren, maar wat wij wel weten is dat de ellende in november begon in markten in China waar men levende, met Corona besmette vleermuizen koopt en thuis lekker opsmikkelt. Dat Groen Links en D’66 dit wellicht racistisch vinden is een teken aan de wand, misschien moeten zij liever vriendjes zoeken die geen vleermuizen eten?

SGUN Tedroa Adhanom. Afb: ITU pictures / pixabay

Wat zeker is, is dat het Wu Han virus daar begon en daar ook gestopt had kunnen worden. Dat gebeurde niet en het feit dat Taiwan de WHO slechts een paar weken later, in december hierover een dringende waarschuwing zond die volkomen werd genegeerd door de Ethiopische nietsnut Tedros Adhanom is een ander teken aan de wand over de onbetrouwbaarheid en onkundigheid van dit trieste SJW ‘figure head’.

Toen Chinese artsen in november het virus ontdekten werden de monsters die zij genomen hadden door de communistische regering vernietigd en de artsen kregen op 27 december het misdadige consigne om te zwijgen. Wie de wil van de gewelddadige communisten weerstaat betaalt dat met zijn leven, zoals één der artsen ondervond. De onverantwoordelijke en incompetente communisten vernietigden niet alleen zijn leven maar ook een fors deel van de rest van de wereld met de huidige epidemie, die door de inmiddels wakker geschrokken SJW WHO tot pandemie is verheven.

Pas op 19 januari werd het eerste slachtoffer in de USA gesignaleerd dankzij het bedrog van China en het medeplichtige geloof van de westerse élites in het globalisme, zoals het RIVM op 26 januari hun campagne van ontkenning en valse voorlichting bekroonde met: ‘het virus is ook buiten China opgedoken. Hier heeft het virus zich nog niet verder kunnen verspreiden. De ingezette maatregelen zijn effectief om verdere verspreiding te voorkomen’. En God heet Gerrit…

Dankzij leugenaars als de communisten in Peking en de clowns van de WHO en het RIVM weten wij nu tenminste waarom onze levens zo grondig verpest worden en diegenen die al een kwakkelende gezondheid hebben zijn gewaarschuwd. Wie wil er nog een snufje meer globalisme?

Nu blijkt pas hoe economisch afhankelijk wij zijn geworden van China in dat valse geloof, dat ons alle strategische voorzichtigheid deed verliezen in de daarmee gepaard gaande hebzucht die onze élites een oogje deed toeknijpen voor het misdadige gedrag van Communistisch China, dat uit pure hoogmoed faalde om snel op te treden en alleen maar mooi weer wilde spelen om het sprookje van het perfecte communisme in stand te houden, dat zelfs geen griep kan oplopen…

Zonder die communisten en hun globalistische vriendjes zou onze wereld vandaag de dag een betere plek zijn om te leven. Hun dagdromen dat China een beter land zou worden door handel met het westen zijn altijd leugens geweest en gebleven, want China is één fascistische hel voor alle andersdenkenden en een bedreiging voor de vrije wereld, daar betalen wij nu allemaal de prijs voor.

Trump had groot gelijk om China af te snijden van de vrije toegang tot de USA en sinds kort hetzelfde recept voor Europa te hanteren, zij het tegen afschuwelijke economische gevolgen en totale ontwrichting van onze vrije wereld dankzij die arrogante potverteerders.

Hopelijk komt hier gauw een einde aan en wordt Trump de volgende president van de USA, want dat betekent geheid de dood van het globalisme.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
4 jaren geleden

Als de “total lock-down” het einde van het globalisme zou betekenen, dan moet er maar z.s.m. een “total lock-down” worden afgekondigd. Dat had m.i. al lang moeten gebeuren, maar dat zou betekenen dat de “regering’ doet wat de PVV én het FvD van hen eist en dát kan, zal en mag niet gebeuren !
De gehele Haagse zooi zou zich moeten dood-schamen voor de situatie waarin wij, de bevolking, gedwongen zijn terecht gekomen. “Scholen sluiten” zeiden PVV en FvD, natúúrlijk gebeurd dat niet, maar enkele dagen later, o.a. na uitlatingen vanuit ’t onderwijs werden de scholen alsnog gesloten. Geen hulpmiddelen meer voorradig, wegens bezuinigingen en “hervormingen` in de Zorg, uitgevoerd door o.a. Martin van Rijn, die nú is aangesteld om de Zorg te leiden, wie zijn hier nu gek in dit landje ?
“Den Haag” heeft ons willens en wetens in de huidige situatie gebracht, hopelijk zal onze afrekening navenant zijn

karton
4 jaren geleden

Onze nationale vetpuist Erica Terpstra doet dapper mee aan ‘t verorberen van de meest smerige, ranzige plaatselijke “lekkernijen” in o.a Nepal.

Puck van der Land
4 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Volgens mij doet Erica Terpstra dat overal, zolang het haar zelf maar niets kost, dus altijd over de rug van een ander. Een echte globalist, walgelijk!

Alex
4 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Ik deel uw mening met de manier waarop u Erica Terpstra noemt niet. Jammer. U hoeft het er niet mee eens te zijn, maar zij heeft ooit respect verdient. Nu u nog.

Puck van der Land
4 jaren geleden

Goed dat je nog even terughaalt hoe het allemaal begon met die besmette vleermuizen. Die primitieve en klaarblijkelijk ook gevaarlijke hapjes, worden helaas verheerlijkt door globalistisch denkende mensen. De Chinese bevolking heeft misschien ook weinig keus wat betreft gezond voedsel, dat is in China in feite nooit anders geweest met hun communistische planeconomie en bijbehorende schaarste. Niet voor niets trachten ze in West-Europa veel voedsel en landbouwgrond op te kopen, omdat dit immense land met zijn 1.4 miljard inwoners niet in zijn eigen voedselproductie kan voorzien. Maar al dit soort problemen worden ontkend en verdraaid. Ik hoop dat deze coronacrisis duidelijk maakt hoe afhankelijk de politieke leiders maar ook talloze bedrijven zich hebben gemaakt van China.
Dank voor je heldere uiteenzetting.