Al liegt Fransje nog zo wel…

…kernenergie achterhaalt hem wel! Recentelijk bazelde de Brusselse dorpsgek Franske Timmermans. – dronken van machtswellust – dat kernenergie ‘niet duurzaam’ zou zijn en derhalve niet in aanmerking kwam voor zijn Utopia. (daags daarna bleek dat papegaai Jette deze nieuwe woordjes weer keurig uit het hoofd had geleerd, en kakelde hij ome Frans woordgetrouw na, zonder enige kennis van zaken. (net zoals er volgens deze Barbie Pop geen enkele link was tussen de Islam en de Utrechtse Jihadi tram-moordenaar…)

Afb: Michel Verbeek, Wikipedia.

De dwaas Timmermans is dermate zelfingenomen dat hij niet openstaat voor iets anders dan zijn eigen ideologische gebazel over duurzaamheid, dat een echo is van de Amerikaanse Timmermans, de hard-core communist Sanders. Van kernenergie heeft Franske minder verstand dan van de bacchanalen waarvan hij de sporen op zijn taille draagt, maar die narcistische grote mond staat nooit stil.

In het artikel ‘Rutte en kernenergie’ d.d.19.12 jl. heb ik toegelicht dat de nieuwe ‘NuScale reactor‘ super-efficiënt en veilig is. Deze heeft een ouderwetse watergekoelde kern, maar de klassieke koeltorens zijn overbodig door natuurlijke circulatie op basis van zwaartekracht en opwaartse druk die een heel efficiënte koeling verzorgen. De grootte van de nieuwe reactor is ongeveer die van twee middelgrote autobussen achter elkaar in plaats van een halve stad en de efficiëntie is onvergelijkelijk veel groter dan de oude technologie (zie voornoemd artikel). Ook de onoplosbare technische en milieuproblemen van zonnepanelen en windmolens die regelmatig uitvallen, het milieu vervuilen en een aanslag betekenen op omwonenden, vogels en vissen zijn non-existent.

Nu is er een nieuwe, positieve politieke ontwikkeling op dit gebied, want in Washington staan Republikeinen en (gematigde) Democraten op het punt om de handen ineen te slaan omdat zelfs die salonsocialisten beginnen in te zien dat de nationale vraag naar energie op kernenergie is aangewezen en dat die volledig CO² vrij is… De eveneens CO² vrije ‘concurrentie’ van windturbines en zonnepanelen creëert slechts enorme energietekorten in de toekomst, terwijl kernenergie 100% betrouwbaar en constant is.

Bovendien stapelen de negatieve milieueffecten der snel slijtende windmolens zich op en kunnen de reeds na enkele jaren volledig versleten wieken alleen maar in reusachtige massagraven worden gedumpt. Het zijn in feite gevaarlijke draken, die enorme oppervlakten bedekken en het landschap verpesten, maar er zijn te veel parasieten die er hun zakken mee vullen, vraag maar aan Edje Nijpels!

Rusland en China hebben het licht gezien en produceren al jaren meer nucleaire centrales dan de USA, maar in output zijn de Amerikanen nog steeds N°1 en – gelukkig voor Nederland – steunt Trump de kernenergie en ‘the Department of Energy’ en ‘the Nuclear Regulatory Commission’ hebben in 2019 de bouw gestart van een geavanceerde nucleaire reactor voor de ‘Tennessee Valley Authority’.

In goed Nederlands: Trump heeft Obama’s financiële en andere linkse bureaucratische restricties opzij geveegd en de deur opengezet voor de toekomst, hetgeen mogelijk is omdat ook Democraten de noodzaak ervan erkennen en omdat Bernie Sanders nu op de ‘shitlist’ staat in de partij. Nu Fransje Timmermans ook nog op die lijst! Zijn D’66 papegaai plukken wij daarna wel de veren van zijn kont.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
4 jaren geleden

Nu Mark nog met Markje 4…

karton
4 jaren geleden

Fransje Timmermans en Robbedoesje Jetten, komisch duo, de nieuwe “Snip & Snap”.

lotri
4 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Snip & Snap…. deze hansworsten helpen wel, met nog andere minkunkels; het hele land naar de klote; en dat terwijl bijna 17 miljoen gemankeerde achterlijken het wel oke vinden zo.
Wat een kutvolk, wat een kutvolk; het kapotschieten niet waard.
Politici echter de hals afsnijden met een bot verroest mes is wel het minste, om hen zo tenminste te laten delen in de culturele verrijking.