Waarom is de Europese superstaat antidemocratisch?

Europa is in een staat van onderlinge vijandigheid en diepe onenigheid geraakt die begon met de introductie van de Euro, het veronderstelde ‘glijmiddel’ om de Europese superstaat van Jacques Delors te forceren. Iedereen met een boerenverstand en wat historische bagage in huis had dit kunnen voorzien, maar Brussel moest kiezen tussen de ineenstorting van de Unie of de Europese superstaat. De ongekozen ‘luizen op een zeer hoofd’ kozen voor de status quo, uit zelfbehoud, dus het laatste alternatief en riskeren daarmee het eerste, de ineenstorting van de EU.

Rafelige EU….. Afb: Pixabay.

Vanaf dat moment is er maar één optie, de desperate greep naar de macht van de steeds verder achteruit kachelende sociaal democraten en hun communistische, tegenwoordig ‘groenen’ genaamde, maatjes die daarmee logische een reactie der kiezers uitlokken. (de 3e Wet van Newton, waaraan politici met dictatoriale tendensen, tegen beter weten in, hopen te ontsnappen. )

De conclusie ligt voor de hand dat democratie en EU niet samengaan. Om dat te illustreren beschreef ik op 23 januari in ‘Christine Lagarde prostitueert de Europese Centrale Bank’ hoe de globalisten in Brussel de Europese Centrale bank misbruiken voor hun politieke doeleinden, i.e. het forceren van de (groene) Europese Superstaat. In ‘Stalin’s wederopstanding in de EU’ (d.d. 4 februari) illustreerde ik ook het inherent antidemocratische karakter van de EU.

Het resultaat is dat Europese, politiek wanhopige kiezers geen controle hebben over de ongekozen globalistische machtswellustelingen, resulterend in nationalistische reacties die de eigen soevereiniteit willen herwinnen (datgene wat Brexit in beweging zette). Zie ook hoe de aanvankelijk enthousiaste pro-EU Italianen nu hun buik vol hebben van die EU en hoe de xenofobie in Griekenland zich niet meer exclusief richt tegen Islamitische migranten maar ook tegen Duitse burgers die er eigenlijk weinig aan kunnen doen dat de Euro door ons aller strot is geperst terwijl de Grieken daar helemaal niets bij te zoeken hadden. Allemaal het gevolg van hypocriete, salonsocialistische politiek ‘omdat de toetreding van Griekenland tot de EU zo goed was voor de democratie’. Griekenland is reddeloos verloren en valt nu meer en meer in handen van de Chinezen. Italië zal gebaat zijn bij een terugkeer naar de Lire om weer wat op adem te komen. Nu heerst er in alle zuid Europese lidstaten een hoge (jeugd-)werkeloosheid en daarom is het navrant dat de Engelse jeugd dat gevaar niet zag bij het Brexit referendum dankzij de effectieve indoctrinatie door de globalistische Sociaal Justice met de volle steun van het duo Obama en Soros.

Die funeste ideologie dateert al van 1951 toen de EGKS het gevaar voor een nieuwe oorlog moest beteugelen, wat het begin werd van een steeds meer scheefgroeiend, globalistisch vehikel dat als Frans-Duits prestigeproject een groot minderwaardigheidscomplex jegens de Angelsaksische wereld meezeult, tot op de dag van vandaag. De dreiging van het Sovjet communisme tijdens de koude oorlog en de – dankzij de Amerikanen ‘gratis’- paraplu van de NATO verleidden de globalisten tot hun gedoemde poging om zelf ook zo’n grootmacht te worden onder de regie van ‘het land van het verleden’ Frankrijk met Duitsland als tweede viool. Het doet denken aan de parabel van de lamme en de blinde in de Rabbijnse overlevering.

Dat het ‘goede populisme’ zich nu verzet tegen het Brusselse globalisme leidt tot gevaarlijke acties zoals de usurpatie van de geldpers in Frankfurt dankzij de onscrupuleuze Lagarde. Ook de vrede in Europa wordt alleen maar gegarandeerd door de NATO waaraan wij traditioneel zo min mogelijk bijdragen, parasieten als wij zijn van de Amerikaanse belastingbetalers! Dus wat te denken van de opbouw van een paramilitaire macht onder de vlag van Frontex waarover ik op 23 december jl. al berichtte in ‘De achterbakse overname van Europa door de troepen van Big Brother’. Heeft iemand wel eens erover nagedacht dat het zo mogelijk wordt dat buitenlandse Frontex troepen, die slechts aan ongekozen machtswellustelingen in Brussel rapporteren, in Nederland gestationeerd worden? Waar gaat onze soevereiniteit heen? Wat moeten wij hier met duizenden Bulgaarse of Roemeense primitieve paramilitaire bruinhemden? Zijn wij ècht ‘van de pot gerukt’?

De EU is al lang niet meer het instituut dat de vrede wil garanderen maar een gevaarlijk, totalitair monster! Het enige dat ons daartegen kan beschermen is een èchte democratie en zeker geen bijrol als door Rutte uitverkochte vazal van Brussel. De EU wil geen democratie, want democratie ondermijnt hun antidemocratische bolwerk en het feit dat er nog steeds volksstammen zijn die in de EU propaganda – zowel van Rutte als van Brussel – stinken is onrustbarend.

Hun sprookje dat de EU nationale democratieën faciliteert, waar wij onze democratische wensen kunnen neerleggen, waar onze wetten worden gemaakt en uitgevoerd, desintegreert en de Euro is instrumenteel in dat totalitaire démasqué dat de ondermijning beoogt van onze politieke legitimiteit en welvaart met hun waanzinnige, geldverslindende grootheidswaanzin in hun klimaatzwendel. Niet alleen zijn tegenwoordig mannen met hun xy chromosomen nu gelijk aan vrouwen ondanks hun xx configuratie, sterker nog, desnoods worden zij wel ‘omgebouwd’. Maar deze idioten gaan nu zelfs het door miljarden jaren gestaag variërende klimaat ‘ombouwen’ omdat de grootste idioot genaamd Maurice Strong 31 jaargeleden de IPCC oprichtte om zijn persoonlijke idée fixe inzake de te verwaarlozen menselijke rol in dat klimaat ‘aan te tonen’.

De EU is, misschien wel tegen wil en dank, net als de politiek verloederde IPCC ontaard in een kwaadaardige ideologische macht en een immense bedreiging voor onze economie als wij ons niet snel distantiëren van die farce. Nu Brexit een feit is zullen pathetische leugenaars als Rutte, Timmermans en Verhofstadt dagelijks gaan benadrukken hoe slecht het met de UK gaat. Hun arbitraire ‘argument van de dag’ dat de Engelse auto-industrie in het slop zit gaat voorbij aan het feit dat Europese fabrikanten er zo mogelijk structureel nog slechter voor staan. De Duitse economie kraakt dankzij Merkel’s rampzalige ‘Energiewende’ en haar migratie ellende; het zijn Mercedes, VW-Audi en BMW die massieve ontslagen voorbereiden!

Hoewel de linkse pers zijn uiterste best doet om alle naar fascisme neigende trekjes van de EU te verhullen, komt er meer dan genoeg gekuip en gekonkel aan het licht vergeleken met enkele jaren geleden toen Rutte en Pechtold dachten dat zij nog alles bij elkaar konden liegen over de Brexit of het afschaffen van het referendum. Hun argumenten zijn zwak en ver gezocht, voortkomend uit wanhoop omdat de kiezer langzamerhand tot de conclusie komt dat hij zich niet de wet laat voorschrijven door Big Brother’s gedachtenpolitie over de kleinste details van zijn dagelijkse bestaan in een totalitaire samenleving waarin de EU pretendeert verdere oorlogen te voorkomen, maar in feite zonder een oorlog een effectieve greep naar de absolute macht doet!

Wat voor toekomst is dat? Niemand formuleerde dat schrikbeeld beter dan George Orwell: ‘If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever.’


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luchio
4 jaren geleden

Zeer goed stuk, zeer goed verwoord. Ik hoop dat wij nog kunnen ontsnappen voordat Hotel California Alcatraz wordt, is net een graadje erger. Ook ik heb altijd gesteld dat ze een Euroleger willen om interne opstanden neer te slaan (primaire functie). Ze hebben absoluut niet door dat de mensen het moe zijn en dat regelrechte armoe aan het toeslaan is in alle landen. Ze willen verdomme nog verder die EU vergroten met Albanië en Noord-Macedonië . Ik denk dat ze op zoek zijn naar een nieuw Griekenlandslachtoffer dat ze volledig in de uitverkoop kunnnen gooien, ik gok dan op Noord-Macedonie, vuile tering schoften.

Yvonne van Cleef
4 jaren geleden

Het zijn witte boorden criminelen,zakkenvullers en landverraders;iets anders kan ik er niet van maken!