Wat is het verschil tussen de VOC en Iran?

Is het niet surrealistisch dat een maand geleden de (Palestijnse) Islamitische Jihad groep Israël met een barrage van 400 raketten onder vuur nam terwijl de Algemene Vergadering van de United Nations en hun ‘Human Rights Council’ muisstil bleven?

Iran’s geestelijk leider Khamenei. Afb: wikimedia / seysd shahaboddin vajedi

Dit zijn dezelfde charlatans die onder leiding van de ‘hardcore communist’ Guterrez – de secretaris generaal van de UN, bij wie Rutte en Kaag eerder gedwee gingen ‘opzitten en pootjes geven’ – ook de klimaatfarce in stand houden met de IPCC. Medio december produceerden zij acht veroordelingen van Israël voor ‘repressieve’ maatregelen tegen Syrische  burgers in de Golan hoogvlakte. Daarbij was één der resoluties notabene opgesteld en gesponsord door het door Iran gesteunde regime van Bashar Assad in Damascus! Dezelfde Assad, die samen met Putin niet minder dan een half miljoen van zijn landgenoten heeft uitgemoord en Europa heeft opgescheept met Merkel’s miljoen vluchtelingen en daartussen honderden jihadi’s. Nu eist die door en door verrotte U.N. van Israël dat het nog meer onschuldige mensen op de Golan aan deze slager uitlevert!

Die Algemene Vergadering negeert de rest van de wereld en neemt ondertussen acht resoluties aan om Israël te demoniseren voor ‘repressieve’ maatregelen tegen Syrische burgers op de Golan èn om de mandaten te hernieuwen van zowel het corrupte UN Relief and Works Agency (UNWRA – het ‘Palestijnse vluchtelingen’agentschap dat in een enorm schandaal verwikkeld is), als van de UN’s “special committee to investigate Israeli practices affecting the human rights of the Palestinian people and other Arabs of the Occupied Territories,” een salonsocialistische club die dateert van 1968.

Hebt u hierover iets gezien in de vaderlandse pers die er geen been in ziet om keer op keer ons koloniale verleden met de VOC voetstoots te veroordelen? Hebben onze laffe Rutte en Kaag de U.N. aangesproken op dit brutale antisemitisme vermomd als antizionisme? Uiteraard niet!

Ik gebruikte “surrealistisch’ omdat de UN hier samenspant met SJW ‘scientists’. U kent ze inmiddels wel, die als docenten vermomde infiltranten in de universiteiten die o.a. specialiseren in het ‘dekoloniseren van de USA en Europa’ – met als hoogtepunt het ‘dekoloniseren van de wiskunde’ door de dorpsgek van de Amsterdamse gemeenteraad. Wij zien dit ook terug in de geschiedvervalsing van de New York Times met hun ‘1619 project’, maar wanneer de Iraanse ayatollahs zich aan jarenlang blatant kolonialisme schuldig maken geven zij ‘niet thuis’. ‘Wetenschappers’ die niets anders zijn dan dwaze klaplopers die de mond vol hebben van kolonisatie, ‘empire building’, culturele hegemonie, postkolonialisme, etnische studies en, niet te vergeten, de intersectionaliteit. Toon Hermans zei al: ‘er gaat een wereld van onbegrip voor mij open’.

Ook als Iran zich onverbloemd stort op het produceren van nucleaire wapens horen wij niets van de lafhartige EU noch van onze opportunisten Rutte en Kaag die het ‘nucleaire akkoord’ – dat belichaamd wordt in het door Iran niet eens ondertekende ‘vodje van Obama’- wanhopig in stand houden.

Er wordt gevochten door die ‘scientists’ om beschermheer te mogen worden van ‘inheemse volkeren’ in hun heroïsche strijd tegen het imperialisme. Toen in 2017 ‘Third World Quarterly’ een artikel publiceerde over enkele onmiskenbaar positieve aspecten van het kolonialisme, was de beer los bij de Social Justice professoren activisten, waarna 15 leden van de redactie onder een lawine van smerige dreigementen ontslag namen uit puur zelfbehoud. Dit is hetzelfde gespuis dat niet uitgeput raakt in hun kritiek op ons koloniale verleden met de VOC om vandaar uit de meest kromme paralellen te creëren naar de ‘kolonisatie door de USA en Israël’. Zij zoeken onder iedere steen naar sporen van westerse onderdrukking, maar hebben willens en wetens geen oog voor de misdaden van de ayatollahs in Iran, die dagelijks bezig zijn met ‘empire building’ en ‘kolonialisering’ terwijl zij de laatste weken ook nog eens vele duizenden medeburgers, die tegen hun oorlogshetze demonstreerden, hebben gemitrailleerd of opgehangen. Waarom horen wij deze hypocrieten nu dan niet?

Het antwoord is simpel: de weg van de minste weerstand. Israël en de USA zijn ‘zachte doelwitten’, zoals al jaren blijkt en nu weer in de eerste dagen van december uit acht infame UN resoluties van deze hinderlijke ‘derde wereld diplomaten’ (die zich ook buiten de UN misdragen: de stad New York heeft al tegen de US$ 20 miljoen uitstaan aan hun niet betaalde parkeerboetes). Die profiteurs hebben als hoogste goed om als vorsten te leven in New York, Parijs en Genève, in een sumptueuze westerse schijnwereld die zij prefereren boven hun armzalige thuislanden, maar dat luilekkerland desondanks dagelijks uiterst hypocriet veroordelen.

Dat Iran van dag tot dag niets anders doet dan ‘empire building’ en zich schuldig maakt aan etnische onderdrukking van Arabieren, Baluchis, Koerden, Azertis, Turkmenen, Lur, Mazandaranis en Gilakis past niet in hun communistische denkraampjes en is dus irrelevant. Evenals het feit dat Iran zich schuldig maakt aan de schending van de soevereiniteit van praktisch alle buurlanden met de S.S. troepen van Khomeini’s Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), die zijn morbide ideeën spreiden over de regio met hulp van hun monsterlijke geesteskind de Hezbollah.

Dat de USA in 2003 Sadam Hussein onderuit haalden zette de deur wijd open voor de invasie van Iraq die Iran zelf nooit had kunnen realiseren. Ook Syrië en Jemen zijn geïmpregneerd door de ‘Shia halve maan’ die nu strekt van de Perzische Golf tot de Middellandse Zee. Desondanks registreren de SJW ‘scientists’ deze bloedige annexatie van de regio niet maar blijven monomaan hameren op het westerse koloniale verleden, terwijl Iran, na Rusland, de meest expansionistische natie van de 20e eeuw is.

Dat naast de UN ook de lafhartige EU hun passieve steun aan deze subversie geeft hoeft geen betoog, evenals het feit dat Iran zich ongehinderd stort op hun nucleaire wapenprogramma, in strijd met het door de EU gekoesterde ‘vodje van Obama’. Wat doet de ongehinderde opkomst van een paranoïde, nucleaire staat ertoe als Brussel, in hun socialistische dwangneurose, met de ‘grensbelasting’ op CO² bezig is om het Europese bedrijfsleven nog verder op achterstand te zetten?

Voor Israel is het hedendaagse Iran interessanter dan het historische Iran en Hillel Frisch, professor politieke studies en Midden Oosten studies aan de Bar-Ilan University en ‘senior research associate’ aan het ‘Begin-Sadat Center for Strategic Studies’, noemt Iran “the only country whose focus is on political, military, and terrorist intervention and involvement in areas beyond its contiguous borders against states that have not struck the homeland.”

De ivoren torens van de SJW ‘scientists’ concentreren zich op het stigmatiseren van het westen met hun typische voorkeur voor slachtoffers boven dynamische ondernemers. Hun hetze tegen de VOC en hun vervalsing van onze geschiedenis zijn relevanter dan de groeiende nucleaire dreiging van het volledig ontspoorde Iran. Over het brute Iraanse koloniale project blijven zij muisstil omdat dit in feite 100% spoort met hun semi-intellectuele ideologie en die der profiteurs op het pluche van de United Nations. Ook de pluchezitters in de EU uiten daar geen kik over terwijl zij, en passant, ook nog eens onze pensioenen roven èn Europa bewust te gronde richten met hun migratie en klimaat bedrog. Engeland is wakker geworden en schudt het salonsocialistische juk af, nu wij nog!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties