Kindermisbruikers

Kindermisbruikers moeten wat mij betreft genadeloos hard en zwaar gestraft worden. Eigenlijk is zo’n lullig gevangenisstrafje van een jaar of dertig nog te weinig. Maak er gerust levenslang van met elke morgen een pak ransel van donder en geweld. Kinderen: daar blijf je met je gore poten van af en ze mogen volwassen worden wanneer ze dat willen.

Lars aan het werk… Afb: screenshot Youtube.

Lars Westra is ook een slachtoffer. Volgens zeggen zou hij al een eigen bedrijf zijn gestart toen hij nog maar negen jaar oud was. Hij ging kennelijk de advieshandel in en zit in de niche van milieu en klimaat, net als Greta Thunberg. Wat doet Lars volgens zijn website? Nou dit:


“Ik kom langs om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

“Ik doe actief mee met vergaderingen of overleggen van uw directie, bestuur of projectgroep.”

“Ik ga thuis kijken of ik wat kan uitwerken of maken om tot een oplossing te komen.”

“Ik schakel hulptroepen (andere kinderen) in wanneer dat nodig is.”

“Ik kom bij u langs om de ideeën op een rijtje te zetten en te kijken of u er wat mee kan.”

Wie de bovenkamer even wil gebruiken, ziet meteen dat hier niet een kind aan het woord is, maar een ouder die belang heeft bij het beeld wat door de jonge Lars over zichzelf wordt gevormd. Hoe zou dat komen? Heel eenvoudig: vader Westra heeft een bedrijf wat zich ook bezighoudt met ‘duurzaamheid en innovatie’. Hij zet dus z’n zoon in om zijn eigen winkel te promoten. In normale landen noemt men dat ‘kinderarbeid’, maar in Nederland is dat dus reden om het kereltje op een podium te slepen voor een gezelschap Statenleden en daar het versje van pappa op te zeggen.

Weet u waar Lars ook voor aan het werk moet? Ga er maar eens rustig voor zitten:

En als mevrouw Faber (PVV) er wat van zegt op televisie dan komt de linkse elite (afdeling subsidiesnuivers) haar even vertellen dat ze “niet over de rug van kinderen…” enz. enz.

Juist ja.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
martin ettenes
4 jaren geleden

.. Als dat zou lukken, zullen vele geloven hun deuren moeten sluiten wegens gebrek aan God’s vertegenwoordigers …