De kolonisering van Europa

Hèt existentiële thema voor 2020 is de migratie en de daaruit resulterende kolonisering van Europa. Sinds de val van het Romeinse rijk heeft Europa niet zo’n invasie van ignorante hordes gezien die hier hun eigen ‘cultuur’ wensen te handhaven zonder enige concessie aan het gastland, daarin bijgestaan door ideologisch verblinde geitenharensokken.

EU-parlement/paleis Straatsburg. Afb: Pixabay, bew. Sta-Pal

Zo gaat Nederland op weg naar de twintig miljoen inwoners, een op zich al onhandelbare grootheid op ons overvolle postzegeltje, maar helemaal een ramp omdat de hondsbrutale Islamitische component daarin exponentieel groeit en – noem het beestje bij de naam – er in hun door u gesubsidieerde moskeeën geen geheim van maakt dat totale dominantie hun finale doel is. Hun doel heiligt alle middelen, inclusief moord en doodslag, waarover later.

Maakt u zich geen zorgen over het vermoeide verwijt van ‘Islamofobie’, een mistig begrip dat door de Moslim Broederschap is uitgevonden en door de U.N. omhelsd, om kritiek op de Islam onmogelijk te maken door moordenaars tot ‘slachtoffers’ te verheffen. Maar past u op, de salafisten nemen gestaag toe in aantal en de politieke Islam is springlevend in Nederland.

In december 2018 tekenden vele landen onder de piratenvlag van de U.N. het – zogenaamd niet bindende – (eerste) verdrag van Marrakesh, waarna Brussel een maand later volop aan de slag ging om het alsnog bindend te verklaren in de EU! Rutte had ons voor de zoveelste keer belazerd! Nu trekt Baudet, terecht, aan de bel om een rampzalig Marrakesh 2) te voorkomen. De activisten in de UN en de EU kennen geen grenzen als wij hen ook maar één vinger geven en dat doet Rutte o zo graag!

Mensensmokkelaars, louche SJW advocaten en idem D’66 rechters juichten deze lucratieve nieuwe mogelijkheid toe om in naam van de vrijheid (van hun progressieve samenleving) onze cultuur en vrijheid te vernietigen! Het gaat slechts om ‘hun vrijheid’, zeker niet om die van andersdenkenden, want alleen zij zijn in staat om ware vrijheid te appreciëren, slechts zij zijn die ‘waardig’ in hun eigen versie van de democratie, niet de domme ‘populus’. Hun globalistische tirannie woekert voort als een repressieve machine die eenieders vrijheid manipuleert, beperkt en censureert om, uiteindelijk, onze democratie van binnen uit te hollen.

Dat zij dat, in hun ideologische verblinding, doen in collusie met hun potentieel grootste vijand, de Islam, zal pas tot hen doordringen wanneer ‘hun progressieve democratie zegeviert’ om die – zoals Erdogan dat deed – vervolgens meteen afgeschaft te zien door die Islam op bijltjesdag. Tot dan wordt onze democratie alvast uitgehold door een repressieve tirannie die via de media onze huiskamers binnensluipt, daarbij geholpen door de waakhonden van het internet en de incompetente brokkenpiloot Ollongren die al jarenlang een spoor van vernieling achterlaat en in haar ideologische domheid wedijvert met de desinformatie van Goebbels. Waar gaat 2020 naar toe?

Voor een ontnuchterend perspectief heb ik slechts cijfers tot medio 2018 maar die zijn schokkend: in juni 2018 bleek uit onderzoek van de Heritage Foundation dat sinds 2014 meer dan 1000 onschuldige mensen zijn vermoord in Europa, danwel gewond door aanslagen van Islamitische asielzoekers. Bij de 194 Islamitische aanslagen in Europa waren er, over de laatste vier jaren, bij 32 aanslagen asielzoekers betrokken, resulterend in 357 doden en 1678 gewonden! Vertel dat eens aan Merkel en Timmermans…

Viktor Orbán heeft kort voor de Kerst de migratie-vriendelijke EU twee grote fouten verweten, de migratie stimulerende policy èn het financieel-economische wanbeleid: “Every intelligent person knows that 2020 will be a difficult year for Europe. Two serious mistakes were made in Brussels. One was the admission of migrants and the other was the disruption of European economic policy. Immigration is a key issue for Europe. Not only today, this year or the next but for decades. It defines European politics and relations between European countries. In the Western countries to which they have been admitted, the Muslim population is growing year by year, and the Christian population is declining” aldus Orbán. Hij probeert met financiële stimuli het geboortecijfer op te krikken in de vorm van een €30.000 lening die bij het derde kind wordt kwijtgescholden.

Salonsocialisten als Timmermans en Sargentini, geholpen door George Soros, vallen Hongarije voortdurend aan o.g.v. wetgeving die de nationale grenzen beschermt, terwijl Frontex slechts probeert zoveel mogelijk illegale gelukzoekers binnen te smokkelen. Dat de ‘Soros Universiteit’ gedwongen werd om de deuren in Budapest te sluiten zit hen niet lekker, maar Soros probeert om geheel Europa, conform het Coudenhove Kalergi recept, te transformeren in een continent met een gemengd ras en een gemengde cultuur door alle lidstaten op te heffen ten gunst van zijn Utopia.

In de USA heeft Soros ook al een onvoorstelbaar groot subversief netwerk opgebouwd, dat voor een groot deel zelfs op overheidssubsidies draait, ter ondermijning van de staat. Maar de Attorney General George Barr heeft Soros recentelijk, eindelijk, op de korrel genomen en ook Boris Johnson heeft aangekondigd onderzoek naar deze ellendeling te beginnen. Fidesz, de partij van Orban, voert diverse acties tegen Soros, die met man en macht wordt bijgestaan door het moreel corrupte Brussel met de honderden landverraders van hun eigen en onze cultuur in het EP, in de ongekozen ambtelijke top èn het narcistische gevaar Timmermans.

Zulke politici konden hun zieke ideologieën jaren lang ongehinderd op de mensheid loslaten, maar beetje bij beetje zijn het de kiezers die hun eigen ideologie formuleren, zoals wij in Engeland gezien hebben, terwijl in Italië, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije en recentelijk ook Spanje het ongenoegen jegens de EU ook al over de boorden klotst. Een goed voorbeeld doet volgen!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris Kappert
4 jaren geleden

Beste A.R. Girbes sr
Ik kan mij grotendeels vinden in uw betoog , maar als je alle informatie kunt verkrijgen door
alleen maar vriendelijk te informeren , hadden we geen AIVD en MIVD nodig !
” en beste jihadist , wanneer hebben jullie de volgende aanslag gepland , zodat we op tijd
maatregelen kunnen treffen ? ”
Misschien onderscheid een ECHT goede politicus zich wel door het vermogen om – net
zoals een spion – informatie te verkrijgen ZONDER openbaar alles te vragen .
Dus blijf ik toch bij mijn trieste conclusie dat ” ze hebben zitten slapen ” .
Maar ondanks dat blijf ik wel PVV stemmen !

Chris Kappert
4 jaren geleden

Ja , het Marrakesh verdrag , goh die Thiery , gaat protesteren NADAT de krabbel is
gezet door Harbers namens NL .
Ik heb begrepen dat de onderhandelingen zo’n twee – ja TWEE jaar – hebben geduurt……….
Hebben de heren Thiery en Geert al die twee jaar zitten slapen??????????
Op de een of andere manier voel ik mij zo besodemietert !
Je zit dag in dag uit met je collegae in die Tweede Kamer en je hebt geen idee wat er
– nogmaals al TWEE jaar – speelt ….!
Niemand heeft met een woord gerept over de voortgang van ” Marrakech ” of iets in
die geest , wandelgangetjes ….?
Welnu mensen , ik geloof er geen flikker van , ik voel mij besodemietert !

4 jaren geleden
Antwoord aan  Chris Kappert

Ik geloof dat de heer Chris Kappert, nog even moet wennen aan de idee dat het hele “bestuurlijke” zootje in Den Haag, dat slechts hun activiteiten bestaan uit **om de burger te belazeren.**
Van Thierry Baudet en Geert Wilders is de informatie betrouwbaar en noemen zij vaak de feiten. De gehele coalitie is slechts om de macht bijeengeraapt. Immers: De immigratie en het zogenaamde stikstof en CO2 religie is om de macht te continueren. Daarnaast wordt iedere burger gewoon buiten het spel gehouden en concentreren zij zich nog uitsluitend op Brussel. Het echte probleem is dat het “electoraat” politiek bewusteloos is. Dat is geen nieuws, het is slechts opnieuw een constatering. ( Wijlen Cabaretier, Fons Jansen heeft dat al 35 jaar gelden in zijn “grappen” gemeld ) Baudet en Wilders hebben niet liggen slapen…………zij zijn niet geïnformeerd. En, als de Kamerleden om bewijzen vragen worden deze door ambtenaren “afgelakt”. Het is een bar, boos bizar en vilein spelletje dat tegen het vlak van de criminaliteit aan leunt.
**Welnu mensen , ik geloof er geen flikker van , ik voel mij besodemietert !*** IK denk wij allen.