Het noodlottige globalisme

Waarom misbruikt een Rutte zijn macht om wat ons allen dierbaar is te verraden? Waarom voelt hij zich geroepen om non-controversieel, in feite weldadig, nationalisme in de grond te boren en onze vrijheid en soevereiniteit in te leveren aan megalomane drammertjes als Timmermans en diens globalistische EU onder leiding van Macron?

Afb: wikimedia-commons / Sstrobeck23

Rich Lowry omschrijft nationalisme in zijn boek The Case for Nationalism als “iets dat voortkomt uit de natuurlijke devotie der mensen aan hun huis en hun land”. Een andere omschrijving geeft Yoram Hazony in The Virtue of Nationalism met de stelling “dat de wereld het best wordt geregeerd wanneer naties overeenkomen om hun eigen tradities te koesteren, vrij van inmenging door derden”. Dat bedoel ik met “non-controversieel, in feite weldadig, nationalisme”, dat moeten wij koesteren.

Waarom een impotent haantje als Macron aan nationalisme de negatieve connotatie wil geven van racisme, etniciteit of fascisme is duidelijk. Als een typische globalist verwijt hij zijn potentiële slachtoffers precies datgene waaraan hij zichzelf schuldig maakt – de verkrachting van onze tradities en cultuur – in zijn “freudiaanse projectie”. Zoals George Orwell al zeventig jaar geleden waarschuwde voor de herschrijving van de geschiedenis door Big Brother, zo zien wij hoe de globalisten dat nu driftig proberen door de valse associatie van onze tradities met bovenstaande trits van domme salonsocialistische dooddoeners. Mensen die nog voelen voor hun tradities en de daaruit voortgekomen cultuur hoeven zich toch niet voortdurend daarvoor te verontschuldigen tegenover linkse leeghoofden die de eruditie en de intellectuele kwaliteiten missen om te onderscheiden tussen nationalisme en nationale identiteit, tussen respect voor nationale soevereiniteit en trots enerzijds en anderzijds hun eigen verkapte fascisme? Filosofisch en historisch gezien zijn deze kenmerkende eigenschappen totaal andere zaken, niet zozeer qua semantiek of als academische stokpaardjes van historici, maar in feite is dit de essentie van Nederland en ons Nederlanderschap dat onder vuur ligt der globalistische haters van ons vrije land en onze identiteit.

Met haar open grenzen idée-fixe heeft Merkel de invasie der heidense hordes gefaciliteerd, de realisatie van morbide hersenspinsels van de verknipte Japans-Oostenrijkse halfbloed en vrijmetselaar Richard Nikolaus Eijiro, Graaf van Coudenhove-Kalergi, wellicht een verre verwant van Graaf Dracula.

Tot voor kort ontbraken aan conservatieve zijde sterke argumenten tegen deze globalistische subversie maar sinds het Brexit referendum, zoals wij afgelopen week zagen, is langzamerhand een sterke tegenstroming op gang gekomen die gestaag toeneemt. In het boek “De Afrekening” van Ton Nijhof en Sid Lukkassen zien wij hoe de democratie gered wordt middels een kortstondige opheffing daarvan met een vernuftige vondst. Het tegengif tegen de ziekelijke bemoeienis en inmenging van Brussel in ons dagelijkse bestaan, met hun onbeschofte globalisme dat mensen en bedrijven nauwelijks kans geeft om zelfstandig adem te halen, kan slechts spontaan voortkomen uit nationale, soevereine staten met een gepaste mate van trots op hun identiteit en soevereiniteit.

Daarnaast zijn onafhankelijke politieke denkers die “de kont tegen de krib gooien” onmisbaar om de murw geslagen burgers te inspireren en dit proces te stimuleren. Slechts de terugkeer van het zelfrespect onder de decennia lang misleide en geïntimideerde kiezers kan de doorslaggevende drijfveer zijn voor een soevereine natie met een eigen regering die dicht bij de bevolking staat en slechts hun belangen en veiligheid dient…. Dromen van een Nexit?!

Ons moderne nationalisme dateert van 1789, toen de Franse Revolutie een nieuwe nationale identiteit bepaalde, die zich aanvankelijk slechts kenmerkte door een golf van terreur en bloed, maar de export daarvan door Napoléon leidde tot een explosie van nieuwe nationale identiteiten in Europa dankzij de hernieuwde haat jegens het oorlogszuchtige Frankrijk. Geen fraaie manier om je te manifesteren, maar wel één met doorslaggevende argumenten. Opkomend nationalisme heeft daarna in de 19e en 20e eeuw Europa gedomineerd in de vorm van nationale staten, niet zozeer van de onderdanen zèlf die vrijheid en soevereiniteit genoten zoals in de Amerikaanse Grondwet met “we the people“, maar in de vorm der soevereine overheden. Dit Europese nationalisme is in feite wat de linkse propaganda zo graag ziet: multicultureel pluralisme in optima forma, geen cultuur is gelijk!

Maar wat maakt onze hedendaagse nationaliteit? De taal, etniciteit, religie of onze sinds kort plots zo prachtige natuur? Nee, nee en nog eens nee. Is het soms onze vaderlandse cultuur? Inderdaad, voor alles is het onze cultuur, hetgeen te meer bevestigd wordt in de linkse haatcampagnes tegen die cultuur, of het nu om zwarte Piet gaat of de strijd tegen de in straatnamen levende historische helden of het gezever over slavernij. De “nuttige idioten” die hand- en spandiensten leveren om het linkse klimaat-wapen in leven te houden, zoals Extinction Rebellion, zijn slechts gelobotomiseerd SJW voetvolk maar degenen die deze marionetten manipuleren zijn de èchte landverraders.

Voor alles is ons nationalisme het geloof in onszelf als “goede en vrije mensen”, maar dat wordt dagelijks bedreigd door “slechte, totalitaire salonsocialisten” die ons die vrijheid misgunnen in hun dwangneurose van Utopia waar de drammer Timmermans en de slappe meeloper Rutte hopelijk nog lang en gelukkig mogen leven. Het is hen van harte gegund, als zij maar allebei snel hun biezen pakken! Wanneer valt dit rampenkabinet en wanneer komen de verkiezingen?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
4 jaren geleden

Rutte misbruikt zijn macht om ons én ons landje te verraden omdat de man een notoire landverrader is, die desnoods over lijken gaat. Bij tegenspraak wordt de man woedend en begint luidkeels te roepen. Een nietsnut van de grofste soort, één die z.s.m. moet verdwijnen teneinde nog iets van ons eens zo fraaie en rijke landje te behouden, hoewel ik vrees dat we alsdan rijkelijk laat zullen zijn.
Deze Rutte is in staat om z’n moeder te verkwanselen voor een pluchen stoel; wat een kakkerlak !

Henk Albarda
4 jaren geleden

Mark Rutte berokkent Nederland meer schade dan Joop den Uyl. En ik ben pas in 2016 wakker geworden voor de leugens van rutte.

4 jaren geleden

“We” moeten goed bedenken, dat de VVD nog steeds op 22 zetels staat in de peilingen.
Als de “VVD stemmers” exact de wetenschap zouden hebben zoals de heer Dunbki dat heeft, zouden “ze” dan geen VVD meer stemmen?
De PVV heeft slechts 18 zetels in de peilingen en het Forum voor Democratie slechts 17, dan betekent dat, dat het “electoraat ” geen benul heeft wat politiek inhoudt, en, zeker geen besef heeft dat Rutte een “verrader zou zijn van onze soevereiniteit. Het ” antidotum” is Thierrie Baudet en Geert Wilders, dewelke mogelijk het globalisme kunnen tegenhouden en de soevereine staat Nederland in ere kunnen herstellen. En zoals de heer Dunki meldt:” **Het tegengif tegen de ziekelijke bemoeienis en inmenging van Brussel in ons dagelijkse bestaan, met hun onbeschofte globalisme dat mensen en bedrijven nauwelijks kans geeft om zelfstandig adem te halen, kan slechts spontaan voortkomen uit nationale, soevereine staten met een gepaste mate van trots op hun identiteit en soevereiniteit. **
De onverschilligheid dat over de burger is uitgeroepen gedurende 35 jaar, door de politieke correctheid van P.v.d.A, Groen Links en D-66 heeft de burger psychisch afgemat.
Wijlen Prof dr. Boib Smalhout schreef al 15 juli 2000 in zijn column dat er tweeënhalf miljoen mensen in Nederland zijn die een psychische storing hebben………..!!!
Daarvoor is geen medicijn voorhanden.
“We” moeten niet onderschatten welke schade het kabinet Rutte III heeft aangericht en de P.v.d.A, met hun gelijkheidsideaal de burger heeft platgewalst ,dewelke niet er tegen bestand bestand was omdat het zwaard van het Openbaar Ministerie boven de burger hing als hij kritiek had op de immigratie. Immers: Drs Janmaat is veroordeeld tot F 5000,– en zijn vrouw heeft een aanslag ternauwernood overleefd op grond van het feit dat Janmaat het niet met het immigratiebeleid eens was.,
Dat Mark Rutte ons totaal heeft verraden kakelt geen kip na.
Hoe we ook onze invectieven gebruiken en hoe we ook gelijk moeten en kunnen hebben is afhankelijk van de politieke keuze van het electoraat.
De politieke desinteresse is desastreus te noemen.
Ik noemde al vaker dat Mark Rutte een pathologische leugenaar is en hij het eens is dat we opgescheept zitten met de biomassa. The Rock Physics machanics Laboratory schrijft:”

***Na jaren gedaan te hebben alsof biomassa een soort groene verlosser was voor ons door gas en kolen gedomineerde energielandschap, is er eindelijk momentum tegen het letterlijk verbranden van natuur voor energie. Duurzaamheid- expert RPML kent er geen genade mee: “Biomassa is de grootste politieke leugen van de afgelopen twee decennia en kost de Nederlandse samenleving 50 miljard euro.” **

Dat Mark Rutte en Frans Timmermans nog lang en gelukkig mogen leven is maar de vraag: immers: wie mag de kosten betalen die door hun nalatigheid, zieke idealen en incompetentie is ontstaan?

Ravian
4 jaren geleden

De Timmermansen en Ruttes van de wereld zijn psychisch al lang geëmigreerd naar de wereldstaat.
Het zijn al lang geen Nederlanders meer, doen zich enkel als zodanig voor.
Het zijn staatsvijandelijke landverraders, witte boorden terroristen van eigen bodem.
Je zou ze wolven in schaapskleren kunnen noemen, maar daar beledig je dan de wolven mee, en niet zo’n beetje.
Het zijn meer smerige bacteriën die hun slachtoffer langzaam van binnenuit opvreten.
Tijd voor de antibiotica…