Palestijnse kindertelevisie prijst terreur

Recente kinderprogramma’s op de officiële Palestijnse televisie moedigen opnieuw terreur aan. Tevens wordt de vernietiging van Israël bezongen. Zo zegt een meisje van zeven jaar een gedicht op waarin zij zingt over “de handigheid met een geweer”. Ook zegt zij dat zij haar bloed wil geven voor de Palestijnse president Abbas.

Afb: Likoed.nl

In een ander programma zingen kinderen hoe de grenzen van ‘Palestina’ bepaald worden door “het bloed van de Palestijnse martelaren”. Met het laatste worden moslims aangeduid die omkomen bij (zelfmoord) aanslagen op mensen van andere geloven. Uit het lied blijkt ook dat de vernietiging van Israël wordt nagestreefd door geweld, namelijk door de “handigheid met het geweer”. Er wordt namelijk gezongen dat Israël van het uiterste noorden tot het uiterste zuiden ‘Palestina’ zou zijn.

[Klik hier voor de beelden van de uitzendingen.]

Het is het zoveelste bewijs hoe de Palestijnse Autoriteit de Palestijnse kinderen van jongs af aan blijft vergiftigen met het idee dat Israël via geweld vernietigd moet worden. Dit blijkt uit deze en eerdere Palestijnse televisieprogramma’s [klik hier voor honderden soortgelijke uitzendingen] en uit de Palestijnse schoolboeken. Een recente studie de NGO IMPACT-se van de nieuwste Palestijnse schoolboeken vond dat daarin nog steeds “haat, geweld en terreur” wordt verheerlijkt en aangemoedigd.

Eén voorbeeld: het castreren en vermoorden van weerloze Israëlische sporters op de Olympische Spelen van München wordt geprezen als “een klap voor de internationale zionistische belangen”.

Ook de volgende Palestijnse generatie wordt niet het belang van vrede maar dat van geweld en terreur onderwezen.

Het is haast overbodig te zeggen dat dit een uiterst grove schending is van zowel de letter als de geest van de tussen de Palestijnen en Israël gesloten vredesakkoorden. Door deze Palestijnse aanmoedigingen van terreur hebben de Verenigde Staten en belangrijke Arabische landen als Saoedi-Arabië en Egypte hun politieke en/of financiële steun aan de Palestijnen verminderd.

Europa en Nederland lijken hier echter geen moeite mee te hebben – want die vergroten zelfs hun ‘ontwikkelingshulp’.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ellis de Wal
4 jaren geleden
Frans
4 jaren geleden

Natuurlijk verhoogt Nederland de “ontwikkelingshulp” (lees: financiering van Palestijns terrorisme).
De betreffende minister ligt namelijk letterlijk met een vertegenwoordiger van de PLO (voormalig medewerker van Yasser Arafat) in bed.

r dunki
4 jaren geleden

Ra ra, waar ligt de loyaliteit van Sigrid Kaag en haar anti-semitische D’66?