“Een rotmaatregel voor ons allemaal”.

De grenzeloze brutaliteit van de globalist Rutte wordt nog steeds afgedekt door hele volksstammen van ‘ons soort mensen’ die – onder leiding van de loyale robot Klaas Dijkhoff – alle liederlijke uitwassen van de Brusselse Social Justice bureaucraten onder het kleed vegen.

Min. Pres. Rutte. Afb: Pixabay

De “Klimaat, CO² en Stikstof-hype” zijn typische voorbeelden uit het handboek soldaat van Leon Trotski’s concept van de ‘permanente revolutie’, die dagelijks in de praktijk wordt gebracht door de Brusselse SJW ambtenarij. Al vele tientallen jaren worden volgens dit beproefde concept ‘grote maatschappelijke problemen’ bedacht waarvoor de socialistische bedenkers zèlf de oplossing mogen gaan aandragen! Marx gebruikte dit concept om de strategie te beschrijven van een revolutionaire klasse – de SJW globalisten in Brussel, daarbij van ganserharte ondersteund door hun fellow-traveller Mark Rutte – die de eigen belangen op monomane wijze, zonder enig compromis doordramt zonder de minste concessie aan de rest van de samenleving. Brussel is een poel des verderfs die ons aller ondergang als doel heeft. Ik blijf het herhalen, de zegeningen van een Nexit zullen ongekend zijn!

Wanneer de samenleving zich eindelijke eens verzet, hetgeen in toenemende mate het geval is, werd er uit tactische overwegingen wat druk van de ketel gehaald en introduceerden deze linkse revolutionairen het laatste, misselijk makende SJW argument: “ Wij komen er samen wel uit ”, hetgeen de laffe Rutte nu lanceert middels zijn doortrapte “ Een rotmaatregel voor ons allemaal ”.

Daarmee heeft de VVD hun laatste beetje integriteit ingeleverd: de onbetrouwbare Rutte heeft Nederland zijn zoveelste loer gedraaid en Klaas Dijkhoff komt er met de bezemwagen, vol met het naïeve ‘ons soort mensen’, achteraan om de rel te sussen, hetgeen in dit land in feit niet nodig is, want het lijken slechts de boeren en de bouw te zijn die woedend reageren. De grote massa pakt nog een biertje en kijkt schouderophalend verder naar de spelletjesshows.

De linkse pesterij van de automobilist met de 100 km. per uur resulteert in objectieve metingen van het autopark niet in een aanwijsbare substantiële vermindering van de Stikstof, maar Rutte was – laten wij dat nooit vergeten – al sinds tientallen jaren een zelfbekennend D’66 fan die slechts uit opportunistische redenen voor het grotere VVD vehikel opteerde…

Terwijl de bouw en de landbouw plat liggen, wordt vijf minuten verder, aan de andere kant van de grens, maar vlak naast dezelfde natuurgebieden, rustig verder gebouwd en geboerd, net zoals over die grens iedereen door de overheid aan het aardgas wordt aangesloten. Maar de louche Mark Rutte kan zijn vriendjes in de klimaatlobby niet snel genoeg plezieren en heeft nu zelfs de Spaanse lef om te stellen ‘dat hij het niet op zijn geweten wilde hebben dat de bouwvakkers met de kerst werkloos thuis zullen zitten’.

Kortom, met het hondsbrutale, laatste SJW argument: “ Wij komen er samen wel uit ”, probeert de weinig heldhaftige Rutte nu de door hem en zijn Brusselse Maffia bewust veroorzaakte problemen over ons allemaal uit te smeren met het doortrapte “ Een rotmaatregel voor ons allemaal ”. Hoe weinig integer, of misschien ook gewoon dom, de VVD achterban is dat zij zich vervolgens door Dijkhoff voor dit karretje laat spannen zien wij hier allemaal in 48 uur gebeuren, maar ‘wij staan erbij en kijken ernaar’.

Kreten als ‘landsbelang boven partijbelang’ zijn ontzettend louche, want de globalist Rutte heeft klaarblijkelijk slechts één belang, en dat is de Nederlandse samenleving en de vaderlandse cultuur zo snel mogelijk in de uitverkoop gooien ten gunste van zijn Brussels vrienden. Dat doet deze pathologisch jokkende Rutte inmiddels al tien jaren, maar hij (over)leeft bij de gratie van ‘ mijn vader en moeder stemden ook al op de VVD, dus ik ook…’


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alex
4 jaren geleden

Premier Rutte heeft de steun van GL en (D)66 keihard nodig om aan de macht te blijven. Hij wordt, lijkt wel, gechanteerd. Ze hebben nu één vinger en zullen de hele hand opeisen.
Noot:D66 heeft de D verloren na het afwijzen van hun eigen referendum.

Joost Visser
4 jaren geleden

Je moet toch wel een bord van eikenhout voor je kop hebben of masochistisch ingesteld zijn of gewoon dom zijn om al een jaar of twintig vvd te stemmen

Hein
4 jaren geleden
Antwoord aan  Joost Visser

Het volk is gewoon dom.