De hardleerse SJW gaat voor een gratuite herhaling van de krach van 2008

Toen in 2008 de wereld leek te exploderen in een zondvloed van ‘ sub-prime mortgages’, wees men terecht naar de onverantwoordelijke banken, niet alleen op Wall Street maar uiteraard ook in andere landen. Weinigen realiseerden zich de nefaste rol die de politiek, vooral de Democraat Bill Clinton, had gespeeld in de creatie van een politiek gemotiveerde, monsterlijke portefeuille van rotte hypothecaire leningen die vanaf dag één gedoemd waren de mist in te gaan.

Social Justice Warrior…. Afb: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7mF_az89BzY

Dat Barack Obama, de ’pur sang’ communistische activist, samen met het corrupte en daarom al lang door het Congres verboden en ontbonden ACORN, instrumenteel was geweest in het chanteren van CEO’s van ontelbare Amerikaanse banken om daaraan tegen heug en meug mee te doen werd zo snel mogelijk onder het kleed geveegd zodat de rol van de linkse politiek niet aan het licht zou komen.

Elf jaren later komende leidende Democratische politici met EXACT hetzelfde monster aan, de creatie van een politiek gemotiveerd project om ‘het raciale gat onder huiseigenaren’ te sluiten en daarmee de onroerend goed markt wederom te doen ontploffen!

Een der grootste ‘losers’ onder hen is Kamala Harris, die momenteel in de slachtoffer rol is geschoten ‘omdat America niet klaar zou zijn voor een vrouwelijke, zwarte president’, pousseert een programma ter waarde van US $ 100 miljard om vier miljoen families uit minderheidsgroeperingen in staat te stellen om huizen te kopen… Een andere SJW brokkenpiloot, Elizabeth Warren, gaat aan de leiding in de Democratische afvalrace der ‘presidentiële’ kandidaten maar doet er nog een schepje op door een wetsvoorstel voor een US $ 450 miljard project voor te stellen om, uiteraard, minderheden te helpen met gratis aanbetalingen op eventuele aankopen. L’histoire se répète!

Het is bekend dat in de rampzalige Amerikaanse ‘inner cities’ criminaliteit, werkeloosheid, gebrek aan goede scholing en miljoenen gezinnen van ongetrouwde moeders met even zovele kinderen van evenzovele onbekende vaders volledig te wijten zijn aan de onscrupuleuze SJW die elke vier jaar voor de verkiezingen gouden bergen belooft om de boel dan weer glashard te laten barsten.

Dankzij de florerende economie heeft Trump veel ‘credit’ opgebouwd onder minderheden die plots ook wekelijks met een ‘paycheck’ thuis komen, en het begint te dagen omdat er vandaag de dag nog eens 7 miljoen onvervulde vacatures open staan!

Een zwarte rapper als Kanye West geeft veel aandacht aan die louche praktijken en verzet zich met hand en tand tegen de SJW indoctrinatie dat een ‘goede neger’ een ‘linkse neger’ zou zijn en hij vindt daarmee landelijk gehoor. Dus de Democraten doen een wanhopige poging om terug te krabbelen met het gegarandeerde risico dat zij die minderheden binnenkort nog verder in ‘het hoekje waar de klappen vallen’ zullen trappen. Immoreel, incompetent en onverantwoordelijk zijn synoniemen in de wereld van de wanhopige SJW die geen last heeft van enig gezond verstand of introspectie.

Luister naar ‘de argumenten’ van de feeks Kamala Harris die beweert dat het percentage der zwarte huiseigenaren ongewijzigd is gebleven sinds 1968. Ruwweg 41% der zwarte huishoudens was huiseigenaar in 1995, vergeleken met meer dan 70% der blanken.

DAT was de reden voor Bill Clinton om zijn onheil over de natie af te roepen, want de Democraten bespeurden weer eens ‘racisme’! De minister van HUD (Housing & Urban Development) Mario Cuomo, de huidige activistische gouverneur van de staat New York, schreeuwde in 1998 van de daken: ‘ wij zullen geen gat tolereren zo groot als de Grand Canyon, tussen huiseigenaren dat de Amerikaanse samenleving verdeelt in twee ongelijke groepen.’ De Clinton regering legde miljarden boetes op aan hypothecaire kredietverleners die te weinig ‘subpar’ kredieten zouden hebben gegeven aan minderheden. Dat is de tak van sport waarin de louche, activistische advocaat Barack Obama cursussen gaf aan criminele ’society organizers’ als het later verboden ACORN om banken te chanteren tot zij die kredieten verleenden.

Het doet denken aan Nederland waar idioten als D’66 en GL van de daken lopen te schreeuwen over de ondergang van de wereld, waarop een opportunistische Ed Nijpels met zijn lobby daar handig inspeelt om zijn zakken te vullen en een volstrekt incompetente general manager als Rutte weer eens zijn brevet van indrukwekkende onkunde afgeeft door toe te laten dat de landbouw- en bouwsectoren volledig verlamd worden omdat hij te opportunistisch is om tijdig in te grijpen. Sterker nog, de non-valeurs die daarna weer eens met stikstof en andere trouvailles aankomen kunnen ook al ongestoord hun gang gaan in plaats van een enorme schop onder hun achterste te krijgen.

Terug naar Amerika waar de Marxistische dinosaurus Bernie Sanders oproept tot een nationale huur-controle als onderdeel van een US $ 2.500.000.000.000 plan ( in het Engels zijn dat trillions en hier biljoenen). Ook George Bush ging in 2003 met de ‘American Dream Downpayment Act’ het verkeerde spoor op door cadeautjes in de orde van US $ 10.000 weg te geven aan nieuwkomers op de huizenmarkt, tot 6% van de aankoopprijs en hij deed er nog een schepje bovenop door het Congres te overtuigen om de ‘Federal Housing Administration’ hypotheken te laten accepteren voor leningen zonder aanbetaling door hypotheekgevers met lage inkomens. Wat Clinton en Bush voor elkaar kregen was dat 8 miljoen families hun huizen verloren en op straat kwamen te staan, letterlijk.

De moraal van dit verhaal; scheep geen mensen zonder aflossingscapaciteit op met verplichtingen tot aflossingen ook al is dit nog zo’n leuke ideologische ‘lollypop’ voor de SJW politici, want één keer 2008 was meer dan genoeg! . Die SJW- incompetentie is gemeengoed van politici en hun ‘groupies’ in de linkse pers, want politici zijn haast per definitie incompetent en zeker bijzonder hardleers, maar terwijl deze SJW idioten hun slogans roepen is er niet één leidende Amerikaanse krant of Cable-TV groep die deze hernieuwde mondiale bedreiging signaleert.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
4 jaren geleden

SJW : Het stond eigenlijk al onder het plaatje, maar dat zag ik pas later.
Bedankt voor de uitleg.

LGBTQ-termen en nog wat. Nog even afwachten, dan zit het hele alfabet erin bij die zweefdrammers.

Johan
4 jaren geleden

Wat betekent SJW ?
Socialistische Jongeren uit Wuppertal ?

Is het nou zo moeilijk om dat even aan het begin van het artikel uit te leggen.
Of heb ik het soms ergens gemist ?

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  Johan

Duizend excuses! Ik herken uw probleem, maar wat zou u zeggen van het acronym LGBTTQQIAAP dat ik dezer dagen ontdekte? Dan biedt Google hulp bij het ontdekken van de wereld om mij heen.

Ik snap er dan nog steeds geen ros van, want bovenstaande alfabet-soep staat kennelijk voor “lesbian, gay, bisexual, transgender, transsexual, queer, questioning, intersex, asexual, ally, pansexual”. Deze collectie engerds is kennelijk uit een TBS instelling ontsnapt maar is in zonder enige twijfel een perverse uitwas van de SJW.

Terug naar uw vraag of u ‘iets gemist hebt’ aan die SJW. Dat is wellicht een kwestie van smaak, maar het gaat inderdaad om socialisten, jong en oud, zoals onze verknipte Frans uit Brussel.

Google geeft aan: “Social justice warrior” (SJW) is a pejorative term for an individual who promotes socially progressive views, including feminism, civil rights, and multiculturalism, as well as identity politics”. Kortom niets leuks en zij hebben het op u en uw portemonnaie gemunt.