Waar wilt u liever onthoofd worden, in Amsterdam of in Culiacán?

In maart 2016  werd in Amsterdam een hoofd gevonden op straat. … de politie legde een connectie met de Mocro Maffia. Wie anders…? Er zou – volgens politici – ‘een grens overschreden zijn’, maar de gemeente Amsterdam leeft op een wolk en heeft het te druk met miljoenen uitgeven aan onderdak en verwennerij voor illegalen die lak hebben aan onze wetten en rechtspraak. Nèt als die gemeenteraad zèlf, die dagelijks de zakken vult met hun lucratieve participatie in de tientallen coffeeshops. De Gemeente Amsterdam als drugsdealer…

Afb: Flickr – Dominic Milton Trott

Als je als Nederlander in het buitenland woont, is de eerste, beschamende, link die men veelal trekt die van drugs en coffeeshops! Geloof het of niet, maar zijn die linkse ‘snuivers’ zèlf wel in staat of bereid tot het creëren van antidrugsbeleid? Dat kan toch niet in handen zijn van een trutje als Halsema met haar semi-communistische Gemeenteraad en een top van de politie die volstrekt gepolitiseerd is en alleen maar zoveel mogelijk salaris en onkosten binnen sleept?

Ruim drie jaar na die onthoofding is er uiteraard geen ene barst gebeurd, want Halsema c.s. hebben het te druk met ‘het klimaat’ om wat aan de openbare orde en veiligheid te doen. Omdat er dan ook nog een oogje dicht gedaan moet worden om de gesluierde Islamitische uithangborden voor de Islam in de stad ongemoeid te laten is, inmiddels alweer een maand geleden, de jeugdige advocaat Derk Wiersum genadeloos afgeslacht door de Mocro maffia, omdat hij ‘de fout begaan had’ om als advocaat namens een kroongetuige op te treden.

Althans, dat is wat een Marokkaanse ellendeling, die kennelijk leeft als een vorst in Dubai, ons wil doen geloven. Sinds Derk Wierman roemloos is gesneuveld in deze ongelijke strijd is er helemaal geen bal gebeurd in het Amsterdamse wanbeleid!  Dat Halsema en haar perverse geestverwanten in de Gemeenteraad volstrekt incompetent zijn lijdt geen twijfel, kijk maar naar hun kiezers van Extinction Rebellion om je in gemoede af te vragen waarom zoveel mensen eigenlijk actief en passief kiesrecht hebben. Waar gaat dit naartoe met zo’n collectie incompetente nitwits aan het hoofd van de verloederde Gemeente Amsterdam? De globale drugsbusiness is een open boek en de toekomst van Amsterdam is, dankzij het liederlijke pro-drugs beleid der linkse partijen, aanschouwelijk gemaakt in Latijns Amerika en de USA; Nederland volgt gestaag in dat spoor.

Niet zo heel lang geleden werd Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, de Mexicaanse roverhoofdman en massa-moordenaar die sinds het begin der jaren ’90 zo’n US $ 14 Miljard heeft overgehouden aan zijn drugshandel, aan de USA uitgeleverd. Een klein, maar substantieel, deel van die $ 14 miljard gaat nu naar peperdure, opportunistische Amerikaanse topadvocaten die – à raison van minstens $ 1000 per uur – zich doodlachen op weg naar de bank, terwijl zij betogen dat ‘El Chapo’ in feite maar een klein visje was in de grote drugsvijver.   

“El Chapo” Guzman is weliswaar letterlijk ‘klein’ – met 1.68 M. (‘el Chapo’= “het kleintje”), maar hoe betrekkelijk dat ‘klein’ is werd donderdag jl. geillustreerd toen de Mexicaanse Politie – waarschijnlijk  per ongeluk – Ovidio, de zoon van ‘el Chapo’ arresteerde in Culiacán. Binnen de kortste keren werden 30 zwaar bewapende agenten belegerd door een nog veel zwaarder bewapende overmacht van ‘sicarios’ van het Sinaloa Cartel, die eerst de toegang tot de stad blokkeerden met een brandende bus en de nodige auto’s, om vervolgens – volgens getuigen – een waar slagveld te creëren. 

Ter afleiding werden aan de andere kant van Culiacán onschuldige burgers bij bossen neergeknald, terwijl de politiemacht wegens de overmacht hun actie moesten afbreken, mede omdat die echt zware wapens in hun arsenaal voerden.

Volgens de BBC leidde de chaos ook nog eens tot een ‘jailbreak’ die diende om de aandacht af te leiden en vlak na deze veldslag bevestigde één der advocaten van ‘El Chapo’ in de USA al dat diens zoontje Ovidio, alias “El Ratón” (de rat), pertinent niet gearresteerd zou zijn. Ook elders in Culiacán werd dermate veel geweld gebruikt dat de Politie zich terugtrok om verdere moordpartijen op burgers te voorkomen in de hoofdstad van het Sinaloa Kartel. Maar het is en blijft een blamage die een Femke Halsema waardig zou zijn. ‘

Sinaloa’ is een Kartel met tienduizenden werknemers in 40 landen, maar dat Nederland daaronder prominent figureert mag u niet weten van Rutte en zijn linkse drugshandelaren op het Binnenhof. De Mocro Maffia – die onze nutteloze Nederlandse ‘crimefighters al totaal niet aan kunnen – is slechts een héél klein verlengstukje van het machtige Sinaloa Kartel. Dat heeft de haven van Rotterdam, die zo lek is als een mandje voor drugssmokkelaars, tot hun grootste Europese draaischijf gemaakt waar het dankzij de weerzinwekkende linkse ‘gedoogpolitiek’ vrij spel heeft. Geld voor de Douane is er niet, want dat gaat allemaal naar ‘het klimaat’, dus Rotterdam is ook reddeloos verloren.

Dat een arme kerel als Derk Wiersum zijn leven heeft verloren deert de linkse slapjanussen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag absoluut niet, want wij zien nog steeds geen teken van (geestelijk) leven, maar Rotterdam gaat nu wèl een gehandicapt Zweeds meisje uitnodigen om over het klimaat te oreren…. Een kleurboek met Caran d’Ache potloden zou meer gepast zijn op dat niveau.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties