Groene waanideeën leiden tot middeleeuwse duisternis

De communisten van GL en de zwevers van D’66 hebben geconstateerd dat de vaderlandse boeren als boeman goed passen in hun dagdromen – of zijn het nachtmerries? Omdat zij als trouwe copycats al hun flauwekul uit de USA halen is het instructief om te zien waartoe de volstrekte incompetentie in Californië, het epicentrum van alle dwaze drammerij, heeft geleid.

Afb: wikipedia

De rijkste staat van de USA en de 5e economie in de wereld is hard op weg om een Derde Wereld land te worden dankzij de ‘progressieven’ die daar los mogen rondlopen. Tot nu toe heeft hun wanbeleid al grote armoede gebracht onder de bevolking, jaarlijkse infernale bosbranden, massale dakloosheid, ongecontroleerde criminaliteit, middeleeuwse ziektes en sinds kort heeft de San Francisco Bay Area ook ‘blackouts’ zoals je die alleen maar in de Derde Wereld meemaakt. Rond één miljoen mensen worden door de door ‘Groenen’ geleide elektriciteiten maatschappij Pacific Gas and Electric (PG&E ) afgesloten van de energievoorziening, ter compensatie van hun mateloze onkunde. Dit leidt ertoe dat in de San Francisco Bay area een avondklok moet worden ingesteld om roofovervallen en inbraken te voorkomen…. De zegeningen van de Groene Progressiviteit!

Dit geschiedt om de infernale bosbranden te voorkomen, zoals in 2018, die onvermijdelijk zijn dankzij de immense incompetentie van de Groene Lobby die ervoor garant heeft gestaan dat de hele staat vol ligt met hoogst ontvlambare brandstof voor die branden door hun ‘links beleid’ (lees: wanbeleid)… De onbeschrijflijke incompetentie van deze zwevers heeft ertoe geleid dat PG&E inmiddels het eigen faillissement heeft aangevraagd omdat er miljarden zijn weggepist aan ‘Klaver en Jetten projecten’, terwijl hun elektrische leidingen – naar goed gebruik – allemaal bovengronds lopen en samen met hun verdere kwetsbare infrastructuur spontaan branden kunnen veroorzaken in de bosrijke omgeving dankzij een onvergeeflijk Groen Wanbeleid.

Het is één grote gillende puinhoop! Bedrijven moeten sluiten en mensen kunnen niet naar hun werk. Mensen zijn zo ziedend dat zij PG&E kantoren slopen en zelfs op service trucks schieten.

Dit heeft niets met ‘climate change’ of Donald Trump te maken, maar is het resultaat van puur incompetente en moedwillige progressieve hufterigheid, met als lichtend voorbeeld het zogenaamde ‘land management’ (lees: ‘mismanagement’). Deze idioten leren niets, want de branden zijn inmiddels weer in volle hevigheid terug in California, waar de brandstof voor deze ramp vrijwillig hoog opgestapeld ligt door de Groene beweging die er stelselmatig voor heeft gezorgd dat het onderhoud van de bossen, het openhouden der brandgangen en het opruimen van miljoenen tonnen aan onder de bomen groeiend ‘brandhout’ werd gesaboteerd.

Daardoor worden de meer recente bosbranden zo onvoorstelbaar heet dat de grond volledig gesteriliseerd wordt en er naderhand niets meer op wil groeien. Dat is nu ‘Groen Beleid’!

Uiteraard waren de schuldige ‘progressieven’ er weer als de kippen bij om onschuldigen alsnog de verantwoordelijkheid aan te smeren voor deze rampen, getuige artikelen in de ‘Sacramento Bee’: de branden zouden te wijten zijn aan “een enorme concentratie CO² in de atmosfeer, een angstaanjagende blik in de toekomst van California…”   “This is climate change, for real and in real time. We were warned that the atmospheric buildup of man-made greenhouse gas would eventually be an existential threat.” Vervolgens gaat de Bee over op het favoriete thema Trump, die via de een of andere gedachtenkronkel ook schuld zou hebben aan de bosbranden.

Uiteraard hebben de ‘Groenen’ PG&E ook gedwongen om op peperdure, hernieuwbare energie over te schakelen hetgeen leidde tot dit artikel in de Wall Street Journal: For years, the utility skimped on safety upgrades and repairs while pumping billions into green energy and electric-car subsidies to please its overlords in Sacramento. Credit Suisse has estimated that long-term contracts with developers of renewables cost the utility $2.2 billion annually more than current market power rates”.

Nu is PG&E failliet dankzij de milieu activisten, die hier de klimaat clowns zijn voorgegaan en samen hebben zij gezorgd voor een serie natuurrampen van onvergelijkbare omvang die enorme gebieden gesteriliseerd, kaal en schraal achterlaat voor eeuwen. Dat heeft iets te maken met een betere wereld voor hun kinderen?!

Chuck DeVore, een voormalige wetgever uit California, tegenwoordig woonachtig in Texas en daar verantwoordelijk als V.P. voor de ‘Texas Public Policy Foundation’  heeft jaren gewaarschuwd voor de misplaatste milieu idée fixe  der Groenen, maar werd door hen, zoals gebruikelijk, weggehoond. Zijn woorden in ‘the Federalist’: “With a decline in the harvest came a decline in the allied efforts to clear brush, build and maintain access roads and firebreaks. This led inexorably to a decades’ long build-up in the fuel load. Federal funds set aside for increasingly unpopular forest-management efforts were instead shifted to fire-suppression expenses.”

Het ene falen leidde tot het andere omdat, in hun wanbeleid, geld dat bestemd was voor ( dankzij hen ontbrekend ) onderhoud en infrastructuur, werd weggepist aan het bluswerk maar ondertussen alle brandbare troep nog steeds ongemoeid laat. Er gaat niets boven Groene visie die honderdduizenden mensenlevens in gevaar brengt, duizenden huizen in de as legt en mensen bij duizenden uit de meest welvarende staat wegjaagt. Alles het gevolg van een dysfunctionele ‘progressieve’ regering die binnenkort de staat California gaat omdopen in Utopia.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties