Abu Bakr al-Baghdadi is dood, de Islamitische migratie en subversie tieren welig verder

Donald Trump juicht, met recht, dat de wereld van die pest verlost is maar de verknipte linkse pers, de Washington Post voorop, kan geen kwaad woord over die moordenaar door de verkrampte strot persen en dat is een slechte voorbode voor de toekomst.

Afb: wikipedia

Waar het Midden Oosten een uiterst vruchtbare voedingsbodem voor steeds maar nieuwe Islamitische terroristen is en blijft, draaien infantiele ‘progressieven ’ in het westen zich in duizend bochten om Trump de genoegdoening hierover te ontzeggen zonder zich rekenschap te geven van “het zwarte gat” in hun linkse denkvermogen (vrij naar de heer Girbers sr.) dat precies die rotte voedingsbodem biedt aan de Moslim Broederschap via de blauwe of de paarse moskee van Lodewijk Asscher. Denk aan de babyface Jetten in de 2e Kamer die het recentelijk bestond zijn infantiele verhaaltje als een braaf scholiertje op te komen zeggen over zijn Islamitische buren die het zo goed doen en daarmee is de Islamitische dreiging opgelost…!

Wij zitten in een vicieuze cirkel die slechts door een revolutie tegen het terrorisme kan worden doorbroken: Abu Bakr is niet meer maar met Jette, Klaver en Rutte winnen wij die oorlog niet. Zoals de SJW en de Moslim Broederschap het tot hun dagelijkse taak maken om onze samenleving te ondermijnen is het ontzettend belangrijk dat het vrije westen die terroristen dagelijks in onzekerheid laat leven over hun kansen op overleving, zodat zij niet in alle rust hun terreurdaden kunnen plannen maar de SJW gaat zijn subversieve gangetje. Zoals Europa in de NATO parasiteert op de USA is ook in deze tak van sport de USA maatgevend, want sinds zij met de Koerden achter ISIS aangingen hebben wij geen grote aanslagen in Europa gehad, slechts een enkele duizelige, met insulinegebrek kampende automobilist en wat verdwaasde messentrekkers.

Wij mogen ons in gemoede afvragen wat daar de Nederlandse bijdrage is geweest, want het enige dat wij zien van een relatie tussen Nederland en Trump zijn de misselijke beelden van Rutte en Willem Alexander die samen zitten te giebelen in de UN vergadering waar Trump spreekt… Als dat trieste duo maatgevend moet zijn voor de standing van Nederland in de internationale politiek, zijn wij héél ver van huis en staan op het punt om in dat spreekwoordelijke intellectuele ‘zwarte gat’ te vallen. Zulke non-valeurs maken het slechts mogelijk dat het ISIS tuig schielijk naar Nederland terugkomt om hier ongestoord plannen te beramen en uit te voeren waar zij in Syrië en Iraq geen kans voor kregen. Laten wij ons geen illusies maken, de angel is nog lang niet uit ISIS dus laten wij dat tuig s.v.p. héél ver van huis houden in plaats van een met parelkettinkjes getooide, prepotente staatssecretaris Nederlandse paspoorten te laten uitdelen bij de grensovergang.

Bovendien zijn er op het slagveld nog steeds duizenden strijders actief, afgezien van de 12.000 gevangen genomen IS strijders en familieleden. De laatste woorden van al-Baghdadi waren een oproep om die broeders te bevrijden, maar ISIS zonder de Führer is richtingloos en trekt ook minder rekruten aan uit het Westen. Bashar Asad overleeft intussen dankzij Poetin en de ayatollahs, maar in feite is de aanleiding voor de opstand tegen hem precies dezelfde gebleven, namelijk de grove onderdrukking van de Soennitische bevolking door een Alawitische minderheid. De oude Hafez al-Assad heeft in 1982 zo’n 20.000 opstandige Moslim Broeders afgeslacht, maar de corrupte Alawieten zijn nog steeds aan de macht en l’histoire se répète. Daarnaast zit Erdogan de zaak te manipuleren en heeft bij zijn recente opmars al koelbloedig een leidende Koerdische politica vermoord! Kortom, in de patriarchale samenlevingen van het Midden Oosten kan het eigenlijk slechts fout gaan, reden waarom Rusland en Iran zich tegen iedere vorm van (westerse) vrijheid in de regio zullen verzetten. Saudi en de UAE denken daar net zo over maar er zijn tekenen van verzet in Sudan en de Libanon dat de bevolking meer belangstelling heeft voor een functionerende staat dan een Islamitische staat.

Er zijn lichtpuntjes, maar dan is het zaak dat het Westen zich daarachter stelt en de salon socialisten in hun subversie aanpakt en dat kan alleen maar de kiezer bewerkstelligen. Daarom is het bemoedigend om in Duitsland te zien hoe de AfD blijft groeien, hoe in Centraal Europa de conservatieve krachten de wind in de zeilen hebben gekregen en hoe in Italië Salvini, ondanks recente tegenslagen, de weg naar boven heeft hervonden met alle gevolgen van dien voor de relatie met de EU, die in feite de grootste aanjager is van migratie en de influx van terroristen

Salvini is sinds zijn sterke opkomst de favoriete vijand van globalist Macron, de ‘would-be’ Napoléon van de EU die niet in de gaten heeft dat in zijn streven naar meerdere persoonlijke glorie hij niet verder kijkt dan zijn regeringsmandaat lang is. (wederom een ‘zwart gat’).

Nadat Salvini’s Lega in de afgelopen zomer op een zijspoor leek te belanden hebben de verenigde rechtse partijen nu een verpletterende winst geboekt met Fratelli d’Italia en Donatella Tesei, de grote winnaar in Umbrië en Silvio Berlusconi met Forza Italia. Hun gezamenlijke opmars leidde tot een debacle voor de salon socialisten in het linkse, midden Italiaanse bolwerk van Umbrië. De kandidaat der verenigde rechtse partijen, Donatella Tesei, kwam over de streep met 57 % der stemmen terwijl midden / links slechts op 37% uitkwam, een vette 20% marge!

Dat is de eerste étappe voor Salvini is de wedstrijd die eindigt in Rome, nadat hij afgelopen zomer verkeerd gegokt had en te maken kreeg met het ons welbekende ‘cordon sanitaire’, dat dus wel degelijk gebroken kan worden! In 2020 volgen verkiezingen in Emilia-Romagna, later in Apulië, Toscane, Ligurië en de Veneto. In de regionen wil hij bewijzen dat de huidige regering in Rome niets anders is dan een artificieel ‘cordon sanitaire’ dat geen enkele steun van de kiezers heeft die een verandering wensen. Salvini wil naar een direct gekozen president, met een sterk mandaat en een parlement dat naar Brits voorbeeld gekozen wordt conform het principe ‘the winner takes all’.

Het tegenovergestelde van het fatale Poldermodel! Kortom, een sterke, efficiënte democratie zonder Rutte’s gekuip waaraan Nederland ten onder gaat. Umbrië is geen enorme provincie met 900.000 inwoners maar de verkiezingen worden wèl als nationaal richtinggevend gezien met 64% opkomst. Het lijkt misschien vergezocht om een link tussen al Baghdadi en Salvini te leggen, maar in Salvini’s blufpoker” d.d. 19 augustus 2019 heb ik al eerder uitgeweid over Salvini’s lang aangekondigde plannen om Brussel een stoomcursus goede manieren te geven en, vooral, snel de fatale Islamitische migratie en potentiële terreur van ISIS keihard aan te pakken.

Dat voorspelt weinig goeds voor de pedante Timmermans, Sargentini c.s. maar met Engeland uit de EU, Italië, Hongarije, Oostenrijk en Polen ‘op scherp’ en de ‘gilets jaunes’ zonder meer bereid om een hardhandig einde aan de natte droom van de globalist Macron te maken lijkt er een zwaard van Damocles boven Brussel te gaan hangen. Hoe eerder hoe beter!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Benedict Broere
4 jaren geleden

Die eigenaardige knuffelrelatie van Links met het vrouwenhatende, mensenrechten verwerpende, eigenlijk de mens hatende, islamitische fascisme, ik hoop dat ooit de belangrijkste kopstukken van deze morele beerput worden aangeklaagd en voorgeleid in het Internationaal Strafhof in Den Haag wegens misdaden tegen de menselijkheid en de mensheid.