Het terroristennest Teheran.

Toen de straathond Moammar Ghadaffi in de waan leefde dat hij, onder meer, een PanAm lijnvlucht kon opblazen en een Berlijnse disco waar veel Amerikanen kwamen, heeft Ronald Reagan luid en duidelijk bij hem op de deur gebonsd, zelfs achter de voordeur van zijn paleis waar hij zich veilig waande. Dat harde optreden van de grootste hond in de straat, de enige met een correct moreel kompas, hielp enorm om deze straathond tot de orde te roepen.

Afb: wikimedia-commons

Inmiddels heeft de bepaald niet uit hetzelfde hout als Reagan gesneden, gewetenloze Obama aan Iran de financiële middelen en de gelegenheid gegeven om de rol van Ghadaffi naadloos over te nemen, daarbij op schaal vergroot. Zoals Trump overal in de USA loopt te dweilen met de kraan van Obama’s deep state wijd open, komt deze stommiteit als een boemerang terug, niet alleen op de USA en het midden oosten, maar ook op ons en de rest van de wereld.

Enkele dagen geleden deed Iran een raketaanval op de grootste Saudi raffinaderij, maar het naïeve duo Merkel en Macron laat zich nog steeds ‘bei der Nase herum führen’ omdat zij graag alle onzin uit Teheran willen geloven om zodoende aan Trump te tonen hoe onafhankelijk zij van hem zijn…

Iran gaat nu via inschakeling van zware centrifuges zo snel mogelijk kernkoppen fabriceren, terwijl er al druk geoefend wordt met drones op doelen in Saudi en er worden nieuwe geleide raketten, die inmiddels al zo’n 5000 kilometer kunnen overbruggen, met hulp van Putin gebouwd. Als ik daarbij aanteken dat de hysterische ‘grote leider’ Ali Khamenei al jaren geleden heeft gezegd dat Israël met één atoombom op Tel Aviv van de kaart is geveegd en dat de collateral damage van één of meer miljoen(en) Arabieren hem totaal niets interesseert, krijgen wij een vrij nauwkeurig beeld van de destructieve potentie van Iran, waar onze Sigrid Kaag met een doek om haar hoofd als een gedwee Islamitisch vrouwtje op bezoek gaat om te laten zien dat Nederland weet hoe het hoort.

In 2040 moet Israël van de kaart zijn en de ayatollahs zijn er zeker van dat, in de daaropvolgende vernietiging van Iran, de Mahdi zal verschijnen. Vrijheid van religie is een groot goed…

Poetin ‘heeft zijn zaakjes thuis op orde’, dus vist uiteraard in dit troebele water op Syrisch grondgebied, met vele honderdduizenden doden en gewonden tot gevolg, door Syrië te bewapenen met het risico voor Israël dat die bewapening in handen valt van de mede door Sigrid Kaag gesponsorde terroristen. In de afgelopen vijf jaren heeft Israël daarom al meer dan honderd militaire interventies gepleegd, waarbij de Russische luchtafweer op de een of andere curieuze manier niet functioneert. Al in 2007 heeft Israël een door Teheran – à raison van US $ 1 miljard – gefinancierde kernreactor in aanbouw platgegooid, zonder enig verlies t.g.v. de Russische luchtafweer. Dit baart de Islamitische haatzaaiers in Teheran uiteraard zorgen, want kennelijk heeft Israël de mogelijkheid tot ‘jamming’ van hun, eveneens Russische, radar en communicatie systemen.

Naast Iran’s laffe terrorisme staan ook zwaarbewapende, door Iran gesponsorde, Sjiitische moordenaars aan de Israëlische grens en Iran bouwt precisie wapens ( drones/raketten) in Libanon en Syrië. Met alle hysterische retoriek in Teheran zou toch overduidelijk moeten zijn welk onmiddellijk gevaar Teheran dankzij Obama vormt voor zowel Israël als de wereld. Trump heeft duidelijk gemaakt dat hij Israël zal bijstaan, maar wat als de volledig doorgeslagen, veelal antisemitische Democraten in Washington aan het bewind komen? Van loze babbelaars als Merkel en Macron hoeft niemand iets te verwachten, kortom binnenkort zal Israël die productiefaciliteiten ook wel platgooien.

In Teheran hebben de dolle straathonden een ‘doomsday clock’ geplaatst die terugtelt naar 2040, wanneer Israël van de kaart geveegd zal worden.

Iran pretendeert Israël in enkele minuten te kunnen vernietigen, hetgeen nu nog grootspraak lijkt, maar van ‘staatslieden’ als Merkel en Macron namens Europa krijgt Iran in ieder geval alle medewerking, want dat is het land waarmee hun politiek correcte voorbeeld Obama een ‘akkoord’ heeft gesloten dat niet eens ondertekend is door Iran.

De potsierlijke ‘onderhandelingen’ van de EU met Iran, nadat Trump terecht de stekker uit het rampzalige Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA) van Obama trok, komen dan wel bijzonder wrang over. Temeer omdat inmiddels bekend is geworden – o.a. in de New York Times dankzij Ben Rhodes, de deputy veiligheidsadviseur van Obama – dat die louche Obama alle partners in het JPCOA glashard had voorgelogen om hun medewerking te krijgen! Let wel, de communist Obama zag er geen been in om een deal te maken met een rechtstreeks uit de middeleeuwen afkomstige, Islamitische moordenaar die de gehele wereld onder Islamitische heerschappij wil brengen… ( dat horen schoolgaande kindertjes in Amsterdam trouwens ook dagelijks. )

De ogenschijnlijk meer ‘gematigde’ president Rohani is en blijft een wolf in schaapskleren, laten wij ons daarin niet vergissen zoals Merkel en Macron dat wèl doen, maar zelfs hij wordt meer en meer geïsoleerd en de roerige bevolking wordt keihard aangepakt door de bruinhemden van de Revolutionaire Garde. In de regio, waar de Soenitische Islam domineert, bestaat ook grote ongerustheid over de dolle honden in Iran, met name hun nucleaire aspiraties (= kernwapens ), reden waarom meerdere Arabische staten in feite vandaag dichter bij Israël staan dan tien jaren geleden, Saudi voorop. De schatrijke ‘Palestijnse president’ Mahmud Abbas – die ook bakken geld van Sigrid Kaag krijgt – doet uiteraard vrolijk mee in dit koor en is in feite al lang een trouwe handlanger van de ayatollahs, ondanks het feit dat de Sjiieten in Teheran hem in feite als Soennieten ook al als een ongelovige zien, met alle fatale gevolgen vandien voor Abbas na ‘ de overwinning’ van de Sjiitische Islam.

Iran koestert een wereldbeeld waarin de EU al lang voor de bijl is gegaan, getuige ook hun recente, moeiteloze manipulatie van Merkel en Macron in wier spoor Nederland trouw meeloopt aan de hand van Sigrid Kaag. Wat een gekkenhuis!

Navrant is dat, zoals ik al eerder schreef, Ali Khamenei tegelijkertijd met al zijn gestolen geld een globaal zakenimperium ter waarde van meer dan $ 100 miljard heeft opgebouwd, dus daarom zijn de sancties van Trump zo pijnlijk. Mocht Trump besluiten te retaliëren met een aanval, dan is het denkbaar dat de ayatollahs er niet voor zullen terugschrikken om weer buitenlandse ambassades te bezetten om zo de druk op het westen te vergroten.

Sinds het bekrompen, haatdragende mannetje Khomeini is er niets veranderd, Ali Khamenei is net zo’n misbaksel. Laten wij niet vergeten dat Iran tijdens de oorlog met Iraq duizenden van hun eigen kinderen de mijnenvelden instuurde om ruim baan te maken voor de Iraanse troepen. Het zijn volstrekt immorele moordenaars!

Volgens het ‘Washington Institute for Near East Policy’ had Iran al voldoende splijtstof voor 50 kernkoppen, maar de al even gewetenloze Obama ging vrolijk verder met onderhandelen om zijn C.V. te verfraaien. Naar verluidt heeft noord Korea hen ook al de technologie voor neutronenbommen doorgespeeld, en Iran kan daarmee ook een EMP (Elektro Magnetische Puls) produceren die alle telecommunicatie en elektrische apparatuur kan lamleggen. Volgens het I.E.A. van de U.N. heeft Iran al lang tests uitgevoerd met ballistische raketlanceringen vanaf oorlogsschepen om op grote hoogte explosies tot stand te brengen en de Revolutionaire Garde is van plan om zelfs schepen met die ellende op de Atlantische Oceaan te stationeren. Als zo’n onding bij ons voor de deur ligt kunnen de Nederlandse Marine fregatten niet eens zo’n schip tot zinken brengen, want het geld voor onderhoud van hun geschut is kennelijk naar Mahmud Abbas en ‘klimaat-hulp’ in zwart Afrika gegaan.

Het Pentagon heeft aan Israël 5000 satelliet-gestuurde precisiebommen geleverd, o.a. enkele honderden ‘bunker-busters’, bommen van 1000 kilo die tot vijf meter diep bunkers van twee meter gewapend beton kunnen opblazen ( de ‘nucleaire faciliteiten’ van de ayatollahs ) en Israël heeft meermaals bewezen dat het vijandelijke radar en communicatiesystemen de baas kan, uiteraard ook met de eigen E.M.P.

Kortom, een harde confrontatie lijkt onvermijdelijk met een kliek middeleeuwse beesten die bijvoorbeeld overspelige vrouwen tot het middel ingraaft om hen vervolgens door een hysterische lynchmob te laten stenigen en homo’s ophangt. Mensenrechtenorganisaties schatten dat in Iran sinds de ayatollahs meer dan 4.000 homo’s en lesbiennes om het leven zijn gebracht, praktijken waaraan Hamas zich al net zo schuldig maakt. Het parlement heeft 74 zweepslagen gedecreteerd voor degenen die een hond hebben en daarnaast draconische boete’s. Partij voor de dieren, wordt wakker want honden worden midden in de zinderende woestijn losgelaten om daar een jammerlijke dood te sterven. Enkele weken geleden werd de 20 jarige Saba Kord Afshari veroordeeld tot 24 jaar celstraf voor het protesteren tegen de verplichte hoofddoek, maar bekeerde trollen in Nederland zien in deze reclameborden voor de Islam een blijk van hun eigen vrijheid?! Christenen worden vervolgd en mogen rekenen op gevangenisstraffen of zelfs de dood.

Mensenrechten activisten in D’66, GL en PvdA, let op! Het martelen en verkrachten van mannelijke èn vrouwelijke gevangenen is legitiem, zelfs een Islamitische plicht maar de perverse beulen dienen op zo’n moment wèl te bidden tot Allah… Dan staat hen een spirituele beloning te wachten. Om te illustreren wat een zieke beesten dit zijn moge als voorbeeld dienen dat de perverse ellendeling Khomeini decreteerde dat maagdelijke ter dood veroordeelde vrouwen in de nacht voor hun executie verkracht moesten worden, opdat zij als „hoeren” automatisch in de hel zullen komen. Na de executie zendt de religieuze rechter een ‘huwelijkscertificaat’ aan de familie van de vermoorde en verkrachte vrouw, met zoetigheden ter ‘felicitatie’. Wellicht ziet Trump de zaken toch helderder dan onze ‘progressieven’.

Enkele weken geleden was de E.U. minister van Buitenlandse zaken Mogherini in Teheran en wij zagen foto’s van haar met een Iraanse sluier om haar hoofd, net als Sigrid Kaag, lachend naar de ayatollahs. De beschamende belichaming van de Europese struisvogelpolitiek jegens Iraanse terroristen. Kan iemand mij verklaren waarom hypocriete idioten als de EU deze beesten de hand boven het hoofd houden en onze Sigrid Kaag daar enthousiast aan meedoet?

Ook Europa zal boeten voor dit salon-socialistische verraad van mensenrechten, normen en waarden waarvoor zij zich pro forma zo graag sterk maken.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties