‘Global warming’ slaat keihard toe: geen (geitenharen) sokken meer nodig.

Volgens de ‘Maritime Bulletinewsletter’ is de zesde, met veel tamtam aangekondigde, poolexpeditie van moedige geitenharen sokken om de rampzalige gevolgen van de global warming aan te tonen, weer bijna op een ramp uitgelopen dankzij een ‘mysterieuze, steenharde witte substantie’.

Geen ijs of sneeuw meer? Afb: Maxpixel.

Dit is de zesde expeditie van een uit hun ‘safe space’ ontsnapte groep dwazen die letterlijk stukloopt op enorme barrières van ijs, reden waarom de heldhaftige angstige SJW-ers per helikopter gered moesten worden terwijl zij de bemanning van hun schip alleen achterlieten.

‘Maritime Bulletin’ meldt: ‘Arctic tours ship MS MALMO with 16 passengers on board got stuck in ice on Sep 3 off Longyearbyen, Svalbard Archipelago, halfway between Norway and North Pole. The ship is on Arctic tour with Climate Change documentary film team, and tourists, concerned with Climate Change and melting Arctic ice. All 16 Climate Change warriors were evacuated by helicopter in challenging conditions, all are safe. 7 crew remains on board, waiting for Coast Guard ship assistance.’

Kennelijk is er iets hopeloos mis met de polaire ijsmassa die weigert te smelten zoals de almachtige masters of nature’- de U.N / I.P.C.C. – verordonneren, want zojuist is een zoveelste schip met Klimaatverandering dwazen verrast en hermetisch ingesloten in enorme ijsvelden – die daar uiteraard ‘helemaal niet hoorden te zijn’.

Geenszins ontmoedigd plaatste Reuters, notabene enkele dagen later, dit bericht: ‘ The town of Longyearbyen, Norway, is the northernmost — and the fastest-warming — town in the world, where glaciers melt, coffins rise from permafrost and avalanches sweep away houses’.

Al eerder had ‘the Guardian’ deze openbaring geplaatst: https://www.theguardian.com/environment/ng-interactive/2019/jul/01/its-getting-warmer-wetter-wilder-the-arctic-town-heating-faster-than-anywhere

De boodschap is duidelijk, de ondergang van de mensheid nadert met rasse schreden, en dan plotseling weer zo’n expeditie van de heldhaftige SJW die gered moeten worden uit de greep van het polaire ijs dat maar niet wil smelten. Dat er niet altijd sneeuw en ijs hoeft te liggen is evident aan de hand van dit beeld van ruim 110 jaar geleden: ‘ Longyearbyen 1908… zware sneeuwval?’

James Delingpole heeft de moeite genomen om een lijst te maken van de 5 voorgaande ‘Ships of Fools’ die recentelijk hun levens hebben geriskeerd om de mensheid te redden en nu nummer zes:

Ship of Fools 1 Australian climate researcher Chris Turkey and a crew of climate alarmists on a mission to demonstrate just how much Antarctic ice has been affected by global warming get stuck in unexpectedly thick ice and have to be rescued by helicopter.

Ship of Fools II Arctic expedition led by veteran explorer David Hempleman-Adams to raise awareness of “permanent irreversible change in the sea ice landscape of the Arctic” caused by global warming is ruined by unexpectedly large quantities of ice.

Ship of Fools III Global warming research study in Canada cancelled because of ice. “It became clear to me very quickly that these weren’t just heavy ice conditions, these were unprecedented ice conditions” claims the lead scientist, blaming it on “climate change fully in action” and calling it “a wake up call for all of us in this country.”

Ship of Fools IV Arctic Mission sailing expedition to North Pole to raise awareness of global warming has to turn back after yachts find their passage blocked by large quantities of unexpected frozen white substance.

Ship of Fools V Scientists, students, filmmakers from University of Rhode Island’s Inner Space Center on a mission to “document climate change effects” in the Canadian Arctic Archipelago have to be rescued after the ship is damaged after grounding on unexpected hard, bluey-white substance floating on the sea.

Een kwestie van karakter en stug volhouden: over vijf miljard jaar gaat de zon op in een zinderend hete, snel uitdijende gaswolk die de aarde en andere planeten verzwelgt en in een gloeiende gaswolk verandert. Nog even geduld, maar de aarde gaat er aan, met huid en haar, tenzij Karl Marx de mensheid ook redt van dat vagevuur! Tijd genoeg om nog eens te oefenen.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties