De wereld na Trump

Zelden is er zoveel oppositie geweest tegen een presidentskandidaat, een zittende president en een voor herkiezing in aanmerking komende president als tegen ‘the Donald’vanuit ‘the swamp’, de louche linkse pers en de doldwaze, schier communistische social media.

Afb: Flickr, bewerking Sta-pal.

‘The Swamp’ was en is een gevaarlijke mix van grenzeloze zelfingenomenheid en brutaal eigenbelang in Washington onder ‘gevestigde’ Democraten èn Republikeinen. Ik spreek van Democraten i.p.v. ‘progressieven’ omdat het – in feite puur conservatieve – Democratische ‘establishment’, net als onze ‘grachtengordel’, niets anders beoogt dan hun gevestigde belangen te behartigen en daarbij miljoenen extreme, ‘progressieve’ activisten slechts ziet als nuttige, goed te manipuleren domoren in hun strijd om de macht… dom stemvee.

Rotte appels als Barack Obama en Al Gore zijn voorbeelden van dergelijke opportunisten die nooit een vak geleerd hebben maar altijd de mond vol jaloerse, gratuite kritiek hadden op ondernemers die dat wèl hadden gedaan en derhalve rijk zijn geworden. Deze opportunisten zijn desondanks riant ‘binnengelopen’ door hun achterbakse praktijken en lappen nu alle oude linkse principes aan hun laars, waarbij de communist Obama een ‘mansion’ pal aan zee koopt, tussen de rijksten der aarde, à raison van US $ 15 Mln. Dat paleis had echter, volgens de voorspellingen van zijn leugenachtige medeplichtige Al Gore, al jaren lang onder water moeten staan. Kennelijk vertrouwt de ‘science denier’ Obama erop dat die overstroming nog even op zich laat wachten ondanks alle ‘scientific proof’. Wat een stuitende opportunisten!

Zoveel voor de holle principes van deze hypocriete wereldverbeteraars. Voor de ‘gevestigde Republikeinen’ in ‘the swamp’, de ’no-Trumpers’, geldt dat zij net zulke zelfingenomen pluche zitters zijn die geen ander belang kennen dan eigenbelang, reden waarom zij te beroerd waren om zich te verzetten tegen de linkse usurpatie van de staat en de samenleving door Saul Alinsky’s activisten. Een typisch voorbeeld was de aanmatigende John McCaine, comfortabel getrouwd met één der rijkste vrouwen in de USA, die als presidentskandidaat onderuit ging. Toen Trump begon de vloer aan te vegen met alle partij-interne en vervolgens externe oppositie, werd de gefrustreerde McCaine van de ene op de andere dag een rabiate ‘no-Trumper’, die met die attitude slechts de linkse activisten in de kaart speelde, maar dat deerde zijn onmetelijke ego geenszins.

De vraag is wat na Trump’s eventuele herverkiezing de nationale media en de koppige ‘no-Trumpers’ denken te ondernemen. De media verzaakten hun taak van het objectief verslaan van het nieuws al jaren en gooiden van kust tot kust alles in de strijd tegen de Republikeinse kandidaat Trump, de door de RNC genomineerde kandidaat Trump en, tot slot, de President ‘om grandioos op hun bek te gaan’! In alle onderzoeken komt naar voren dat hun lezerskringen door de bodem zakken en hun financiën steeds penibeler worden omdat geen redelijk denkend mens hun hersenloze agressie nog langer accepteert. Het komt nu al zover dat Trump de extreem linkse media dusdanig weet te manipuleren dat zelfs Elisabeth Warren en Bernie Sanders de mainstream media al aanvallen.

De boosaardige communist Obama heeft bewust tienduizenden linkse activisten, zonder enige ervaring, aangenomen als ambtenaren in de federale overheid en hun ontslag wettelijk onmogelijk gemaakt om de arrogante ‘deep state’ een betrouwbaar leger te geven bij hun ondermijning van Trump. Het inmiddels afgebrande ‘collusion’ dossier van Robert Mueller is één voorbeeld van die corruptie, maar nu gaat het onder leiding van de New York Times verder op de ‘racisme’ toer.

Desondanks is Trump al vergevorderd bij zijn realisering van het plan om ‘the swamp’ droog te leggen en het arrogante Washingtonse ‘Kartel’ te slopen, ondanks alle kunstmatige pogingen om zijn ‘impeachment’ op tafel te krijgen gedurende twee volle jaren. Het linkse idee dat hij in 2020 wel even eenvoudig verslagen kan worden begint te verdampen nu alle harde feiten in Trump’s voordeel wijzen. Het land staat er goed voor en de huidige linkse pogingen “om de economie een recessie in te praten” zijn niet alleen immoreel maar ook onrealistisch. Alle ‘bull shit’ over vrouwenhaat, aanzetten tot geweld, demagogie, corruptie, verraad, chaos in het Witte Huis etc. is gebakken lucht.

De mainstream media (MSM) begint – op enkele desperate uitzonderingen als CNN en MSNBC na – Trump’s legitimiteit als president te erkennen èn het belang van zijn politieke kracht en scherpte. Met name de oude, snobby Republikeinse garde, die aanvankelijk zelfs moeite had met Reagan, komt op hun bevooroordeelde schreden terug. Uiteraard maakt ‘the big noise from Queens’ veel kabaal, maar je hoeft hem niet thuis uit te nodigen voor een kop koffie om zijn prestaties toch te waarderen. De aanvankelijk passieve Republikeinse partij ziet hoe hij de kastanjes voor hen uit het politieke vuur haalt en begint ‘om te gaan’ in zijn richting en dat wordt tijd met de komende verkiezingen, want november 2018 was geen onverdeeld succes in ‘the House of Representatives’ dankzij hun houding! De vertrekkende Arizona senator Jeff Flake’s enige gedenkwaardige bijdrage aan de hedendaagse politieke scène waren zijn woorden: “It’s the president’s party now.” De jojo’s die nu nog van de zijlijn tegen Trump staan te roepen branden zichzelf af tot op de grond.

De Democratische tactiek van ‘ de verschroeide aarde’, geholpen op verkeerde momenten door gefrustreerde egotrippers als John McCaine, hield veel ‘no-Trumpers’ in dubio, maar de ene na de andere ‘valse Republikein’ kondigt aan dat hij zich terugtrekt uit de politiek, zoals ‘speaker of the House’ Paul Ryan en andere RINOS ( Republicans in name only). Zij waren in feite erger dan de Democraten, maar de aanvankelijk obstinate voorzitter van de Senaat, Mitch McConnell, werkt nu nauw samen met Trump en brengt met opmerkelijk succes kandidaten van Trump op sleutelposities in het overheidsapparaat en in de rechterlijke macht.

Ook Lindsey Graham, de Senator die bij de schandalige vertoning die de Democraten maakten van de benoeming van opperrechter Kavanaugh de onbeschaamde Democraten bijna letterlijk naar de strot vloog, is volledig genezen van zijn sympathie voor John McCaine’s arrogante stellingname en werkt nu samen met de ‘inspector general Horowitz’ van het ministerie van justitie om de Democratische samenzweerders die het ‘collusion dossier’ bij elkaar logen, voor de rechter te brengen. Dit gaat tot en met de voormalige top van het veiligheidsapparaat toe, bijvoorbeeld de bijna hondsdolle anti-Trump ex-CIA baas John Brennan, die volgens insiders beter vijf advocaten kan inhuren dan één… De ex-FBI directeur Comey kan zich ook al voorbereiden op een jarenlange gevangenisstraf.

Wij zien nu een waterval van aanklachten op gang komen tegen voormalige leden van de Obama maffia enerzijds en anderzijds een president die bijna volledige werkgelegenheid heeft gebracht, minimale inflatie, volledige onafhankelijkheid in de strategisch essentiële energievoorziening en een enorme verbetering in de handelsbalans, terwijl hij het land gered heeft van de groene terreur van het corrupte ‘akkoord van Parijs’ en de daaraan verbonden fatale kosten. Navrant is dat ¾ van de ondertekenaars datzelfde akkoord sowieso aan zijn laars lapt en vol verbazing naar het naïeve Nederland kijkt dat zich belachelijk maakt met de ‘pas de deux’ van Rutte met Macron, terwijl de langzaam verdwijnende Merkel voor een vals achtergrondmuziekje zorgt.

Mocht Trump in 2020 herkozen worden, dan zal dat zijn op basis van een hernieuwde Republikeinse partij, die keihard paal en perk stelt aan de terreur van marxisten als Saul Alinsky, Barack Obama en Hillary Clinton, na 5 verloren decennia van toenemende SJW terreur. Dan is er hoop op terugkeer naar enige vorm van normaliteit, wederzijds respect en vrijheid.

Stelt u zich voor, een wereld zonder de dagelijkse geestelijke terreur en ziekelijke bemoeizucht van hersenloze wereldverbeteraars. De positieve uitstraling daarvan zou ook een zegen kunnen worden voor het door ‘de laffe polder’ verziekte Nederland, waar deze week bijvoorbeeld een volwassen progressieve vrouw en minister, tegen beter weten in, acteerde dat haar ‘Barbie pop’ cum fractievoorzitter in de 2e Kamer, ‘het zo geweldig doet’ terwijl ieder redelijk denkend mens zich de haren uit het hoofd trekt over dat kneusje dat de kiezers bij duizenden wegjaagt. Straks wil zij ook nog premier worden omdat zij geen ‘blanke man’ is… Hoe eerder wij van die heilloze, schizofrene acteurs af zijn hoe beter. Tegen de tijd dat Trump met pensioen gaat kan de wereld een betere plek zijn!


.

Deel dit:

Post navigation

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rick
4 jaren geleden

?