‘De cultuur oorlog’

De gemiddelde politicus is opportunistisch en laf van nature, te laf om – zowel in Den Haag als in Londen, Parijs of Washington – zijn kiezers en hun culturele erfgoed te beschermen.

Te laf om noodzakelijke confrontaties aan te gaan in een culturele oorlog die verloren dreigt te gaan omdat zij hun laffe opportunisme met succes als ’tolerantie’ verkopen. Oh oh, wat zijn wij een tolerant landje…. Deze nachtmerrie tekent het ruggengraatloze adagium van de ‘polder’ ten voeten uit: ‘stel nooit uit tot morgen wat je helemaal kunt vermijden.’

Social Justice Warrior…. Afb: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7mF_az89BzY

Decennia lang stapelt Den Haag het ene onoverkomelijke probleem op het andere, zonder dat men zich realiseert dat wij een culturele oorlog aan het verliezen zijn waarin socialistische subversieven aan de winnende hand zijn. Waarom? Omdat die inhoudsloze schreeuwlelijken het meeste lawaai maken en ‘andersdenkenden’ bijna zonder uitzondering te laf zijn om een streep in het zand te trekken. Als een politicus als Fortuyn of Bolkestein blijk gaf van niet alleen de visie maar ook de moed om de gevolgen van die progressieve incompetentie en wandaden te benoemen werd er standrechtelijk met hem afgerekend, terwijl Wilders een kogelvrij vest in zijn garderobe heeft hangen.

Waarom is de dankzij Obama reeds zo verloederde Amerikaanse politiek sinds 2016 zo veel verder ontaard? Omdat Trump, als eerste in tientallen jaren, de hondsbrutale Social Justice Warriors niet alleen durft te confronteren maar ook bereid is om hen de oorlog te verklaren na al hun excessen, tot en met een verkapte staatsgreep door Obama’s ‘deep state’ toe. Nederland is ‘zo tolerant’, maar Fortuyn bekocht zijn belofte tot de bestrijding van het salonsocialisme van de PvdA met zijn leven dankzij de demoniseringspraktijken van Melkert en van Dam; Wilders zit al jaren in quarantaine achter een cordon sanitaire. Nu lijkt, eindelijk, Baudet met zijn belofte om de ‘culture war’ te gaan voeren de fakkel te willen en kunnen dragen. Helaas vloeit het momentum weg uit zijn FvD door een interne strijd die natuurlijk niet gaat over bonnetjes maar over de te volgen strategie.

Wat men uit het oog dreigt te verliezen is het feit dat de kiezer Baudet zijn vertrouwen gaf dankzij diens expliciete belofte om die ‘culture war’ aan te gaan en het ‘Kartel’ te lijf te gaan. Nu er binnen FvD stemmen opgaan – kennelijk van ex VVD’ers – in de trant van ‘tut tut, mag het een beetje minder zijn’, mogen de middelen waarmee de interne strijd in FvD gevoerd wordt geen schoonheidsprijs verdienen, maar men vergeet wat het doel en de belofte van FvD was en daarop wordt de hele donderse bende straks door de kiezer afgerekend. Die kiezer wenst geen derivaat van de VVD maar een FvD met een strijdbare ideologie die de ‘culture war’ voor hen uitvecht! Wat in deze oorlog op het spel staat is een greep naar de macht die het makkelijkst gerealiseerd kan worden door een greep in de staatskas, om vervolgens het beproefde socialistische concept van ‘herverdeling’ te hanteren.

Het klimaat is het linkse breekijzer daartoe en omdat die hype slechts berust op ideologische drammerij is het zaak om iedere vorm van intelligent debat met ‘andersdenkenden’ in de grond te boren door hun recht op vrije meningsuiting te verkrachten. De totaal verloederde pers doet de rest en sluit ieder democratisch debat uit! Dat daarbij de economie volledig naar de donder gaat heb ik al betoogd op 5 augustus jl. in het artikel ‘Democratie, hoe bedoelt u?’ en op 7 augustus jl.- in ‘Wie heeft er verstand van energie?’– maar dat zal de SJW worst wezen, zolang zij maar de macht kunnen grijpen in hun Utopia waar wij allemaal even arm worden!

Dan gaan zij nog alle verknipte IS-families terughalen en een paar miljoen ‘parels’ uit Afrika en het M.O. erbij volgens het Coudenhove Kalergi recept en Nederland is van de kaart geveegd en omgetoverd in een derdewereld land, nauwelijks van Pakistan en de Pakistani te onderscheiden…. Voilà, Coudenhoven’s Utopia met een klein, rijk, links patriarchaat en een grote massa domme, volgzame kleurlingen! Weg met de bedreigende middengroepen…

Beseft Baudet zich nog hoe belangrijk, zelfs instrumenteel, hij kan zijn in die door hem beloofde ‘culture war’? Hij is de kiezers-magneet, Otten was de operationele manager die kennelijk ook, verkeerde, politieke aspiraties begon te koesteren, ten onrechte! De kiezer komt niet voor zijn VVD-achtige ideeën maar voor een flamboyante politicus die ‘ er een schop onder kan geven’, maar Baudet moet oppassen dat hij met twee voeten op de grond blijft staan en er geen studentikoze debatingclub van maakt, want de messen liggen op tafel en zijn narcisme leidt tot nog meer ‘cordon sanitaire’ omdat achter de schermen allerlei belangengroeperingen hun invloed aanwenden, of het nu de EU of Georg Soros met zijn steenrijke globale organisatie is.

Het gaat om macht en geld, waarbij het klimaat een prima breekijzer is om de middenstand, de natuurlijke vijanden van het communisme, uit te roeien. Daar is geen rol weggelegd voor een Otten of een Rookmaker die de FvD in hun geciviliseerde gareel willen rammen in plaats van de fascistische SJW aan te pakken op klimaat en immigratie. Dàt is de missie van FvD tegen het communisme in Nederland dat – hoe vaak heb ik dit al gezegd – wordt aangestuurd door een criminele, veroordeelde, hard line communist als Duyvendak en nu heeft GL ook nog een triest braakmiddel als Rosenmöller binnengehaald! Daarnaast figureren nog eens het verdwaasde D’66 in hun sprookjesland van het blanke patriarchaat met de zeventien verschillende geslachten en tot slot de hoofdschuldige in dit drama, de PvdA die zich weer voedt op het electoraat van GL in hun zelfdestructieve drang om onze maatschappij naar de donder te helpen. Zien wij het nu eindelijk, of nog steeds niet?

Donald Trump is het treffend voorbeeld van het hysterische SJW-focus op de grootste bedreiging voor hun bestaan en als hij de komende verkiezingen in 2020 wint zal dat een verademing betekenen voor de democratische westerse wereld, die in Europa dagelijks actief ondermijnd wordt door Merkel en Macron met hun SJW gedachtegoed met eveneens het klimaat als maatschappelijk breekijzer. Frankrijk draait al tientallen jaren op goedkope en schone kernenergie terwijl Merkel de Duitse kerncentrales heeft gesloten uit politiek opportunisme en een rampzalige ‘Energiewende’ heeft ingeleid. Dit symbolisme is niet alleen uiterst vervuilend maar ook peperduur, maar de economische en politieke belangengroepen die hierachter de zakken vullen zijn machtig en gewetenloos.

Het is belangrijk dat de kiezers, die al tientallen jaren slachtoffer zijn van gehaaide linkse hersenspoeling, een heldere agenda te zien krijgen van aansprekende punten. De middenstand wordt verkracht door Rutte’s gestage, sluipende belastingverhogingen in collaboratie met de SJW en zij hebben daar behoefte aan, want zij worden met uitroeiing bedreigd.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties