Politie en boerka’s

Het NRC heeft opgemerkt dat de politie notoire boerkadraagsters – in weerwil van het verbod op boerka’s – alternatieven wil bieden, wat zou blijken uit een interne richtlijn die ook onder medewerkers is verspreid. Daarin staat volgens de krant “dat personen die ‘om religieuze redenen’ de gezichtsbedekking op het bureau niet direct willen afdoen, naar een aparte ruimte zoals een aangifteruimte kunnen gaan om daar hun gezichtssluier af te doen en hulp te krijgen van een vrouwelijke collega. Dit is nu bij de politie en overheidsinstanties soms al een oplossing als boerkadragers zich moeten identificeren.” Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken is de maatregel van de politie in strijd met de wet waarin het boerkaverbod is opgenomen.

Afb: pixabay

De staatsomroep heeft zich, kennelijk in opdracht van een duister gezelschap politici, over het onderwerp gebogen in een meer dan tenenkrommend verslag. Een boerkadrager beweerde daar: “Ik zie het dragen van bedekkende kleding als een aanbidding en dat is mijn spirituele ervaring”. Natuurlijk weten we niet of het een man of een vrouw was, evenmin of het een acteur of journalist was die onder die wasmand zat, maar goed: laten we eens aannemen dat het geen lachwekkende satire was in opdracht van het partijkartel. Dan resteert toch de gedachte dat het een ‘ernstig verwarde’ vrouw (o.i.d.) moet zijn geweest die omtrent religie ‘niet van God, noch van koude voeten weet’ en compleet geschikt voor een tijdje TBS. Een louterende ervaring in de omgeving van Den Dolder is wellicht een uitkomst die nog enig soelaas biedt. Een Nederlandse vrouw, die desgevraagd in het programma meteen maar de vloer aanveegde met de krankzinnige klederdracht, haalde een aardig staaltje Nederlandse nuchterheid van stal.

Dergelijke mensen, die zich compleet van onze samenleving afkeren, weten diezelfde samenleving ineens wel weer te vinden als het om inkomen, medische zorg en allerhande subsidies gaat. Zelf werken gaat niet met zo’n vracht vroegmiddeleeuwse lappen, want er is geen werkgever te vinden die zijn bedrijf op zo’n manier, met zo’n bewegend meubelstuk, voor schut laat zetten. Een aardig idee misschien voor alle ‘tokkies en takkies’ die ons land rijk is: hult u zich in donkere lakens en roept Alla akbar! en verklaar uw handelen als een spirituele beleving. Succes gegarandeerd en Gert-Jan Segers brengt u misschien geen bloemen, maar maakt zich wel sterk voor uw religieuze ‘rechten’.

De gestoffeerde bajes, waarin verschillende islamitische vrouwen door hun sociale omgeving (echtgenoot, vader et cetera en per definitie altijd een man), worden gedwongen, zorgt zodoende voor nogal wat beroering. Voorop gesteld dat het geheel van deze klederdracht een uiting is van een ideologie die verlangt dat de democratische rechtsstaat wordt afgeschaft en vervangen door hun eigen ideologische uitgangspunten (de dictatuur van Allah), hetgeen in strijd is met onze wet (Art. 435A WvS), behoort bij uitstek de politie de Nederlandse wet te handhaven en niet te buigen voor krankzinnige verlangens van een inmiddels crimineel te noemen organisatie. Dat is in essentie deel van de instructie die de samenleving langs democratische weg aan de politie heeft gegeven, in de veronderstelling dat dit bij hen in goede handen zou zijn. Een stelletje amateurcriminelen die op motoren rondrijden en zich in merkwaardige jasjes steken, worden kennelijk zonder problemen van de brommer getrokken want de handhaving op dat terrein is compleet op orde. Na slechts een paar beleefdheidsbezoekjes aan een ‘iftar’ is de korpsleider klaarblijkelijk al voldoende gehypnotiseerd om zich bij de wensen van een ander terroriserend gezelschap neer te leggen omdat er – met enige moeite – een vage geur van ‘religie’ herkend kan worden.

Wij zouden als samenleving toch mogen verwachten dat onze dienstdoende Minister, die beweerdelijk namens de inwoners van dit land optreedt, de Korpschef van de Nationale Politie per omgaande ontbiedt, teneinde hem te vertellen en schriftelijk te bevestigen dat hij per direct het werk gaat doen waarvoor hij ingehuurd is en anders meteen maar op te donderen. Wij zouden als inwoners van dit land vervolgens mogen verwachten, als dat niet gebeurd, de Minister van Binnenlandse Zaken naar de Kamer wordt geroepen, om daar te horen en bevestigd te worden dat zij haar opdracht tot het doen handhaven van de Wet prompt, zonder dralen dient uit te voeren en anders meteen op te sodemieteren. Wij zouden als samenleving toch mogen verwachten dat onze vertegenwoordigers in de Kamer, als ook dat niet gebeurd, de gehele Regering naar de Kamer roept, opdat alle leden van het Kabinet daar horen en bevestigd worden dat zij hun opdracht tot het doen handhaven van de Wet prompt en zonder dralen dienen uit te voeren en anders op te krassen, liefst een beetje rap ook.

Wanneer dat allemaal niet gebeurt, dan hebben burgers in ons land reden tot eigenrichting omdat de overheid zich kennelijk van haar meest fundamentele taak ontheven acht.

Inmiddels worden wereldwijd (!) mensen voor treinen geduwd (Alla akbar!), in concertzalen massaal overhoop geschoten (Allah akbar!), aan het mes geregen (Allah akbar!), complete steden worden nog sneller geterroriseerd dan de Nazi-Duitsers ooit konden (Allah akbar!) en in zwembaden is een vrije Westerse vrouw niet meer veilig voor overeenkomstig testosteron-overspannen geteisem. De overeenkomstige factor onder de daders is vrijwel altijd de inspiratie vanuit een zekere ‘religie’ en een daarmee samenhangende cultuur. Als dat zo is, dan is er sprake van criminaliteit in een zekere vorm van organisatie, ofwel een ‘criminele organisatie’. En voor wie dat nog een te lastige charge is, die noemt het dan maar ‘criminele inspiratie’.

En daar begint dat hele gesodemieter met de islam nu wel heel erg op te lijken. Er zit een systeem in die club die onze overheid maar beter zo spoedig mogelijk kan ontmantelen, want als de burgers het zelf gaan doen dan gaat  ‘Die Fahne hoch!’ en ‘Die Reihen fest geschlossen!’

Niet iets waar je blij van wordt dus en als politicus al helemáál niet. Maar goed: als je moet kiezen tussen twee kwaden…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Prima stuk!
Moet verspreif worden via social meadia!!!!!!

Jan Altena
4 jaren geleden

Uit mijn hart gegrepen.