‘Mensenredders’…

Nog voor de Italiaanse Minister Salvini was bijgekomen van de schandalige actie van de mensensmokkelaars die de Duitse ‘Seawatch-3’ bemannen, diende de volgende lading zich alweer aan bij Lampedusa. Illegaal: dat spreekt inmiddels bijna vanzelf. Het hoeft geen betoog dat hierachter grote en gesubsidieerde organisaties schuilgaan, in de politiek met name vertegenwoordigd door ‘groenen’ en socialisten/communisten. Ook de naar het verdronken Syrische jongetje vernoemde schip ‘Alan Kurdi’, eveneens gefinancierd door Duitse ‘mensenredders’, wachtte op een gaatje in de grensbewaking, maar verkoos uiteindelijk Malta.

Overigens zou het Syrische kind niet verdronken zijn wanneer Merkel niet wereldkundig had gemaakt dat Duitsland alles en iedereen die wonen in Afrika of op het Arabisch schiereiland niet beviel, op te zullen nemen in Duitsland. Dan zou de hele reis niet ondernomen zijn immers en bovendien waren de Turken nooit op het idee gekomen om heel Europa met een ‘enorme stroom vluchtelingen’ te chanteren. Uiteindelijk werd bijna heel Europa de sjaak en de vader van het jongetje kreeg zijn vurig gewenste gebitsprothese; gratis uiteraard en daar kwam hij ook voor…

Voormalig Oostenrijks kanselier Kurz heeft de waanzin van de ‘mensenredders’ wel in de gaten: “Zij [de vluchtelingen-industrie] wekken daarmee alleen maar valse hoop en lokken daarmee waar mogelijk en zonder scrupules nog meer mensen in levensgevaar. Zolang deze ‘reddingen’ verbonden zijn aan een gratis intocht in Europa, gaan er steeds meer op pad”. Alleen wanneer Europa klip en klaar helder maakt dat degenen die op deze -illegale- manier Europa menen te kunnen inreizen, terug gebracht zullen worden naar het eigen land of een transito-land in de Afrikaanse/Arabische regio, zal er een einde komen aan de verdrinkingsdoden in de Middellandse Zee.

Kurz heeft groot gelijk. Hoe meer ‘vluchtelingen’ door deze ‘redders’ worden opgepikt, overigens vaak niet meer dan een paar honderd meter buiten de territoriale wateren van Noord-Afrikaanse kustlanden, des te meer zullen deze mensen de kans wagen en niet zelden jammerlijk om het leven komen. Deze ‘mensenredders’ gebruiken schaamteloos de drenkelingen en talloze slachtoffers om hun linkse agenda’s door te drukken en zijn rechtstreeks verantwoordelijk te stellen voor het feit dat talloze kansloze asielzoekers alsnog de overtocht wagen. Het criminele gedrag van deze NGO’s is daarom voor de VVD reden geweest een wetsvoorstel in het vooruitzicht te stellen om dergelijke -uitnodigende – activiteiten strafbaar te stellen. Dat zou tijd worden.

Voor ene Nynke de Jong, die drie maal per week haar intellectuele broddelwerk gepubliceerd schijnt te krijgen in het AD, is dat aanleiding voor een flinke bovenkamer-diarree. “Wanhopige vluchtelingen op gammele bootjes redden? Nee hoor, dat moeten we niet willen. Laat ze maar verdrinken, want anders krijg je een boete van de VVD”. Aldus Nynke de Jong. Volgens haar is er een klimaat geschapen waardoor we ‘mensen niet meer als mensen zien’.

De vluchtelingen zijn niet wanhopig als ze in een gammel bootje stappen. In de eerste plaats hebben zij vaak al duizenden euro’s betaald om überhaupt met zo’n Libische/Tunesische/Algerijnse mensenhandelaar mee te kunnen en bovendien worden de ‘gammele bootjes’ niet eerder de Middellandse Zee opgesleept dan wanneer een schip met ‘mensenredders’ op zicht-afstand is, veelal na inleidende radioboodschappen tussen handelaar en redders. Zijn de ‘mensenredders’ eenmaal gelokt, dan wordt het ‘gammele bootje’ van de sleep losgemaakt en maakt de handelaar rechtsomkeert voor de volgende lading. Dat velen worden besodemieterd door de handelaar aan wie zij hun geld gaven, dát levert slachtoffers op. Die handelaar heeft namelijk nog kampementen vol met gelukszoekers en als er dan eens wat verzuipen, nodigt dat alleen nog maar meer ‘mensenredders’ uit.

Er is door mensen als Nynke de Jong echter ‘een klimaat geschapen’ waardoor we alleen nog maar slachtoffers zien en niet de daders en niet de aanstichters. En dat zijn toch echt de Rooie Rakkers ter linkerzijde, die vervolgens deze gotspe nog recht willen praten ook.  


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
4 jaren geleden

Voor de salon socialisten zijn vluchtelingen nooit mensen geweest, die hebben ze van het begin af aan enkel als toekomstig links stemvee gezien, en een middel om de gehate westerse welvaartsmaatschappij mee af te breken.
De beste manier om dit te stoppen is om de te verwachten financiële schade direct te verhalen op de NGO’s die deze veroorzaken.
De formule is eenvoudig; gemiddelde te bereiken leeftijd (76 jaar) minus de huidige leeftijd, maal 36.000 Euro (kosten per vluchteling per jaar), geeft het bedrag in Euro’s.
Af te rekenen bij het afleveren op de kade van Lampedusa (of elders binnen de EU).
Kijken hoeveel van die zogenaamde “reddingsboten” dan nog een “dichtstbijzijnde haven” in de EU gaan opzoeken om aldaar hun opgeviste parasieten te dumpen.