Christenen kunnen niet terug naar het midden oosten.

Een opvallend, wereldwijd, fenomeen is de brutale discriminatie tegen en vervolging van Christenen, niet alleen door van nature intolerante moslims in het midden oosten, maar ook in de westerse wereld door uiterst intolerante politiek-correcte intriganten. Opvallend is dat uit die hoek bijvoorbeeld een Obama en Clinton n.a.v. de massamoord in Sri Lanka summier repten van ‘paasvierders’, terwijl zij het woord ‘Christen’ niet door de strot kregen. Wèl, uiteraard, het woord ‘moslim’, na de aanslag in Nieuw Zeeland, en dat niet één maar tientallen keren. In hun Marxistische kijk op de wereld is het christendom een potentiële vijand, en dat zullen de Christenen weten, stuk voor stuk!

Afb: wikimedia-commons

Na de val van I.S. is het voor Christenen uit het midden oosten onmogelijk om terug te keren, want overal worden Christenen vermoord door ‘goede moslims’ die trouw aan hun leer zijn, zoals ook alle Joden moeten ervaren, niet alleen vanuit die islamitische hoek maar in Nederland ook van het communistische G.L. en het al even antisemitische D’66. Zelfs vandaag de dag neemt het aantal Christenen in het M.O. dagelijks af ten gevolge van de beestachtige genocide door I.S. en de dagelijkse vervolging die ongestoord verder gaat, terwijl het aantal Joden in West Europa eveneens afneemt ten gevolge van het antisemitisme der onaangepaste islamieten èn hun linkse supporters.

Christenen uit Iraq en Syrië kunnen redelijkerwijze niet terug naar huis. John Hajjar, de ‘co-chair’ van het Amerikaanse ‘Mideast Coalition for Democracy’ (AMCD) en ‘co-director’ van het ‘Middle East Christian Committee (MECHRIC)’ stelt: “ I think we have no more hope.” Aartsbisschop Vicken Aykazian van het diocees in Washington en oecumenisch directeur voor het oostelijke diocees van de Armeense Orthodoxe Kerk van Amerika, stelt: “ Middle East Christians have no nation that protects them openly.” Bronnen in de Amerikaanse overheid melden: “The future for Christians right now is terrible — a Middle East without Christians. We are going to have churches without Christians as museums for tourists. There will be no Christians left.” Het lijkt wel of he christendom in het M.O. met rasse schreden uitsterft…

Navrant is dat wij in West Europa slechts horen van onaangepaste moslims uit het M.O. die, samen met hun soortgenoten uit Noord Afrika, juist tegen Christenen uit eigen land en, vooral, Joden ageren, zonder dat onze socialistische SJW daar ook maar één vinger naar uitsteekt, integendeel…. Iedere solidariteit met hun landgenoten ontbreekt hen maar het is slechts de intolerante islam die als een rode draad door hun wangedrag loopt, hetgeen de vraag oproept of deze migranten hier nog langer welkom moeten zijn of inmiddels weer naar huis kunnen terugkeren. Dit is geen sinecure, want in Iraq is het aantal Christenen teruggelopen van 1,6 miljoen naar slechts 100.000, een teruggang van 95%. In het Syrische Aleppo zijn er van een Christelijke bevolking van 360.000 slechts 25.000 overgebleven dankzij de genocide van I.S. tegen hen en de Yazidis. Tienduizenden zijn vermoord of als (sex-)slaven doorgegeven, want de koran stelt letterlijk dat je je tegenstanders tot slaven mag maken.

Laat iemand dàt eens aan het verstand van de SJW kliek van D’66, GL en PvdA brengen met hun eeuwige geleuter over mensenrechten en slachtoffers! Slechts Egypte’s 10 miljoen Koptische Christenen genieten enige bescherming van el-Sisi, hoewel de frequente Soennitische lynchpartijen daar ook niet te voorkomen zijn, maar hoe kunnen Syrische en Iraakse Christenen uit Nederland naar Egypte emigreren, voorzover zij daar ooit welkom zouden zijn? Ook daar wordt dagelijks door de moslims tegen hen geageerd en veel Egyptische Christenen zijn daarom ook al geëmigreerd.

Het dédain van veel Arabische regeringen jegens de Christenen speelt sterk mee, want in Turkije discrimineert de despoot Erdogan Christenen openlijk als ‘vijanden van de staat’ en in Iraq wordt de facto toegestaan dat islamitische milities zich de eigendommen van gevluchte Christenen toe-eigenen. Vlak achter Iraq, de leider in dit trieste klassement, kampt het eens zo liberale Libanon met de toenemende haat jegens Christen dankzij de vestiging van de moordenaars van Yasser Arafat en tegenwoordig de Hezbollah, die wordt gefinancierd door Iran en niet te vergeten de salonsocialisten in Den Haag. Syrië bezet de derde rang in dit klassement.

Op dit moment lijkt het slechts of de door salonsocialisten en moslims vermaledijde Trump regering de enige is die iets onderneemt voor deze ècht slachtoffers, maar van de salonsocialisten en communisten wordt geen teken van leven vernomen, want die hebben het te druk met het redden van de wereld, HUN wereld wel te verstaan. Daarin staat de deur wagenwijd open voor moslim terreur en Salafistische hegemonie, zoals wij nu weer in Amsterdam mogen aanschouwen waar de Communisten van G.L. ongestraft uitverkoop van onze democratische waarden houden.

Daarom wil ik nog eens kijken naar de zegeningen die het socialisme de dankbare wereld heeft gebracht, in goed Nederlands de ene mislukking na de andere, want wij leven in gevaarlijke tijden. In de USA zijn de millennials zo mogelijk nog een graadje ignoranter dan hier, hoewel G.L. een goede job doet door hen ‘en masse’ te bespelen en binnen te halen, als vliegen op de communistische stroop van de crimineel Duijvendak en zijn marionetje Klaver. In de USA is het resultaat van tientallen jaren van infiltratie van het onderwijs dat momenteel de helft der millennials onder een socialistisch bewind zou willen leven omdat zij geïndoctrineerd zijn om het kapitalisme te zien als de bron van al het kwaad terwijl zij daar slechts dagelijks de vruchten van plukken. In Nederland is het onderwijs op identieke wijze dermate verziekt, zodat het hier waarschijnlijk niet veel anders zal zijn.

Wat deze slachtoffers van linkse indoctrinatie zouden moeten weten is dat tussen 2000 en 2012 de absolute armoede in de wereld met 50% is teruggebracht, zoals Jordan Peterson recentelijk in de Heritage Foundation onthulde. Dit is niet aan het socialisme/communisme te danken, dat juist landen straatarm maakt zoals Venezuela aan den lijve ondervindt. De Heritage Foundation heeft een ijzersterke research afdeling, die onthult dat in hun ‘ Index of Economic Freedom ‘ de grootste vorderingen gemaakt zijn in Afrikaanse en Aziatische landen als Botswana en Taiwan, waar de rol van de overheid juist steeds meer beperkt raakte.

Uiteraard zal de mainstream pers dit niet bekend maken, want er moeten juist meer ‘slachtoffers’ naar Europa komen om onze ondergang te bevorderen, dus hoe meer huilverhalen hoe meer omzet!

De decadent linkse kliek zal hun agenda blijven pousseren tegen democratische waarden, tegen het christendom, tegen de Joden en tegen iedere vorm van democratische vrijheid van meningsuiting die hun axiomatische agenda bedreigt. Verhalen over schietpartijen in de USA en elders domineren de linkse berichtgeving, maar de USA zijn volgens de cijfers van de federale overheid nu veiliger dan een halve eeuw geleden. CNN en MSNBC slaan er echter keer op keer een slaatje uit, mede door Trump overal de schuld van te geven zoals enkele volstrekte idioten hier Baudet de schuld voor het drama in Nieuw Zeeland in de schoenen wilden schuiven.

Ik verval in herhalingen, maar verstandige conservatieven moeten naar voren komen om de waarheid over het kapitalisme en de democratie te vertellen, die miljarden mensen – zoals wij nu weer in India zien – een beter leven hebben gebracht, èchte diversiteit en keuzevrijheid, individuele verantwoordelijkheid in plaats van een onverantwoordelijk kuddegedrag.

Gestage verbetering, dankzij de ‘onzichtbare hand’ van Adam Smith die een dominerende overheid, en van daaruit dictatuur, verwerpt.

Daarom is het van groot belang dat wij de schijnvertoning van het salon-socialisme aan de kaak stellen waarin extremistische mislukkelingen als Bernie Sanders, Alexandria Ocasio-Cortez, hun medestanders in de US èn soortgenoten in D’66, PvdA en GL kunnen floreren. De extreme politieke visie die ons verder de EU moet induwen is ingebakken bij ignorante millennials als Jetten en Klaver en wordt gepousseerd door hun puppetmasters zoals de communist Duijvendak van GL.

De belofte van een klasseloze maatschappij heeft slechts geleid tot moorddadige Goelags en tot concentratie kampen bevolkt door ouders die zelfs door hun eigen geïndoctrineerde kinderen bij Big Brother Stalin waren aangegeven, heropvoedingskampen voor Christenen en Oeigoeren in het hedendaagse communistische China. Zij beloven Utopia, maar ambiëren racisme en klassenstrijd, zij willen privé bezit afschaffen, maar vervolgens eigenen hun linkse élites zich al het gejatte moois toe, zij verdelgen de Christelijke religie maar bevoordelen in hun kortzichtigheid de islam en proberen de fascistische Big Brother aan het bewind te brengen.

Over enkele weken komen de EU verkiezingen en wellicht binnenkort 2e Kamer verkiezingen, dus houdt uw oog op de bal want niet alleen het christendom, maar wij allen, vogels van velerlei democratische pluimage, worden belaagd door een monomane pseudoreligie gebaseerd op pseudowetenschap die wordt afgedwongen door politieke tirannie.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties