Stop dat kansloze gasverbod


Nederland is het enige land ter wereld dat een gasverbod kent, want elders wordt aardgas als een oplossing gezien, niet als een probleem. Het verstoken van aardgas is immers schoner dan enige andere brandstof en ook een stuk vriendelijker voor het klimaat dan olie, steenkool, bruinkool of hout. Een verstandige energietransitie begint dus niet met aardgas – zoals Nederland doet – maar begint daar aan als je klaar bent met viezere brandstoffen. Dat Nederlandse gasverbod is dan ook alleen maar verklaarbaar,  omdat politici de gaswinning in Groningen verwarren met klimaatbeleid. Het is waarschijnlijk verstandig om te stoppen met de gaswinning in Groningen, maar waarom zouden dan alle huizen van het gas af moeten? In onze buurlanden gaan ze juist aan het gas.

.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

De heer Syp Wynia heeft gelijk. We zien het én we wisten het óók al, hoe gestoord “onze” bestuurders zijn. De pathologische leugenaar is inmiddels door Baudet naar de kant verwezen.
Dat we per 2021,door een Gemeente dwingend van het gas af moeten doordat de Gemeente een bevoegdheid krijgt desnoods **met geweld ** de gaskraan bij Uw thuis af te sluiten….. ……….. Het is niet meer te begrijpen en we zien dat er een revolutie in de maak is.
Krankzinnigheid is TROEF. Rauter en Mussert zijn ter dood gebracht als verrader en monster………. komt er dan een herhaling???

De eis van Thierry Baudet, dat het Klimaatakkoord van tafel moet, is dus zéér terecht. Het enthousiasme waarmede de “Klimaattafels” van Samsom en Ed Nijpels, is in principe een uiting van krankzinnigheid.

Nu nog het besef bij de massa dat Baudet gelijk heeft……….. maar D-66, bij monde van Rob Jette, en Jesse Klaver van Groen links wordt de klimaathysterie in stand gehouden waarmede tevens de “psychische stand van zaken” bij de leden van die beide Partijen nu kan worden beoordeeld. Ik haal dan maar weer even de column van Wijlen Prof dr. Bob Smalhout naar voren, van 15 juli 2000, in de Telegraaf, waarin hij ons meldde dat tweeënhalf miljoen mensen in Nederland een psychische storing hebben………….. zijn dat dan de leden van genoemde partijen??? Kennelijk.