De SJW ridders van de heilige graal ellebogen elkaar van hun ros

Iedereen in Nederland heeft de afgelopen twee jaren wel eens gehoord van het ‘fake’-onderzoek van de ‘Special Counsel’ Mueller naar een illusoire samenzwering van president Trump met de Russen, voorafgaand aan de 2016 verkiezingen, waardoor de arme Hillary Clinton de verkiezingen verloren zou hebben…

Afb: pixabay

Het extreem linkse NOS Journaal en hun idem -vermeende -‘Amerika kenners’, zoals de vermoeide onheilsprofeet Charles Groenhuijsen, zwelgden in hun gelieg en bedrieg om de onschuldige Trump niet alleen zwart te maken maar liefst ook uit zijn ambt te laten zetten middels hun chicanes.  

Beetje bij beetje kwam echter de waarheid aan het licht en werd de nefaste rol der Democraten in deze samenzwering zichtbaar, waarbij de ene na de andere hypocriete Democratische coryfee uit de duistere nevelen werd gesleurd in het voor hen beangstigende daglicht. Beangstigend omdat het voor iedere neutrale buitenstaander evident was dat hier van een monumentaal bedrog sprake was, op poten gezet door de criminele hofhouding van Obama, die hier héél zeker van op de hoogte is geweest, zo niet een instrumentele rol in heeft gespeeld.

De nieuwe Attorney General (Min.van Justitie) William Barr liet woensdag een bom vallen door aan een groep senatoren te bevestigen dat hij gelooft dat er in 2016 brutale spionage op Trump’s campagne plaats vond. Zijn woorden: “ I think spying on a political campaign is a big deal” zijn des te onheilspellender omdat deze spionage voor rekening van de door Obama c.s. gepolitiseerde F.B.I. kwam. De FBI probeerde zelfs een infiltrant in de Trump campagne binnen te krijgen om zodoende zèlf contact met de Russen te leggen en de zozeer gewenste ‘collusion’ tot stand te brengen: niets anders dan een ordinaire poging tot staatsgreep!

Een iconisch instituut tuimelde daarmee van het voetstuk en de Amerikaanse burger verloor nogmaals een stukje geloof in de integriteit van de eigen democratie, des temeer omdat de onbeschaamde Hillary Clinton voor het ‘fake’ Steele dossier betaalde waarmee Trump werd aangevallen. De aanwezige – Democratische – Senatoren waren zichtbaar aangedaan toen Barr een komend onderzoek aankondigde naar dit blatante machtsmisbruik. Wie de schoen past ….

En dat na 2 ½ jaren van hysterische valse beschuldigingen der SJW-ridders en hun corrupte pers op weg naar de Heilige Graal van Karl Marx. Deze linkse activisten domineren het overgrote deel van de communicatiekanalen – net als hun kloons in Nederland de NOS en de schrijvende pers manipuleren – maar feit is dat er nog steeds een grote, relatief zwijgende meerderheid van gematigde Democraten is die al jaren overstemd worden door de door Obama gekweekte extremisten, die daarmee een monster gebaard heeft dat de Democraten mogelijkerwijze van binnen uit kan vernietigen voor de 2020 verkiezingen. Het is afwachten of de door Baudet ingezette ontwikkeling in Nederland tot een dergelijk schisma in de linkse coalitie gaat leiden en eventueel ook in de collaborerende SJW partijen als D’66 en de communisten van GL.

Het rommelt in ieder geval ook al in de naar links afgedwaalde VVD en de parallellen met de ontwikkelingen in de USA zijn opvallend. Net zoals Rutte bij de ‘oude hap’ in die VVD, was in de USA was Joe Biden de favoriet van de gematigde Democraten voor de komende presidentsverkiezingen, maar door zijn grijpgrage losse handjes is hij al in aanvaring gekomen met de ‘MeToo’-kliek, die de MSM op hem heeft losgelaten (terwijl hij desondanks nu al het hoogst scoort in de polls, zelfs zonder zijn kandidatuur te verklaren).

Nu staan hysterische progressieve dames in de rij om te claimen dat Biden hen ook in de billen heeft geknepen of te dicht bij het zuinige mondje heeft gekust en alle andere presidentskandidaten – het zijn er geloof ik inmiddels een stuk of twintig – staan ook al in de rij om te vertellen dat zij grote voorstanders zijn van ‘hoe hysterischer , hoe beter‘ teneinde de extremisten voor zich te winnen. 

Die identiteits-patiënten zijn allemaal op zoek naar de Heilige Graal en komen handen en voeten te kort om nèt iets meer te deugen dan de anderen.  Diversiteit, ras, geslacht en sexuele aberraties zijn troef in deze partij moddergooien van een niveau waarvan je je afvraagt of millennials nu ècht zo stom kunnen zijn dat zij hier nog enige waarde aan hechten, maar de oude garde slooft zich uit om het hen naar de zin te maken door de dinosaurus Biden te confronteren met zijn weinig betrouwbare libido.  Vrouwen aarzelen niet zich volstrekt belachelijk te maken in hun streven om de grootste slachtoffers te zijn, hetgeen nog eens moge onderstrepen wat een smakeloos boerenbedrog hun vertoning was bij de benoeming van Brett Canavaugh in de Supreme Court.

De Democraten staan erom bekend dat zij nog nooit een kans hebben gemist om zichzelf in de wielen te rijden en het steeds extremistischer gekrakeel stemt hoopvol dat Trump een tweede term wint zodat hij de ‘deep state’ met wortel en tak kan uitroeien. Op dit moment zijn het juist de gematigde Democraten die Trump kunnen stoppen, maar dat realiseert de dolgedraaide, schuimbekkende horde zich niet. De grote ‘zwijgende Democratische massa’ wordt belaagd door de veelal minderjarige ‘Democratic Socialists’ die daarmee Trump slechts een dienst bewijzen. Het product van Obama’s politieke correctheid verdeelt de partij!

Hoe rot de Democraten zijn werd hen dinsdag nog eens hardhandig duidelijk gemaakt voor het machtige ’House Judiciary Committee’ dat nu in Democratische handen is gevallen en een grote show wilde maken van hun deugen door een ‘hearing’ te houden inzake één van hun favoriete onderwerpen, de ‘hatecrime’ die uiteraard slechts zwarte slachtoffers kent of tenminste slachtoffers uit minderheden, zodat deze verkiezingsstrategie de Republikeinen –hopelijk – zwaar zou beschadigen.

Daartoe hadden zij o.a. de 29 jarig Candace Owens uitgenodigd, een conservatieve commentator die pro-Trump is en ‘Black Lives’ en de Democratische partij regelmatig alle hoeken laat zien.  

Hoewel Candace Owens zelf een slachtoffer is van een ‘hatecrime’ moest zij nu publiekelijk afgestraft worden voor haar hatelijke ‘anders denken’ door het linkse ‘crème de la crème’, en die Democratische parlementariërs waren tot de tanden gewapend om haar te slopen, maar toen zij als eerste het woord kreeg in ‘the House’, sloopte zij juist die arrogante Democraten op genadeloze wijze en stelde hun verkiezingsstrategie ‘en passant’ ook nog eens dermate aan de kaak dat er geen spaan van heel bleef.   

Zij begon duidelijk te maken dat de Democraten de historische partij waren van de slavernij, de Ku Klux Clan en de rassendiscriminatie waar Martin Luther King tegen vocht en dat haar grootvader nog op de plantage katoen had geplukt; enkele van haar volgende uitspraken geef ik hier weer :

Democratische paniekzaaierij en bangmakerij : “ Er is vandaag geen volwassen mens die naar eer en geweten kan beweren dat Amerika een meer racistische of blank-nationalistischer samenleving is dan toen mijn grootvader opgroeide op de plantage. Toch horen wij deze termen vandaag , want wat zij willen zeggen is dat bruine mensen bang moeten worden gemaakt. Dat schijnt de ‘narrative’ te zijn die wij elke vier jaar horen voor de presidentiële verkiezingen.”  (dit spoort volledig met de immorele stigmatisering van Baudet c.s. door links Nederland)

Het abjecte falen der Democraten in door hen geregeerde steden en staten: “ Hier zijn wat feiten die wij nooit te horen krijgen:  75 procent der zwarte jongens in (het Democratische bolwerk) California voldoen niet aan de meest elementaire eisen om te kunnen lezen. In (Democratische bolwerken zoals de)‘inner-cities’ als Baltimore was in zes middelbare scholen niet één leerling te vinden die een voldoende haalde in rekenen of lezen in 2016.”  Zij openbaarde ook dat het percentage der ongehuwde moeders in de zwarte gemeenschappen op 74% ligt, “maar daar wil dit comité uiteraard vandaag niet over praten….”

 Daarmee kwam zij pas op gang en verklaarde dat blank nationalisme een Democratisch prerogatief is: “ Er worden meer zwarte baby’s geaborteerd dan er levend geboren worden in een stad als New York en de Democratische gouverneur Cuomo introduceert met veel fanfare abortuswetgeving tot vlak voor de geboorte! Ik zou uren kunnen doorgaan,  maar mijn punt is dat blank nationalisme niets te maken heeft met deze zaken, want de Democratische politiek is daarvoor verantwoordelijk”.  De door de wol geverfde linkse politici waren versteend!

“ Laat mij duidelijk zijn dat deze ‘hearing’ niet gaat over ‘blanke nationalisten’ maat dat het erom gaat dat de mensen angstig gemaakt moeten worden, dat het om macht en controle gaat. Dit is een vooruitblik op de Democratische 2020 verkiezingsstrategie, dezelfde als die van 2016. Zij geven de schuld aan Facebook, Twitter,de sociale media die hun monopolie op de leugen  hebben verstoord.

Jullie hebben deze ‘hearing’ georganiseerd omdat jullie denken dat mijn stem nooit gehoord zou zijn zonder de sociale media. Jullie denken dat Blexit, mijn beweging die zwarte Amerikanen inspireert om de Democratische partij te verlaten, dan nooit zou bestaan en dat T rump geen president zou zijn”.

 “ Wat jullie niet vertellen over de statistieken en de opkomst van het blanke nationalisme  is dat jullie de definitie van ‘hatecrimes’ dermate verbreed hebben en het aantal meldpunten vergroot hebben dat de statistieken omhoog schieten. Wat ik bedoel is dat jullie de statistieken manipuleren! Jullie doel is om zwarten, Hispanics, homoseksuelen en moslims angst aan te jagen om daarmee ‘andersdenkende’ meningen te kunnen onderdrukken om zo de verloren gegane  nationale ‘narrative’ weer te controleren. Jullie vinden dat Trump Hillary nooit had mogen verslaan”

Daarna kwam zij met de ‘coup de grâce’: “ De essentie is dat blanke suprematie, racisme, woorden die eens een echte betekenis hadden, nu slechts jullie verkiezingsstrategie zijn. Om de vier jaren moet de zwarte gemeenschap cadeautjes worden aangeboden en angst aangejaagd worden. Cadeautjes in de vorm van reparatie betalingen voor de slavernij en angst voor het blanke nationalisme. Dat is de Democratische visie voor het land ”.

Dat deze keiharde boodschap voor een partij die identiteits-politiek bedrijft, komt van een jonge, zwarte vrouw was een vernietigende dreun voor de malafide Democratische afgevaardigden.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties