Het gif wordt langzaam ingedruppeld.

Ongeduldige revolutionairen streven er traditioneel naar om hun radicale politieke, economische en sociale omwentelingen er zo snel mogelijk door te rammen, maar zij hebben inmiddels geleerd dat hun socialistische ‘bulldozer tactiek’ averechts kan werken. In een land als Nederland stuitten zij op een barricade van dierbare, eeuwenoude tradities van vrijheid en een vrije markteconomie, reden waarom zij hun tactiek hebben aangepast door het grote publiek, generaties lang, hun gif goed gedoseerd in te druppelen. Dit vanuit een arrogante, blinde overtuiging dat zij het licht gezien hebben.

Antwerpen. Afb: Pixabay.

Rationele argumenten helpen niet tegen deze irrationele fanatici, zoals ik al eerder schetste in het artikel “Leve de vrijheid” (d.d.27.12.2017) met als slotzin: Koester uw vrijheid, grote zwijgende meerderheid, want lege hulzen als Ta-Nehisi Coates c.s. leren nergens van maar blijven hun haatzaaierij als een dagelijks mantra herhalen! Of het nu gaat over het klimaat, zwarte Piet, racisme of immigratie, het zijn rookgordijnen terwijl u al beroofd bent van uw vrijheid voor u het merkt…”

Een triest voorbeeld van deze socialistische subversie zien wij in Antwerpen, waar nog slechts een kwart van de jeugd Belgische kinderen zijn! Bovendien tonen studies aan dat de veelal Islamitische immigranten in overweldigende getallen ‘linkse’ partijen steunen. L’Express schreef dat 53.2 % van de bevolking van de grootste stad van België immigranten zijn; Marokkaanse immigranten en Turken vormen daar de meerderheid van.

Wat betekent dat voor de politiek? Sinds 2013 leidt Burgemeester Bart De Wever de conservatieve N-VA partij, maar 90% der Marokkanen en Turken stemt extreem links. De socialisten zijn er dus glansrijk in geslaagd om de autochtonen te verdringen. Slechts kiezers in de leeftijdsgroep van 40 tot 50 jaar kiezen nog de N-VA of de rechts georiënteerde VB. Antwerpen is verloren!

De activistische onderzoeker Hertogen laat zien dat in 2015 reeds 72% der kinderen tussen 0 en 6 jaar Berbers zijn die naast hun eigen taal zich voornamelijk bedienen van het Arabisch. Deze linkse profeet klaagde vorig jaar al dat er de facto apartheid bestaat in België omdat niet-EU immigranten pas na een 5 jarig verblijf kiesrecht krijgen, “zodat diegenen die worden aangevallen zich niet kunnen verdedigen”. Karl Marx leeft en diversiteit betekent dat de terreur van de Islam op de deur klopt!

Ook London is al sinds 2011 in die situatie verzeild, met de Pakistaanse moslim Khan als burgemeester die na de grote bomaanslag van enkele jaren geleden bekend maakte dat hij het klimaat belangrijker vond dan de veiligheid van de burgers. Ook Birmingham passeert dat demografische kantelpunt binnen één à twee jaar.

Dit maakt alles onderdeel uit van een linkse subversieve strategie waar Merkel in 2015 een grote impuls gaf met haar ‘Wir schaffen das’ verraad van de Europese cultuur en democratie, dat ver uitging boven het gebruikelijke recept van ‘het gif druppelsgewijs toedienen’ om de grote zwijgende massa rijp voor de sloop te maken, hetgeen in de USA ook met succes door Obama’s SJW is voorbereid.

Obama kon aardig praten en verhulde zodoende hoezeer hij de socialistische agenda doordramde van de massale groei van de overheid (Big Brother) middels verstikkende regelgeving, steeds hogere belastingen, het onbetaalbare Obamacare en de meest waanzinnige groene projecten, culminerend in de klimaat hysterie. Het vergt geen ‘goed verstaander’ om de parallellen in Nederland te zien. Geen van Obama’s initiatieven maakte ook maar iets waar van alle gouden bergen, maar het grote publiek werd murw geslagen door de voortdurende communistische propaganda.

In Nederland zien wij hetzelfde, waar Rutte ruim baan maakt voor een krankzinnige klimaat-tafel die nu terecht op steeds grotere weerstand stuit, maar het giftige zaadje is al geplant en als deze subversie terugkeert binnen één of twee jaar, komt het toch al een beetje ‘bekender’, dus redelijker voor…. Druppeltje voor druppeltje en, als het even kan, een flinke slok.

De socialistische machtsovername wordt vriendelijk verpakt, maar Utopische visies zijn niet compatibel met de menselijke conditie: raciale gelijkheid, gender gelijkheid, vrouwenrechten, burgerrechten, alle misselijk makende drogredenen van gelijkheid worden nu geprojecteerd op de inkomensgelijkheid die Nederland al jaren voelt, maar door de openlijke socialistische aanval anno 2019 met de ongefundeerde klimaat hysterie, iedereen eindelijk onderkent. De erkenning dat wij per se niet allemaal gelijk zijn, integendeel, zelfs sterk verschillend met elk onze eigen unieke kwaliteiten en zwakheden maakt ons menselijk en dat kan zelfs niet door de loop van een geweer van Big Brother in zijn socialistische politiestaat worden afgedwongen.

Socialisme resulteert slechts in ‘gelijke’ armoede en ellende. Wanneer zien die idioten dat nu eens in?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

Deze ‘interessante tijden’ culmineren in een puur ideologische strijd, waarin conservatieven de geïndoctrineerde jongere generatie moeten zien terug te winnen van het socialisme. Wie in Den Haag doet dat? Men ziet het probleem niet eens, afgezien van Baudet.

Het oude begrip ‘democratisch socialisme’ is een eufemisme voor ‘communisme’; hun verhaal is net een ‘watermeloen’: groen van buiten en knalrood van binnen.

Het gaat noch om gerechtigheid, noch om milieu of klimaat en zelfs niet om ‘deugen’… Het gaat om de absolute macht van de communistische élite op de grachtengordel.

Frans
5 jaren geleden

Iedereen gelijk, iedereen arm, behalve natuurlijk dat kleine groepje varkens dat net iets gelijker is dan de rest, badend in ultieme weelde, en zich bezondigend aan alles wat god en moraliteit verboden heeft, terwijl de grijze massa in ellende leeft.
Verder is de communistische bulldozer genaamd de macht aan de arbeider inderdaad vervangen door het geniepige gif infuus van het cultureel Marxisme.
Het antwoord op de vraag waarom de idioten het niet inzien is alles overheersende Marxistische indoctrinatie en propaganda.
Ze ontberen zowel de kennis als het redenatie vermogen om de waarheid te kunnen zien.
Ik hoop ten zeerste dat dit nog goed gaat aflopen, zonder honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden, slachtoffers, maar ik ben er bang voor.
We leven in “interessante” tijden…