Hamas krijgt de wind van voor en achter

Hamas treedt keihard op tegen de eigen bevolking die het waagt te protesteren tegen hun binnen- en buitenlandse terreur. Dat meldt onze linkse pers niet maar de Neue Zürcher Zeitung doet deze week verslag van onlusten in Gaza, van protesterende mensen die steeds vaker in opstand komen tegen het schrikbewind van Hamas tegen de eigen bevolking. Hamas heeft kennelijk zijn beste tijd gehad, maar wil vasthouden aan hun uiterst lucratieve positie zolang Kaag & Co. hun zakken blijven vullen met gulle gaven namens de Nederlandse belastingbetaler.

Voor de raketingenieurs in Gaza… Afb: Flickr.

Vorige week maandag vond een raketaanval plaats op het dorp Mishmeret tussen Tel Aviv en Netanya waarbij zeven mensen gewond raakten, waarna Israël Hamas verantwoordelijk stelde, de grens sloot, twee brigades naar de zuidelijke grens dirigeerde en duizenden reservisten opriep. Premier Netanyahu verliet spoorslags Washington, hetgeen ook met de komende verkiezingen te maken zal hebben, om de Israëlische reactie te plannen, waarop men nu in Gaza met angst en beven wacht. Ondertussen begonnen dezelfde avond al Israëlische tegenaanvallen, maar geen enkele der in Gaza opererende terroristen eiste de aanval op. Hamas wil het er nu op gooien dat het een vergissing danwel een erg impulsieve beslissing betrof van een militant, maar de reactie zal niet minder mals zijn. Een dag of tien geleden nam Israël 100 doelen in Gaza onder schot, nadat twee raketten uit Gaza in de buurt van Tel Aviv neerkwamen, kennelijk ook al ‘per ongeluk’.

In een wereld waar de ene na de andere raket ‘per ongeluk’ wordt afgevuurd kan wellicht nog meer foutgaan, dat verbaast niemand, temeer omdat Hamas zelf in de afgelopen weken meer en meer onder druk kwam te staan omdat steeds meer arme stakkers in hun kampen ervan overtuigd raken dat hun ellende echt niet exclusief aan Israël te wijten is, reden waarom Hamas behoorlijk in paniek raakt.

Vorige week donderdag werd een protestdemonstratie van jongeren en ‘bekende Palestijnen’ (die bestaan ook!) tegen de voortdurende prijsverhogingen en deplorabele levensomstandigheden keihard de kop ingedrukt. Die actiegroep noemt zich ‘ wij willen leven’ en komt voort uit een beweging van afgestudeerde maar, dankzij Hamas, permanent werkeloze studenten, waarbij Hamas beweert dat zij door hun eigen president Mahmud Abbas zijn opgezet tegen Hamas, dus ‘de beuk erin’.

Het probleem voor Hamas is dat het internet hun wandaden ‘live’ aan de wereld toont en anderzijds weet hun eigen jeugd heel goed wat er in de wereld gebeurt en moed put uit demonstraties in Algiers tegen het bewind der ‘dinosaurussen’. Deze jongeren willen niet eens een revolutie tegen Hamas ontketenen, maar willen gewoon een beter leven waarin de gulle gaven van Sigrid Kaag hen ten goede komen in plaats van aan tunnels vergooid te worden of op privérekeningen in Cyprus van Hamas kopstukken te eindigen. Desondanks zijn tientallen van hen zwaar mishandeld door de politie, die zelfs ‘met scherp schiet’ op hun eigen landgenoten! Amnesty International meldt dat Hamas honderden heeft gearresteerd en zelfs gemarteld… Hun medewerkster Hind Khoudary werd door vier agenten urenlang ondervraagd en bedreigd. De mensenrechten activist Amer Balousha werd gemarteld. Nikolai Mladenoff, de UN-coördinator voor het M.O. vredesproces veroordeelde het Hamas geweld tegen vrouwen, kinderen, journalisten en mensenrechtenactivisten, terwijl onze ignorante pers het te druk heeft met hun gehuilebalk over illusoir fascisme van FvD…. Zij zullen in stilte tranen vergieten voor hun favorieten van Hamas, die het ongetwijfeld zwaar hebben, want zij hebben geen benul van wat er speelt onder hun landgenoten. Logisch als je ‘geen behoefte’ hebt aan verkiezingen van een bevolking die slechts als onderpand dient voor hun zakkenvullerij!

In aanmerking nemend dat er tweeduizend vrachtwagens met levensmiddelen uit Israël per maand de grens oversteken is de bewering van Hamas dat Israël de grens blokkeert natuurlijk een zoveelste doorzichtige leugen en Qatar heeft sinds 2012 meer dan een miljard Dollar geschonken voor brandstof, humanitaire hulp en salarissen voor ambtenaren, maar desondanks zit de vierde generatie ‘vluchtelingen’ ( het sprookje dat Hamas en onze linkse broeders zo graag in stand houden) in ellendige kampen te verkommeren. De jeugd heeft geen enkele kans om uit die vicieuze cirkel te ontsnappen dankzij de voortdurende, stompzinnige agressie jegens Israël van de criminele Hamas leiders, gesteund door de al even miserabele ayatollahs in Iran. Zij gaan onvermoeibaar door alle hulpgelden weg te pissen aan de bouw van tunnels naar Israël, het zenden van terroristen naar Israël die dan als martelaren een dik pensioen op uw en mijn kosten voor hun familieleden veilig stellen.

Elke tunnel kost enkele miljoenen Dollars die met de nodige arbeiders ook aan sociale projecten zoals woningbouw zouden kunnen werken, om niet te spreken van alle bouwmaterialen die daarin verdwijnen waarmee ziekenhuizen, woningen, straten en andere infrastructuur gebouwd kan worden.

Dat zijn nu degenen die het communistische Groen Links steunt met hun verraderlijke keuze voor de immorele BDS beweging, die er garant voor staat dat deze ‘heroïsche strijd’ tegen Israël kan voortduren met uw en mijn financiële steun. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ontzettend fout ideologische bewegingen als D’66 en GL zijn met hun oerdomme steun aan en sympathie voor Hamas, maar met Sigrid Kaag lijken wij getrouwd te zijn met die kleptomane ‘élite van Gaza’.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties