De bruggenbouwers en verbinders verbazen zich over de kloof tussen politiek en burger

Uit de notulen van de 1e Kamer d.d. 27 maart 2019: “ Hieronder treft u een selectie aan van de besluiten van de commissies van de Eerste Kamer op dinsdag 26 maart 2019 over de voortgang in de behandeling van wetsvoorstellen en andere zaken. De volledige besluitenlijst staat in de korte aantekeningen van de betreffende commissies”.

Afb: Wikipedia

Klimaatwet; Initiatiefvoorstel-Klaver, Asscher, Beckerman, Jetten, Dik-Faber, Yesilgöz-Zegerius, Agnes Mulder en Geleijnse

  • De commissie besluit inbreng te leveren voor verslag op 9 april 2019. Onder voorbehoud van tijdige beantwoording van de in het verslag gestelde vragen, stelt zij voor het wetsvoorstel plenair te behandelen op 14 mei 2019.

Minder dan één week na de verkiezingen wordt er tussen neus en lippen door ‘vergaderd’ over een bedrog dat wel eens de grootste uitgave ooit in onze geschiedenis kan zijn, kennelijk met de bedoeling om dit “erdoor te jassen” voordat de bruggenbouwers hun meerderheid kwijt zijn, hetgeen ‘de facto’ reeds het geval is! Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

Hiermee wordt de democratie ten grave gedragen door de Nederlandse versie van de ‘deep state’, met de pretentie om over hun eigen graf heen te regeren nu de kiezers hen terzijde schuiven. Eén ding is zeker, op deze manier zijn er na Rutte III geen coalities meer nodig…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties