De aanval op het kapitalisme door de groene kindsoldaatjes

De klimaat-lobby verstopt zich wereldwijd achter ‘groene’ kindsoldaatjes, die terloops de boodschap meekrijgen dat de wereld alleen nog te redden is als ook het kapitalisme wordt afgeschaft. Dwaze dromen van Utopia blijken al meer dan een eeuw illusoir en zijn daarom ontaard in de Nationaal Socialistische en Communistische genocides, economische destructie en diepe armoede.

Afb: screenshot youtube opname.

Toch gaan deze desperado’s coûte que coûte door met hun gedoemde ‘maakbaarheids-experimenten’, variërend van kindermishandeling in de transgender-waan tot de klimaat-hysterie. Hun onrealistische doelen zijn te dwaas en radicaal geworden om nog serieus te verdedigen, maar pas als onze welvaart naar de donder blijkt te gaan wordt de kiezer wakker. Nu stuiten zij op te veel weerstand om zich nog rationeel te kunnen verdedigen, reden waarom zij opteren voor de onsmakelijke ‘Kinderkruistocht’. ‘Onsmakelijk’ omdat wij niet mogen vergeten dat in geheel Europa de ‘groenen’ voortkomen uit communistische splinterpartijen, dus echt niet het slag lieden waar wij ‘onze hoop voor de toekomst’ aan zouden willen toevertrouwen. Leuke foto’s van Klaver met spijbelaars op vrijdag….? Gekke Henkie, dit is communistische indoctrinatie van onschuldige kinderen die op school horen te zitten.

Alle klimaat demagogie die de groenen te berde brengen wordt door feiten ontkracht: niet alleen gaan zij zelf op vakantie in de Cariben en andere verre bestemmingen. Ook de nieuwe middenklasse in China en India maakt verre ontdekkingsreizen naar alle uithoeken en wil ook een glimmende auto, liefst een héél grote, onder de krent hebben. Kortom, linkse wensdroompjes stuiten op de realiteit want niemand laat zich zomaar in een Mao uniform hijsen om lid te worden van de Marxistische Internationale Drammers Beweging. Men kijkt wel uit en de Social Justice schiet zichzelf steeds vaker in de voet nu in Washington het Mueller rapport niet alleen concludeert dat al hun imaginaire beschuldigingen gebakken lucht zijn, maar de boemerang terugkomt en dat leidende linkse politici en pers daar de rekening voor gepresenteerd krijgen. Men wordt het gedram zat en als zij de rekening in de USA gepresenteerd krijgen heeft dat ook hier gevolgen voor hun soortgenoten in D’66 en GL.

Bovendien moet je wel een enorm narcistische salonsocialist zijn om niet te zien dat India en China deze kliek gewoon héél hard uitlachen en rustig hun eigenbelang laten prevaleren boven ideologische prietpraat in ‘Parijs’. Zij zullen zich nooit bij deze linkse klimaat-imperatief aansluiten en alleen de USA heeft in de afgelopen jaren de CO² uitstoot meer dan wie ook teruggebracht, Europa zeker niet!

Europese klimaat babbelaars houden zich panisch vast aan de wolk waarop zij zo graag leven en ontkennen de hele wereld ten gunste van hun idée fixe. Zij proberen de zaak nu te forceren met de walgelijke indoctrinatie der groene kindsoldaatjes, opgejut door hun linkse docenten.

De dubbele bodem der SJW ambieert niets anders dan absolute alleenheerschappij en hervorming van de economie naar een communistisch model waarin hun ‘luilekkerland’ leidt tot massaal verlies van arbeidsplaatsen en welvaart. De Europese economische groei gaat stagneren en de ouders die nu nog met hun hoofd in de wolken hun kinderen toestaan te spijbelen zullen zich gaan afvragen waar zij de nieuwe telefoons en sneakers voor hun kinderen van gaan betalen als Big Brother er straks al met de buit vandoor is in hun ‘groene-anti-kapitalisme’.

De rampzalige Duitse ‘Energiewende’ is een schrijnend voorbeeld van de schade die de cryptocommunist Merkel aanricht terwijl de bevolking nu al haar waan van de dag – ondergrondse opslag van CO² – in de grond heeft geboord. Duitsland stookt op middeleeuwse wijze bruinkolen en verontreinigt meer dan wie dan ook en zit daar voor decennia aan vast omdat Merkel zo geweldig stom was om schone kernenergie de nek om te draaien. Het land loopt nu het risico van ‘black-outs’ zoals in Venezuela, terwijl Zwitserland en Frankrijk rustig doorgaan met nucleaire centrales voor opwekking van elektrische energie en dus netto exporteur blijven. Duitsland importeert nu al gas en houtsnippers die meer dan ooit vervuilen, net zoals in Nederland de sluiting van de centrale aan de Hemweg in Amsterdam door D’66 een vergelijkbare politieke idiotie zal blijken.

Een coherente energiepolitiek is niet gegund aan ons land waar opportunisten in Den Haag meepraten met communisten als D’66 en G.L. die helemaal niet geïnteresseerd zijn in efficiënte energiepolitiek maar slechts in puur communistische machtspolitiek waarvoor zij de groene kindsoldaatjes naar het front sturen. Over ‘populisme’ gesproken….


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
5 jaren geleden

Wederom de spijker op de kop! Bravo.
Maurits

Hein
5 jaren geleden

De EU doet ook duidelijk een paar duiten in het communistische vernietigingszakje. Volledig onnodig, totaal ongefundeerd helmaal gestoord:
1. De belachelijke ww-wet: Plundering van de westerse portemonnaie.
2. Verbod op allerhande plastics: Europa heeft geen plastic probleem. In Zuid Amerika en vooral Azië en Africa speelt zwerfvuil een rol en het plastic in de oceanen is afkomstig uit voorgenoemde regio’s en van schepen.
3. Nu weer willen ze een begrenzer verplicht stellen in auto’s. Linkse big brothers.
Weer allemaal voorbeelden van linkse EU dictatuur. Het is ook een instantie die bij gebrek aan beter alle tijd heeft om linkse onzin te bedenken waarmee linkse wereldbeeld kan worden opgelegd. Zum Kotzen.

r dunki
5 jaren geleden

het verhaal van de watermeloen…. groen van buiten en knalrood van binnen.

Frans
5 jaren geleden

Als je objectief naar die hele klimaat akkoord onzin kijkt zie je ook dat het enerzijds voor het milieu/klimaat niets oplevert, het tegendeel zelfs, en anderzijds op grote schaal kapitaal naar de derde wereld verhuisd.
Het hele milieu/klimaat verhaal draait zuiver en alleen om internationale nivellering.
Er is niets “groen” aan al die groene partijen, het is gewoon een uit het failliet van het communisme/socialisme voortgekomen charade, achter het groene masker kleurt het nog altijd rood, is het nog altijd ordinair Marxisme wat de klok slaat.
Een stem op groen is een stem op een economisch zwaar foute ideologie, met een body count die inmiddels in de honderden miljoenen loopt.
Een stem op groen is een stem vóór dictatuur, vóór massa moord, en vóór de afbraak van de menselijke beschaving.