Tijd voor verzet: Gelukkig Nieuwjaar!

De redactie en alle scribenten van Sta-pal stellen er prijs op al onze lezers een heel voorspoedig 2019 toe te wensen. Eenvoudig wordt dat niet: de jongste regeringsmaatregelen werpen inmiddels een donkere schaduw over dit land en haar burgers.

Afb: Adobe-stock via pixabay

De laatst aangekondigde milieumaatregelen gaan op 1 januari al van start. Uw energieleverancier moet in het vervolg 44% aan belastingen en heffingen afdragen aan de overheid. Dat uiteindelijke bedrag is buitenproportioneel en bovendien levert het geen enkele bijdrage aan de gewenste vermindering van CO2 uitstoot, noch kan het een halt toeroepen aan de klimaatveranderingen. Ons klimaat veranderd al miljoenen jaren, maar nu meent de overheid kennelijk dat die natuurlijke veranderingen ook nog eens geld op moeten leveren. Het enige resultaat wat zichtbaar zal worden is dat een enorme som geld, opgebracht door de minst draagkrachtigen onder ons, verdwijnt in de zakken van hen die werkzaam zijn in het milieucircuit, niet zelden bemand door ex-politici zoals Nijpels en Samsom.

De import van profiteurs en het rapaille wat onze cultuur in het ongeluk wenst te storten, gaat ondertussen onverminderd door. Alles wat zich vluchteling noemt, komt inmiddels ongehinderd ons land binnen en levert een omvangrijke industrie van klaplopers en flessentrekkers al evenzeer een puik inkomen uit de bijeengebrachte belastinggelden op waar hun achterkleinkinderen nog met genoegen van zullen kunnen genieten. De geïmporteerde minderheden eisen bij aankomst al de afschaffing van b.v. het Sinterklaasfeest of het Paasfeest op, gebieden winkeliers hun assortimenten aan te passen op grond van een geveinsd religieus belang en als extra religieuze bijvangst mag de burger zich steek- en schietpartijen laten welbehagen. Dat deze ‘vluchtelingen’ zich schromelijk hebben vergist bij de keuze naar onze streken te verkassen, mag kennelijk niet eens geopperd worden op straffe van stigmatisering als nazi of racist.

Uit de voorgaande twee alinea’s wordt al duidelijk waarom de kosten van de gezondheidszorg nu volledig uit de hand lopen. Een groot deel van het Staatsbudget gaat op aan onzinnige en falende maatregelen rond het milieu en de vluchtelingenproblematiek, die elk miljarden aan kosten met zich meebrengen. Voeg daaraan toe de miljarden aan ‘subsidieslurpers’, die niets leveren maar wel trekken en u begrijpt waar de schoen in 2019 gaat wringen. Niet alleen in uw portemonnee, maar ook op uw etensbord.

Onze overheid is zo dom geweest om aan uw eten te komen (wat overigens ook nog met extra BTW wordt belast per 1 januari) door de overige kosten zo op te jagen. De burgers niet alleen: een enorm echelon aan militairen en politiemensen kampen met hetzelfde probleem. Deze laatste groepen hebben ook nog eens te maken met een werkgever die niet alleen hun privéleven sloopt, maar zelfs de arbeidsomstandigheden tot vrijwel nul heeft gereduceerd. De gewapende politieagent die zijn wapen meent te moeten gebruiken in opperste nood, weet bij het overhalen van de veiligheidspal al dat hij de volgende dag ‘verdachte’ is van een misdrijf, waarvoor dezelfde werkgever het initiatief neemt. De militair is zó ellendig pover toegerust, dat hij kleding, schoeisel en munitie bijeen moet bedelen op een overigens kansloze en zinloze missie.

Een gelukkig nieuwjaar begint wat ons betreft ditmaal met het in de grond zetten van de hakken: de overheid moet terug in haar hok en doen waarvoor zij is geroepen: dien het land en het volk. Een overheid die bestaat uit een incestueuze, zichzelf in standhoudende klasse, is niet minder dan een regelrechte dictatuur. En haar handelen maakt dat ook duidelijk: de smalende opmerkingen over het referendum of de terughoudende reacties op het n.b. bescheiden rapport van WC-eend Remkes. De huidige generatie politici lijkt gewoonweg een hekel te hebben aan burgers en aan democratie.

Dat kan zo niet langer. Het jaar 2019 moet daarom gekenmerkt worden door verzet tegen de politiek-correcte dictatuur. Niet alleen door burgers, maar ook van politiefunctionarissen en militairen mag nu verwacht worden dat zij zich samen scharen achter de gemeenschappelijke doelen.

Een vrije en onverveerde natiestaat die zich inspant voor vrijheid, gelijkheid en saamhorigheid.

Meer zouden we ons niet kunnen wensen voor 2019 en het kan: als we nu beginnen.  

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
H.Nieuwkerk
5 jaren geleden

Ik ben het helemaal met u eens, meneer Nijhof. Toch denk ik dat alles nog veel erger gaat worden en dat de Nederlanders gewoon blijven toezien hoe ze hun land kwijt raken. We lopen namelijk al heel lang als lemmingen richting zee en de politiek correcte partijen mogen na de verkiezingen iedere keer weer onderling de buit verdelen. We vinden het heel normaal dat de tweede partij van dit land achter een cordon sanitaire geplaatst wordt en de omvolking van dit land schijnt niemand te deren….

henk
5 jaren geleden

De totalitarian tiptoe is bezig zich te voltrekken.
David icke heeft dit jaren geleden al zien aankomen en hij krijgt nog gelijk ook!