Het ‘Politieke Links’ en links-extremistisch activisme

De linkse kerk stormt de barricades op als ze vinden dat niet-linkse personen op hun tere zieltjes trappen. Omgekeerd is het routine geworden dat zij anderen die geen lid van hun club zijn voortdurende de maat nemen en tot op het bot verketteren als die een voor hen ongewenste mening, opinie of visie poneren.

De grondtroepen van GroenLinks. Afb: Flickr.

Sinds de intrede van Trump is het lawaai niveau van hun activiteiten met sprongen omhoog gegaan en is de aanwezigheid van (bewapende) links-extremistische activisten binnen de rangen van de linkse kerk herkenbaar gegroeid. Politici van die ideologische richting denken zich in toenemende mate te moeten identificeren met extreme bewegingen die geweld tegen gezagsdragers en hulpverleners, vernielingen en plunderingen van particuliere bezittingen de gewoonste zaak van de wereld vinden. Het opschroeven van die ruwheid heeft een vruchtbare bodem gevonden in hun uitspraken en kreten als racisten, homofoben en zelfs fascisten zijn onderdeel geworden van hun politieke protest jargon.

Niet alleen is het opmerkelijk dat het links-liberale politieke blok zich zichtbaar en hoorbaar verbindt met gewelddadige links-extremistische bewegingen, maar ook dat zij die gewelddadige bewegingen gebruikt om politieke tegenstanders met een rechts, populistisch en conventioneel wereldbeeld op straat, in hun huis en in het parlement verbaal en fysiek te bedreigen. Politici van de Republikeinse partij en functionarissen van de Trump regering kunnen er inmiddels uitgebreid over mee praten. Het is uitermate merkwaardig dat leden van die gewelddadige bewegingen die zo graag onherkenbaar willen blijven, zich hullen in zwarte kleding, met en zonder hoodies en donkere zonnebrillen om zich te onderscheiden van andere activistische bewegingen. Herkenbare onherkenbaarheid verbonden met de instelling om d.m.v. saboteren, blokkeren en demonteren de ultieme bevrediging van chaos en anarchie te bereiken. Links en rechts maken zich beide daaraan schuldig.

Rechts – en Links-extremisme zijn definities die nog wel eens verkeerd gebruikt worden. Beide extremistische bewegingen hebben een aantal karakteristieken gemeen. Beide hebben een antidemocratisch karakter m.a.w. in hun ogen is het merendeel van een samenleving per definitie verdwaald en moet een verlichte, elitaire minderheid hen de juiste weg naar het heden en toekomst wijzen en op die route begeleiden. Beide zijn fanatiek en idealistisch in hun streven naar een ideale staat die pas kan ontstaan als alle huidige politieke en maatschappelijke misstanden met harde hand (ergo geweld) zijn verwijderd. Dus vinden beide geweld gerechtvaardigd om hun politieke doelen te bereiken. Beide extremistische bewegingen verschillen van elkaar in schaal. Voor Rechts geldt het principe “eigen volk eerst” en is wars van andere volken en gebruiken. Links propageert de communistische wereldrevolutie en zijn pas tevreden als die wereldwijd is gerealiseerd·.

In Duitsland staan de uitspattingen van de SPD op dat gebied ter discussie. De partij die zich er graag op beroept de invloed van de AfD op straat en in het parlement te vuur en te zwaard te bestrijden, wordt in de media ervan beschuldigd met een gespleten tong te spreken. In een artikel op de website https://jungefreiheit.de vraagt Felix Krautkrämer zich af waar de SPD het onfatsoen vandaan haalt om de AfD van rechts-extremistische activiteiten te beschuldigen, terwijl de partij zelf tonnen boter op het hoofd blijkt te hebben. Hij wijst op de herkenbare verbinding met activistische bewegingen als TOP B3RLIN en Interventionistische Linke (IL), de beweging die verantwoordelijk is voor de geweldsuitspattingen in september 2017 in Hamburg. Ook de zielsrelatie met de Deutsche Kommunistische Partei (DKP) die samen met TOP B3RLIN als onderdeel van het Ums Ganze netwerk voorwaarts gaat onder het motto “Kommunismus statt Schweinesystem” doet de wenkbrauwen fronsen. Helemaal als het Ums Ganze netwerk zichzelf karakteriseert als Militanz als strategischer Komponente einer Organisierung.

De bevestigingen van de verbinding tussen links-liberale politici en het links-extremisme stapelen zich op. Deelname aan de in maart 2015 uit hand gelopen EZB-opening in Frankfurt am Main waarbij 150 politie functionarissen gewond raakten; de antisemitische #Unteilbar demonstratie in oktober 2018 in Berlijn, waar ondanks de ruime aanwezigheid van gewelddadige links-extremistische activisten ook veel SPD politici waaronder Cansel Kilzitepe lid van Bundestag, aanwezig waren. De SPD Minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, die in het niet zoverre verleden zijn lof uitsprak voor de politie vijandige links-radicale punkband Feine Sahne Fischfilet, riep zelfs op om die demonstratie te ondersteunen. Tijdens de demonstratie werden Merkel en Seehofer herhaaldelijk voor zwijnen uitgescholden en opgeroepen om die twee uit hun ambt te verjagen. De SPD die nota bene een regering met de CDU/CSU van Merkel en Seehofer vormt, vond het allemaal prima. Marquardt die als naaste medewerkster van SPD partijvoorzitter Andrea Nahles een vooraanstaande positie binnen de partij inneemt, riep in het SPD orgaan Vorwärts zelfs op om de Antifa beweging niet buiten te sluiten. Zij schreef: “Die jungen Antifas oder Antideutsche träfen vielleicht nicht immer den richtigen Ton, , aber deswegen in Frage zu stellen, daß sie mit uns gemeinsam gegen Nazis auf die Straße gehen, dafür fehlt mir jedes Verständnis“.  Benieuwd hoe zij reageert als zij, haar familie, haar huis wordt aangevallen door die lieve antifascisten met hun sterk fascistische instelling. Overigens reageerde niemand binnen de SPD op een negatieve manier op die uitspraak.

Wat in Duitsland gebeurt, voltrekt zich overigens ook in de USA waar socialistische en sterk antidemocratisch georiënteerde politici de Democratische Partij zijn binnengeslopen en die politieke partij proberen te gijzelen. In Georgia liet de Democratische kandidaat voor het Gouverneurschap zich onlangs op haar verkiezingsroute graag begeleiden door bewapende leden van de Black Panther beweging en verschillende Democraten lieten zich in de achterliggende twee jaar positief uit over de activiteiten van de uitermate gewelddadige MS-13 bende. Ook in Nederland lieten politici van SP, Groen Links en zelfs D 66 zich graag zien bij demonstraties waar activisten door hun provocaties gewelddadigheden wilden uitlokken zoals bij de Gaza-demonstratie van januari 2009 en demonstraties rond de G-20 top in 2017 in Hamburg. Sterker nog, een voormalige RaRa activist als Wijnand Duijvendak die in het verleden door de BVD werd gekarakteriseerd als een terrorist, een inbreker, een bommenlegger, een linkse hooligan, een aanhanger gewapend verzet, een antiparlementair bepaalt tegenwoordig mede de politieke kompasrichting van GroenLinks.

Hoewel vooral de predikers van het goede gevoel bij de NPO net als de traditionele uitzendgemachtigden in de USA en Duitsland, hardnekkig de verbinding tussen de linkse politieke kerk en links-extremistische bewegingen ontkennen, onder het tapijt schuiven en herhaaldelijk wijzen op de niet bestaande relatie tussen rechts-extremisten en PVV resp. FVD, is die verbinding er duidelijk. Ontkennen is en blijft een teken van bewuste blindheid, van een tunnelvisie die zich uitstrekt van Noord naar Zuidpool.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P.H.M. van de Kletersteeg
5 jaren geleden

Hamburg: antifa rellers werden betaald; 100-150 euro per dag.Hun opdracht: zoveel mogelijk schade maken.
Hun betaling: via “open society”(soros) naar DE overheid; vanaf daar naar de Grünen, vanaf daar naar Antifa.

De moffen waren laf. Omdat plunderaars buiten de wet vallen, mag erop worden geschoten met scherp.Was ik in bevel, was dat gebeurd.
Daarnaast: de stad had een lokale verordening moeten geven, dat eenieder op straat herkenbaar moet zijn.

De “lage”schade: logisch.De Linksche pers neemt de cijfers van verzekering.
Voor plundering en oorlogs geweld moet je een apparte verzekering hebben; bijna niemand heeft die.

Kijk maar naar de faillisementen die in de periode erna zijn uitgesproken….tel daarbij op: de opkomst van politie (voor de schijn) ziekenhuiskosten, verlies omzet alle reparatiekosten en dan hen je de ECHTE schade van de tweede “kristalnacht”

Stel je nou eens voor, dat niet Fortuyn maar Rutte was vermoord……..

Hein
5 jaren geleden

Charlef: “Hoewel vooral de predikers van het goede gevoel bij de NPO net als de traditionele uitzendgemachtigden in de USA en Duitsland, hardnekkig de verbinding tussen de linkse politieke kerk en links-extremistische bewegingen ontkennen, onder het tapijt schuiven en herhaaldelijk wijzen op de niet bestaande relatie tussen rechts-extremisten en PVV resp. FVD, is die verbinding er duidelijk. Ontkennen is en blijft een teken van bewuste blindheid, van een tunnelvisie die zich uitstrekt van Noord naar Zuidpool.”

Dat is ook niet vreemd. De NPO en alle andere MSM behoren tot het linkse kartel en bezitten allen de psychische storing waarover Dr Lyle Rossiter na 27 jaar onderzoek berichtte.

En dat is juist het probleem, de media en het onderwijs worden beheerst door personen met een linkse psychische storing. Dat maakt een discussie gebaseerd op feiten en rede bij voorbaat onmogelijk.

5 jaren geleden

Het doet mij altijd een genoegen, dat ik kan opmerken, er ook nog verstandige mensen in dit deel van de wereld wonen.
Wat mij wel opvalt ,is de “verbale” agressie van links en dat rechts daar niet genoeg aan redelijkheid en vastbeslotenheid tegenover zet. Links krijgt zo haar zin om te provoceren , te intimideren en vooral geweld uitlokt. Is rechts BANG voor het, mijns inziens, linkse OM????
Het doet mij steeds denken van het onderzoek van Dr Lyle Rossiter, gedurende meer dan 40 jaar psychiater in Amerika. die na 27 jaar constateerde, dat links denkende mensen een psychische storing hebben door hun markante uitspraken en irrationele overtuigingen, én vooral emoties. De redelijkheid ontbreekt volledig.
Charief Brantz en Lars024, slaan hard raak.

De voorbeelden zijn er inmiddels te over. Zo zei Euro- commissaris, Cicilia Malmström dat immigratie en verrijking is en Judith Sargentini haar bericht in de wereld stuurde van:” Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS- strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. ” Beide dames passen exact in de conclusie van Rossiters. Immers de realiteit is anders. Ook moeten we niet vergeten dat Ir. Diederik Samsom, P.v.d.A. ,bij zijn aantreden als partijleider zei, dat:” Wij ons verantwoordelijk voelen van ALLE armen in de wereld.” Het is te zot voor woorden.
Drs, Marcel van Dam, ( P.v.d.A.) ex- minister van Volkshuisvesting, heeft Prof dr Pim Fortuyn ongelooflijk valselijk bejegend en Fortuyn zelfs een gevaar voor de maatschappij noemde.
Het “Mea Culpa” , van Drs Felix Rottenberg, Drs Rob Oudkerk en mr drs Wouter Bos, waarmede zij hun naïviteit bevestigden inzake immigratie.
Dit zijn nog maar enkel voorbeelden waar Dr Lyle Rossiters op doelt. Ook dit past er bij;” “Wat in Duitsland gebeurt, voltrekt zich overigens ook in de USA waar socialistische en sterk antidemocratisch georiënteerde politici de Democratische Partij zijn binnengeslopen en die politieke partij proberen te gijzelen.” Aldus Brantz.
Die gestoordheid is dus een ongelooflijk groot probleem, en de Linkse Kerk, krijgt van de NPO een ruime podium waar zij hun ” gestoordheid kunnen uiten”.
Charief Brantz opperde ook dat rechts- extremisme ook een anti- democratisch karakter heeft. Dat is juist, en ook daar zien we dus de/een gestoordheid.
Mijn conclusie is dan ook, dat leiderschap met kennis van de “demografische diversiteit” een heel harde noodzaak is, en juist die kennis ontbreekt en……… de angst om geweld te MOETEN….. en… KUNNEN GEBRUIKEN, in lafheid verzandt. De Fransen hebben inmiddels de leiders van extremistische groepen gewoon één voor één gedood in Syrië.
Er wordt dán goed begrepen dat” DIE KEUZE” ***soms*** noodzakelijk is.

Lars024
5 jaren geleden

40 jaar -steeds anarchistischer en knettergekker wordend- LINKS perfect omschreven in 12 woorden door PVV’er Martin Bosma in zijn boek “De Schijn-Elite van de Valse Munters”:

Van rood naar groen. Van communisme naar islam. Van Marx naar Mohammed.