Het Turkse (Diya-)net sluit zich

Op 29 september schreef ik over Erdogan’s organisatie en mobilisatie van de Turkse 5e colonne n.a.v. zijn bezoek aan Duitsland, waar hij een gigantische moskee in Keulen opende om te onderstrepen wat de gnoom Kuzu al zei: ‘wij zijn er, wen er maar aan’.

Turkse grondtroepen. Afb: wikimedia-commons

In Amsterdam-Noord wordt een soortgelijke monstruositeit gebouwd, listig ‘gecamoufleerd’ in het grote geheel van een nieuwbouwproject zonder dat de burgerij daar eigenlijk enig besef van heeft. Maar in januari jl. werd een onthoofde pop gevonden bij een andere moskee in die contreien, met een briefje: “De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen. De islamisering moet stoppen. Ook geen Diyanet megamoskee in Noord, dat verbonden is met dictator Erdogan.” Die Emir Sultan-moskee staat ook al onder gezag van de Islamitische Stichting Nederland (ISN), die innige banden onderhoudt met Diyanet, Turkije’s Presidium voor Godsdienstzaken een onderafdeling van de Turkse regering.

Waar zaterdag in Keulen geen einde aan de protesten kwam en politici de uitnodigingen in de wind sloegen om Erdogan’s feestje een beetje op te vrolijken, heerst in Amsterdam-Noord stilte terwijl de moskee in West juist jarenlang aanleiding gaf tot grote onenigheid, zoals ook recentelijk in Enschede het geval was. Omwonenden in Noord hebben weldegelijk aan B&W gevraagd om zowel de moskee als de bijbehorende islamitische school uit het betreffende bestemmingsplan te halen, maar in het pro-Islamitische Amsterdam was het antwoord ‘gekke Henkie’. Mensen maken zich o.a. grote zorgen over de uiterst luidruchtige oproepen tot gebed maar de – in dit geval – prima ingeburgerde Turken weten te melden dat zij volgens ‘onze’ grondwet het recht hebben om die herrie te veroorzaken maar uit pure piëteit dit slecht binnenshuis zullen doen…. Zo’n islamitische toezegging is volstrekt onbetrouwbaar, zoals wij zullen zien, en omwonenden zijn ook bang dat er veel te veel verkeer komt.

Na diverse obligate vragen van raadsleden stelde CDA-raadslid Boomsma dat de moskee ‘de lange arm van Ankara’ zal worden omdat beide stichtingen vallen onder de Islamitische Stichting Nederland (ISN), dus Diyanet; het Turkse presidium voor Godsdienstzaken. Dat ISN ook de financiering garandeert is een angstig teken aan de wand, maar slechts CDA, Partij voor de Ouderen en Partij voor de Dieren stemden tegen; onvoldoende voor Boomsma. Zijn éénmansfractie is tegen het plan, dat echter met een ruime raadsmeerderheid werd aangenomen in de stad die in handen van communisten cum Islam-apologeten is. Hoe scheef de vork verder in de steel zit heb ik al beschreven in het spoorboekje van de 5e colonne.

Zijn de zorgen van het CDA over het Diyanet gegrond? Sinds enige tijd wordt door die partij, maar ook door de ChristenUnie en PVV, aangenomen dat deze organisatie ‘de lange arm van Erdogan’ is. Raadslid Boomsma zegt dat Erdogan ‘probeert te voorkomen dat Turkse mensen in Nederland integreren’. Hij heeft kritiek op het feit dat het Diyanet imams uit Turkije naar Europa stuurt.

Volgens een jolige ‘hoogleraar’ antropologie aan de Vrije Universiteit, een activist genaamd Sunier, ‘is het Diyanet slechts een serviceorganisatie’ en hij probeert de mensheid zand in de ogen te strooien met fantasieën ‘dat Europese Turken onafhankelijker zouden zijn geworden omdat zij met eigen dingen bezig zijn en dat zij juist ruimte voor hun eigen beleid zoeken’. Dat ziet hij in Duitsland en Nederland; de landen waar de meeste Europese Turken wonen.’

Deze gevaarlijke fantast is waarschijnlijk erelid van Diyanet en wie mijn artikel van 29 september jl. heeft gelezen, dat o.a. put uit info van de uiterst betrouwbare Neue Zürcher Zeitung, zal dat beamen. Maar de armetierige pers in Nederland is nu eenmaal, bij lange na, niet de N.Z.Z. dus laten wij nog eens kijken wat die wèl betrouwbare N.Z.Z. zegt, daags na Erdogan’s subversieve bezoek i.p.v. te vertrouwen op een ‘activistische grapjas van de V.U.’

Het is al onverteerbaar dat de hondsbrutale Erdogan in het verleden inburgering van Turken in Duitsland (dus ook in Nederland) ‘misdaden tegen de mensheid‘ noemde, maar nu presteerde hij het ook nog eens om ‘het gebrek aan integratie’ van zijn 5e colonne aan de Duitsers te verwijten – alsof je die paranoïde Kuzu hoort….

Zaterdagochtend, uren voor de opening van de monster-moskee, stonden reeds duizenden Duitse Turken uit linkse splinterpartijen, Turkse communisten uit de Marxistisch-Leninistische partij, linkse Duitsers en Koerden klaar om eensgezind te demonstreren tegen de ‘fascist’ Erdogan (als je het maar vaak genoeg zegt klopt het altijd wel een keer). Ook de meer gematigden onder hen zien niets in de suffe dialoog van de Duitse regering met Ankara, maar vragen keiharde sancties zoals Trump dat doet (ook al is hij natuurlijk ook een fascist). Alle hemelbestormers voelden zich daar wel bij, behalve één met een zowaar realistisch verhaal: ‘Wir sollten uns fragen: Warum fühlen sich die Türken in Deutschland nicht akzeptiert, warum nehmen sie nicht am öffentlichen Diskurs teil?’, maar hij gaf vervolgens meteen de Duitsers de schuld, dus dat schoot ook niet op volgens een bijstaander: ‘Ach Leute, das ist nun wirklich die falsche Frage!’ Interessanter was een lid van een Turkse vakbond die vertelde hoe in Istanbul de grootste luchthaven ter wereld wordt gebouwd, terwijl de arbeiders 14 uur per dag werken, in vieze containers wonen en nog geen €400 per maand verdienen. Minstens 100 van hen hebben reeds het leven gelaten en wie zijn mond opent zit meteen in de gevangenis! Hij spreekt zelf perfect Duits omdat ook hij moest vluchten voor Erdogan en de taal in 5 jaren in een vluchtelingenkamp goed kon leren, hetgeen hij niet vindt van zijn meeste landgenoten. Tot slot raadt hij hen aan zich beter te integreren in de Duitse samenleving.

Ditib had 25.000 deelnemers aangekondigd, maar niet de minste maatregelen getroffen om dat in goede banen te leiden – zoiets als het spitsuur in Ankara – dus dat heeft zelfs de salon-socialistische burgemeester Reker verboden (u kent haar nog wel van alle aanrandingen en verkrachtingen die ècht nooit plaatsvonden). Een lokale krant repte: ’Reker stoppt Erdowahn’, dus alle Turken zijn weer woedend over ‘het gebrek aan democratie’ (handige stok voor elke hond.). Toen Erdogan eindelijk verscheen sneed ook hij het gebrek aan Turkse integratie in Duitsland aan, hetgeen voor het overgrote deel aan zijn eigen subversie te wijten is met Ditib en Diyanet, om zijn 6000 spionnen in Duitsland niet te vergeten.

Duitse politici bleven demonstratief weg van deze vertoning waar de salon-socialistische burgemeester Reker ‘een koekje van eigen deeg’ kreeg omdat de Turken haar het recht op haar vrije meningsuiting in haar eigen stad ontzegden. Daar keek zelfs zij raar van op….

Enkele uren daarvoor hadden zij en de minister president van Rijnland-Westfalen, Laschet met Erdogan op het vliegveld gesproken, maar daar bleef het bij want de moskee is exclusief voor Turken. Wie betaalt mag het zeggen: dit is een Turkse staatsmoskee voor een 5e colonne van 2000 man (vrouwen zijn uiteraard niet welkom ondanks alle valse beloftes)!

Na de goedkeuring voor de bouw in 2007 zijn de gemoederen in Köln frequent opgelaaid en de toenmalige linkse Herr Oberbürgermeister Schramma moest dankzij zijn protesterende CDU steun bij andere partijen zoeken, ook omdat de bekende schrijver Ralph Giordano krachtige oppositie mobiliseerde.

De bouw begon in 2009 en zou in 2012 rond zijn, maar de op € 17 Mln. geraamde kosten liepen uit de hand en naar € 40 Mln. waarop Ditib de architecten ontsloeg. Toen begon de ellende pas goed, want het goedgekeurde ontwerp was volgens uit Turkije ingevlogen experts ‘on-islamitisch’ en zij wilden de hele boel platgooien, waarna de Turkse architect Gökkus in 2011 werd ingehuurd maar in 2013 ook al weer ontslagen.

Langzamerhand werd steeds duidelijker dat er geen sprake was van architectonische problemen maar dat er puur Turkse politiek in Duitsland werd bedreven omdat Ditib voor het volle pond door Diyanet wordt geleid, dat op zijn beurt aan Erdogan rapporteert.

Voor de bouw begon had Schramma bedongen dat er in het Duits zou worden gepreekt en mannen en vrouwen gelijk behandeld zouden worden en ook gelovigen van andere religies zouden er welkom zijn. Maar tijdens de bouw werden de stromannen van Ditib gewisseld voor nieuwe sterren uit Turkije die geen woord Duits spraken terwijl er, ook al tijdens de bouw, in het Turks in de kelders werd gepreekt! Laat salonsocialisten maar een goed scenario voor zo’n project, met sluitende afspraken, voorbereiden… Een gegarandeerde ramp!

De nijdige Schramma vertelde de Frankfurter Allgemeine Zeitung dat hij niet eens was uitgenodigd terwijl hij zich tien jaar lang had ingezet voor de bouw en hij noemde de opening een ‘klap in het gezicht’ voor alle Duitsers die altijd beweerd hadden dat de Turken zo gastvrij zijn. Uiteraard verwerpt deze geitenharen-sok het verwijt dat hij een naïef baasje is omdat hij ervan uitging dat de Turken zich aan hun woord zouden houden, destemeer omdat Ditib zich zogenaamd onafhankelijk van de politiek had verklaard.

Wie moslims vertrouwt moet op de blaren zitten want in plaats van een Keulse moskee heeft hij een Turkse staatsmoskee gebaard. In Amsterdam lijkt het precies dezelfde kant op te gaan, maar met G.L. en DENK in de gemeenteraad wordt de democratie net zo hard door de salonsocialisten verkracht als door de ‘geitenhoeders’.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
5 jaren geleden

Hoezo is Trump een fascist?

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

@ Hein

… uiteraard in ‘hun’ linkse betoog, waaraan ik – wellicht niet duidelijk genoeg – refereerde.

Lars030
5 jaren geleden

Helder geschreven spijker-kop stuk, waarvoor complimenten. Die vervloekte anti-ons islamisering van West-EU moet en zal er komen, koste wat kost, geheel te wijten aan de ongekozen Bende-van-Brussel en hun collaborateurs in o.a. ons eigen Nederland.

In een niet nader te noemen middelgrote stad in Nederland wil het linkse gemeentebestuur ook een mega grote Diyanet haathut laten verrijzen. Een stevig onderbouwde brandbrief over de gevaren hierover aan de gehele gemeenteraad leverde vrijwel geen resultaat op. Verder hult de Raad (ook na Wob-verzoek) zich in ‘onwetendheid’ en stilzwijgen.

De combinatie links & islam: gevaarlijker dan dit wordt het niet.

Nu nog de ogen hiervoor zien te openen bij 80% van het gewone volk, waarvan een groot deel (via MSM en opleiding) ge-links-hersenspoelde twintigers zijn.

#WakeUp #StandUp

#DemoDenHaag28Oktober => @Identitair