Het islamisme, een levend doodgeboren gedrocht

De droom van het kalifaat blijkt een fata morgana die permanent buiten bereik blijft. Met geweld of op vreedzame wijze, de droom loopt alsmaar stuk op de harde realiteit. Maar zolang miljoenen moslims, zonder perspectieven en een ‘eigen stekkie’, makkelijk gemanipuleerd kunnen worden, zal die Utopie voortduren en zullen profiteurs als al-Fatah en Hamas (niet te vergeten Erdogan) deze stakkers blijven exploiteren voor eigen gewin.

Afb: pixabay

Bovendien zullen salonsocialisten als de PvdA-narcist Koenders met zijn Toyota-dealership en onze wel héél naïeve D66 Sigrid Kaag de portemonnee blijven trekken en daarmee de permanente grondslag voor islamitisch terrorisme garanderen! Hulde aan Pieter Omtzigt, maar Ruttes doofpot staat al wijd open ….

Islamisme is niet de eerste theocratische – of, zo u wilt, fascistische – ideologie die tot dood en verderf leidt, maar de islamitische bende in Iran is het voorbeeld bij uitstek van het failliet van het systeem. Zij zien geen kans meer, al heel lang niet, om de samenleving met hun rigide morele visie op te zwepen en handhaven zich slechts door een régime van de angst. Hun Islamitische Republiek zou economische en technologische vooruitgang brengen, maar in de praktijk ging dat anders. De kleptomane zoon van Khomeini was na de revolutie binnen de kortste keren één der grootste ‘Privatkunden’ van de Schweizerische Kredit Anstalt, alias Crédit Suisse. Ook andere grote internationale ‘Vermögensverwalter’, van de criminele Pakistaanse BCCI tot het respectabele UBS, wisten niet waar zij de miljarden gestolen dollars voor de ayatollahs moesten laten. Het bloedgeld vloeide rijkelijk na de massale moordpartijen op de welgestelde, leidende kringen van de Iraanse samenleving en grote delen van de middenstand, net als al hun bloed dat daar borg voor stond.

De praktijk spoorde niet met de gewenste voorbeeldfunctie die Iran aan de islamitische wereld wilde tonen teneinde hun hegemonie in de regio te vestigen. De in die tijd al goed geschoolde en vrijwel seculiere bovenlaag van de bevolking gruwde van de primitieve islamitische wilden van de Revolutionaire Garde die de enige ‘raison d’être’ zijn voor het voortbestaan van het theocratische schrikbewind.

Momenteel is de reactie van het meer ontwikkelde deel der Iraanse bevolking weer zo sterk aan het worden dat er kennelijk nauwelijks islamitische namen aan baby’s worden gegeven. In Amsterdam-West worden meer Mohammeds geboren dan in Teheran! De sancties van Trump doen hun werk en de ayatollahs krijgen het steeds benauwder, terwijl de flauwe anti-Trumpspelletjes van Juncker en zijn hulpje Mogherini als ‘buitenlands EU-wanbeleid’ volstrekt irrelevant blijven. Maar de grootste ondermijning der ayatollahs komt al jaren vanuit de eigen bevolking, die precies weet waar de scheurtjes in het islamitische bouwwerk zitten.

Veertig jaar geleden was er een megalomane sjah met zijn corrupte kliek die hun zakken vulden onder bescherming van de Savak en nu zijn er de moordlustige theocratische tirannetjes die al even hard stelen onder bescherming van de Revolutionaire Garde. Wat is het verschil? ‘Mammon’- destijds en vandaag – diende als feitelijke legitimatie, zij het dat ‘Allah’ de vlag is die de lading vandaag formeel dekt.

Nog niet zo lang geleden kwamen miljoenen razende Egyptenaren de straat op, protesterend tegen de bloeddorstige Moslimbroederschap van president Mursi, gevolgd door het leger, omdat die mensen te eten wilden hebben en een rechtvaardige regering in plaats van verdwaasde godsdienstmaniakken verlangden.

In beide gevallen bleef ‘het beloofde islamitische luilekkerland’ uit en kreeg de bevolking te maken met tirannieke theocratieën die hen alleen nog maar verder uitknepen. In 2014 verscheen de gewelddadige moordenaarsbende IS die alweer, met ongekend geweld, probeerde het kalifaat op poten te zetten en het waren de Amerikaanse bommen die hen duidelijk maakten dat Allah ook niet zaligmakend was. En wat te denken van de stakkers die jaren lang onder IS het paradijs op aarde voorgespiegeld kregen, maar slechts met moord en doodslag geconfronteerd werden?

Wat Erdogan doet is de revolutie van bovenaf, door eerst de democratie te verkrachten en vervolgens de wortel van het Kalifaat voor ieders neus te houden waarbij hij Allah waarschijnlijk ook nog laat arresteren als die teveel concurrentie oplevert voor zijn ego. Dat de meer ontwikkelde helft van de Turkse bevolking, na generaties van Atatürks Verlichting en emancipatie, daar niet van gediend is hoeft geen betoog. Het is des te navranter dat de – wegens hun armoede naar ons en Duitsland geëmigreerde – simpele plattelands-Turken hier nu goed leven maar via de stembus hun eigen landgenoten tot Erdogans repressie veroordelen.

In tegenstelling tot het salonsocialisme respectievelijk communisme – van onze laffe ‘vijfde colonne’ met o.a. Asscher, Pechtold en Klaver – dat slechts op de korte termijn van het heden denkt, is de islam een resistente ideologie, die het hiernamaals als een dikke wortel voor de neuzen van hun slachtoffers houdt. De ‘born-losers’ die ook wel als Jihadis bekend staan praatten zichzelf moed in met: ‘wij houden meer van de dood dan van het leven’. Het Londense King’s College heeft recentelijk aangetoond dat minder dan 20% der jihadi’s zich om religieuze redenen bij IS aansloot, de rest kwam gewoon voor een betere soldij en de kans dat dit team de oorlog ging winnen. De Romeinen vonden het indrukwekkend hoe christelijke gevangenen weigerden zich te bekeren, maar zij begrepen er niets van dat die christenen zelfs bereid waren om voor de leeuwen gegooid te worden voor hun geloof.

De olievlek der kanslozen breidt zich intussen uit van Mali via Libië en Somalië tot Jemen, Syrië, Irak, Afghanistan en zelfs de Filippijnen, terwijl de die-hard salafisten ook Indonesië zwaar aan het ondermijnen zijn. Stuk voor stuk arme, islamitische landen! In Irak zitten alleen al 30.000 IS-strijders in de bak waar niemand raad mee weet, dus die kunnen mooi nieuwe plannen smeden en de ruggengraat vormen voor een volgende golf van ellende om een totalitaire heerschappij te vestigen met het angstbeeld van een absolute theocratie à la Iran. Die olievlek der kanslozen vloeit alleen maar verder uit en biedt de islamisten daarmee ongekende kansen voor enerzijds de burgeroorlog binnen de Islam en anderzijds de strijd tegen het Westen die Rutte en de voornoemde ‘vijfde colonne’ willens en wetens negeren!

Saoedi-Arabië heeft ook zijn lesje geleerd met hun ‘pan-islamisme’ dat op een gegeven moment het Saoedische koningshuis naar het leven stond, maar fundamentalisme op zich is – net als het salon-socialisme in Nederland – toch wel makkelijk om de bevolking onder de duim te houden. Naar analogie krijgen wij in Nederland daar een behoorlijke veeg van mee met hun onverzoenlijke salafistische haatbaarden die hier los mogen rondlopen.

In de jaren ’70 maakte Sadat de onvergeeflijke fout de Moslimbroederschap bovengronds te tolereren als tegenwicht voor Nassers communisten, die na de nederlaag van de Yom Kippur-oorlog tegen Israël sowieso al zwaar aan kracht hadden ingeboet. Als dank werd Sadat vermoord door de Broederschap voor zijn toenadering tot en vrede met Israël, en zo ging het fundamentalisme van start!

Deze vicieuze cirkel beheerst het Midden-Oosten en islam-apologeten in Duitsland en Nederland zijn doende ons uit te verkopen aan de pestilente salafistische stroming, die dankzij Merkel in 2015 een enorme impuls kreeg door haar toelating van radicale groepen die met hun ontelbare aanslagen sindsdien door héél Europa het vertrouwen in de rechtsstaat hebben ondermijnd. Daarbij gaan zwevers als Rutte, Asscher, Pechtold en Klaver nog eens op de ‘multiculti-toer’ uit pure ideologische domheid en straks laten zij ook nog eens jihadi’s terugkomen; dan was het paard van Troje een flauwe afspiegeling van wat ons wacht.

Mocht de rust in het Midden-Oosten (ooit) terugkeren, dan zie ik alle onopgeleide, vaak illiterate moslims evenmin één twee drie terug gaan naar de rokende puinhopen van ‘thuis’, dus het is zaak dat wij een slagvaardiger regering krijgen die tenminste die harde salafistische kern het land uitschopt. Dat haalt in ieder geval het gif weg van die islamitische rattenvangers en geeft ons wat respijt en gemoedsrust.

Lange Rede, kurzer Sinn: In verscheidene islamitische landen is de drammerige, doodgeboren theocratie stukgelopen op de eigen bevolking, soms met hulp van Amerikaanse bommen. Zou het niet intriest zijn als diezelfde levensgevaarlijke, primitieve haatbaarden dan juist wèl hier zouden slagen in hun najagen van, de hen in eigen land ontglipte, hegemonie in de ongelooflijk naïeve democratieën van Duitsland en Nederland omdat juist onze eigen communisten van GroenLinks en de mensenrechten-kampioenen van D66 de deur wagenwijd openzetten voor diezelfde islamisering?

Rutte, Asscher, Pechtold, Kaag, Ollongren, Klaver en hun verknipte maatjes zijn volledig bereid om mee te werken aan de ondermijning van ons land en onze cultuur door hun resuscitatie van dat ‘doodgeboren gedrocht’ van een puur fascistische sekte die alleen maar discrimineert, met name in de koran, tegen negers, joden en alle andere ‘ongelovigen’, die zij en passant ook een kopje kleiner maken als de tijd daar rijp voor lijkt. Zelfs hun eigen vrouwvolk wordt behandeld als derderangs burgers en Nederlandse vrouwen zijn ‘hoeren’ voor deze analfabeten uit Anatolië en de Rif.

Het beste wat wij kunnen doen is hen hun vrouwvolk en kinderen afpakken en vervolgens ‘en masse’ naar een goede school te sturen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lars030
5 jaren geleden

Uitstekende analyse, want; de simpele waarheid op ’n helder rijtje gezet!

En laten nu net de veroorzakers van de almaar doorgaande (al hoort u daar heel weinig over bij ‘onze’ MSM) #islamisering -en #afrikanisering- zijn:

– De Bende-van-Brussel (Orwell’s varkens van “Animal Farm”).

– (Extreem)linkse NGO’s, zoals Rode Kruis, St. Vluchteling, Artsen zonder Grenzen.

– De Bilderberg-kliek, waar ondemocratisch en heimelijk de echte politieke besluiten worden genomen.

– Soros en andere omvolkingsaanbidders.

– En (te)veel domme links-, deug- en dram-menschen.

Wat een bendEU! Hoe krijg je het voor elkaar!

En wat #verafschuw ik de EU en wat #omarm ik een a-politieke(!) EEG 2.0. incl. alerte patriotten/helden.

Laat u ook zien en horen => #DemoDenHaag28Oktober => Info: http://www.idverzet.org