Genoeg is genoeg

In het handboek van de moslims waaruit elke week in de moskee gepreekt wordt, staat o.a. Soera 4:34: Mannen zijn superieur aan vrouwen en hebben autoriteit over hen omdat vrouwen mannen moeten gehoorzamen of het risico lopen om geslagen te worden. Soera 2:223: ‘Vrouwen zijn de “akkers” van de mannen’ en mannen kunnen seks met hun hebben wanneer ze maar willen.

Islam

Afb: wikipedia.

Dat misbruik van vrouwen door het gedrag van moslims zien we terug in de gehele EU en eigenlijk overal in de wereld. Moslims zeggen ook dat dat verkrachten van blanke kinderen bij hun cultuur hoort. Moeten we om die reden alleen al de islam uit ons Nederland bannen? Onze kinderen zijn klaarblijkelijk in serieus gevaar.

Oostenrijk is wel klaar met alle moslims en stuurt ze terug naar waar ze vandaan kwamen. Niets mis mee want deze mensen hebben niet de wil om zich aan te passen aan hun gastland maar willen het land islamiseren. Er gaat een verkrachtingsgolf over de EU, de meisjes en vrouwen zijn door de inbreng van de islamitische cultuur vogelvrij verklaard door de globalistische pro-islam politici en het lijkt me noodzakelijk dat de grenzen dicht gaan. U wilt vast niet dat uw vrouw, dochter of een andere vrouwelijke dierbare te maken krijgt met de “verrijking” van de islam.

We waren ooit een veilig land maar door de Rutte kabinetten is ook ons land langzaam afgegleden naar een land dat, zo blijkt niet meer zo veilig is voor vrouwen. En blanke kinderen… Het is tijd dat we net zoals zoveel landen doen de grenzen sluiten en de islam verbieden als geloof en het zien voor wat het daadwerkelijk is. Het is gebleken dat de islam niet past in ons Nederland en ook niet in Europa, de verschillen zijn te groot en de bevolking loopt gevaar. Zo simpel is het. Kijk naar Parijs waar weer 7 gewonden zijn gevallen door een islamiet…

Zoek contact met andere terecht bezorgde Nederlanders, sluit u aan bij een groep, organisatie, brotherhood of politieke vaderlandslievende partij en laten we met zijn allen Nederland weer van ons maken. Genoeg is genoeg!!

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties