De AfD passeert ‘links’ Duitsland ter rechter zijde ( deel 3)

Duitsland is het vertrouwen in de eigen democratie snel aan het verliezen dankzij tientallen jaren van extreem links activisme, culminerend in Merkel’s quasi totalitaire ‘Einzelgang’, een soort van linkse burgerman’s terreur die door gebrek aan tegengas vanuit haar eigen CDU ertoe leidde dat zij samen met de SPD ( Sharia Partei Deutschland) haar eigen CDU en in feite het gehele land steeds verder naar links deed afglijden.

Afb: © Alternative Für Deutschland, via wikimedia.

De kiezers hadden daarom in feite ook geen of nauwelijks adequate alternatieven aan de conservatieve zijde totdat de AfD, na wat vallen en opstaan, zich dit voorjaar manifesteerde als volwaardig alternatief en daarvoor beloond werd. Nu proberen de desperate salonsocialisten alles uit de kast te halen om de AfD min of meer onder curatele te stellen wegens ‘ondemocratisch handelen’ waarbij, zoals gebruikelijk, het er niet toe doet of er eventueel ook kiezers zijn die de AfD zo gepositioneerd hebben om de CDU en SPD af te straffen.

Nu de kiezers de SPD gedecimeerd hebben zag de wanhopige Merkel zich gedwongen om hen alsnog een handvol topministeries te geven teneinde het roemloze einde van haar politieke carrière te voorkomen of in ieder geval uit te stellen. Maar de coalitie is zeer gespannen en staat klaar om fel te reageren, zo niet overreageren, op ieder bedreigend signaal van de andere kant van het politieke spectrum zoals wij in Chemnitz hebben ervaren. Aanleiding kan een kleinigheid zijn, maar de (over-) reactie is momenteel buiten proporties: Toen in Dresden een Pegida demonstrant door een TV team lastig werd gevallen en de politie dat team vervolgens ook maar iets te lang ( naar hun linkse smaak ) vasthield, begon een landelijk debat alsof de staat van zijn grondvesten dreigde te worden gestoten.

Wat speelde? De niet al te coherent overkomende Pegida demonstrant met een gek hoedje riep: ‘houd op mij te filmen. Ik heb het recht om jullie vast te laten zetten ’en maakte zich bekend als (zeer subalterne) medewerker van het ministerie van justitie van de deelstaat Saksen. Daarop gaf de opgewonden Vice President van de Bundestag, Wolf Kubicki, zijn mening ‘dat zo’n job onverenigbaar is met deelname aan een demo van Pegida’. Wij kennen het begrip ‘standrecht’, maar hier was sprake van het ter plekke bedenken van verdwaasde subjectieve regels die uiteindelijk leidden tot een onwettig ‘Berufsverbot’. De Frankfurter Allgemeine Zeitung zag wel brood in zulke linkse demagogie en deed enthousiast mee, waarna de Süddeutsche Zeitung er nog een schepje op deed met de mening dat ‘wie met Pegida tegen “het systeem” botst, heeft niets te zoeken in de politie of het O.M.’ en de arme man verloor zowaar zijn baan!

Berufsverbote kennen wij nog uit de jaren ’70 en ’80 tegen communistische Duitsers dankzij de toenmalige coalitie van SPD en FDP (notabene Kubicki’s partij, destijds om te voorkomen dat Oost-Duitse infiltratie de Duitse staat zou ondermijnen. Zij hebben het kennelijk nog niet verleerd.

Deze heksenjacht steekt vandaag het lelijke hoofd weer op en het zijn notabene dezelfde, naar links afgedreven en verloederde partijen die zich er weer aan bezondigen. Een onwettig, maar de facto Berufsverbot voor leden van Pegida? Waarlijk Big Brother op zijn smalst!

De beste man gebruikte zijn grondwettelijk recht tot demonstreren – wellicht iets te luid en duidelijk naar de smaak van linkse activisten – en had zich geïdentificeerd naar de TV ploeg die hem duidelijk probeerde te intimideren. Dat daarmee de grondwet bedreigd zou zijn is linkse kolder, laat staan dat de man zelfs maar een overtreding zou hebben begaan. Wie keihard zou moeten worden afgestraft is de dwaze vicevoorzitter van de Bundestag Kubicki en de FAZ en Süddeutsche Zeitung verdienen een enorme schop onder hun hysterische kont voor hun Berufsverbot tegen een simpleton met een gek hoedje op zijn hoofd die geen mens bedreigde, hetgeen moslims in Chemnitz en elders kennelijk nog steeds vrijelijk mogen doen volgens de SPD. Iemand in een nederige, ondergeschikte positie in het O.M. is natuurlijk iets heel anders dan de lokale politiecommissaris die met Antifa loopt te demonstreren (hoewel dat rustig zou worden genegeerd, ware hij lid van de SPD).

Duitsland moet zich niet tot een hernieuwde heksenjacht laten verleiden door extreem-linkse activisten die vechten voor hun politieke voortbestaan en hun lucratieve plekjes op het pluche, maar die panische salonsocialisten zijn tot alles in staat. De demonstraties na de moord in Chemnitz werden ook terstond misbruikt door extreem links dat probeerde woedende inwoners als rechts-extremisten en Nazi’s te presenteren en ondertussen de identiteit van de moslim-dader te verhullen!

Door dit soort valse, radicale beschuldigingen creëert de verloederde staat juist de onnodige vijanden die het daarna kan gaan bestrijden in hun ijver om de grondwet te handhaven. Deze vicieuze cirkel van domheid en primitief activisme creëert een radicale staat een Big Brother waardig in plaats van de bezonnen rechtsstaat die steunt op de grondwet. Alle uit linkse wanhoop geboren hysterie is slechts prepotent gebazel en al helemaal onacceptabel als het van linkse Berlijns politici komt die de eed hebben afgelegd dat zij de rechtsstaat zullen handhaven en beschermen….

In de Weimar Republiek creëerden de Nazi’s en Communisten het louche begrip van de “wehrhafte Demokratie”, waarvoor momenteel alle linkse activisten in de USA en Europa vechten door de vrijheid van meningsuiting te verkrachten en dan de andersdenkenden beetje bij beetje verder kapot te maken, tot en met de ‘Berufsverbote’ die in feite al lang door linkse activisten in de overheid en universiteiten gebruikt worden; ook in Nederland. Er is niets nieuws onder de zon!

De Duitse democratie heeft de terroristen van de Rote Armee (RAF) overleefd en hopelijk overleeft het ook de dwaze Pegida en NPD leden, maar het grootste gevaar komt van de gedachtenpolitie van Merkel en Schulz die op alle manieren proberen vast te houden aan het pluche door spoken te creëren waar zij op kunnen jagen. Belangrijk is een gedecideerd optreden van de politie, die nu node de politieke steun mist om hun werk te doen als zij – naar linkse mening – een minuutje te lang de papieren controleren van een intimiderende linkse TV ploeg.

De Duitsers verliezen zo hun vertrouwen in de Democratie door de linkse paranoia, dus het is zaak dat zij zelfbewuster worden en de ingezette trend van de laatste verkiezingen doortrekken en schoon schip maken in een pluralistische rechtsstaat. Dat zou trouwens best ook eens een leuk idee voor Nederland kunnen zijn, waar het kartel (voorlopig) blijft doen waar het ook maar zin in heeft.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
5 jaren geleden

Nog even dit! Angela Merkel die in werkelijkheid Erika heet , (Merkel is de naam van haar eerste man) heeft een huis in in het zelfde zuidamerikaanse land gekocht waar george w Busch ook een landgoed heeft.
Welke Nazis vertrokken er allemaal direkt na de oorlog die kant op.
Connect the dots!.

henk
5 jaren geleden

Merkel hat es geshaft Deutschland ist kaputt !.

Deze stasi padvindster heeft Honecker destijds beloofd het westen kapot te maken.

Hoe kunnen dit soort mensen regeren?