Verdrag van Marrakesh

U bent vast op de hoogte van het verdrag van Marrakesh dat onlangs is getekend. Dat verdrag betekent niets anders dan dat half Afrika met de goedkeuring van “onze” regering hierheen komt en ze ook voor die miljoenen toch minder ontwikkelde mensen de rode loper uitleggen. Mensen die geloven in de islamitische ideologie en geen verrijking blijken te zijn voor de Nederlandse en Europese cultuur.

Oorspronkelijke afbeelding: Pixabay

In veel EU-lidstaten waar de gelukzoekers door de EU, met behulp van de nationale politici van dat betreffende EU-land, zijn neergezet rijzen de kosten de pan uit. Nadat in de afgelopen jaren onder leiding van onze globalistisch ingestelde Minister-President de financiële verantwoordelijkheden die bij de staat hadden moeten blijven zijn afgeschoven op de gemeentes in ons land zijn er overal tekorten ontstaan. Ook zijn de gemeentelijke subsidies gehalveerd of gestopt omdat er meer geld vrijgemaakt moet worden voor anti-Nederlandse doeleinden.

Enschede, Eindhoven, Achtkarspelen, Zutphen, Of hier.

En dan zal ik nog maar niet beginnen over de grote stijging van het aantal bijstandsuitkeringen die door de gemeentes gegeven worden aan mensen die geen intentie hebben om een volwaardige Nederlander te worden. Die hun islamitische levenswijze en denkwijze aan ons willen opdringen en blijven eisen dat wij meer aanpassingen gaan doen in ons land.

Te bizar voor woorden dat er politici zijn die niet verder kijken dan hun neus lang is of niet moedig genoeg zijn om op te staan voor de toekomst van toekomstige generaties Nederlanders die het recht hebben om ook op te groeien in vrijheid zonder dat er op elke hoek van de straat een salafistische pedofiel staat.

Maar ik weet zeker dat als de tekorten, gemeente na gemeente, niet meer op te lossen zijn en ons land de financiële afgrond ingaat zoals zoveel andere EU-lidstaten dat dan uiteindelijk de grote veroorzaker van dit fiasco uiteindelijk als een duiveltje uit een doosje de grote redder komt spelen.

Zoek contact met andere terecht bezorgde Nederlanders zodat we dit fiasco samen kunnen stoppen.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties