Hoe kan het?

Hoe kan het dat een groot deel van de Nederlandse burgers ongenoegen constateerde of vermoedde onder de bevolking en waarom zijn die signalen altijd weggedrukt of gebagatelliseerd? En vooral: door wie zijn die signalen eigenlijk weggedrukt”? [1]

Afb: pixabay.

Ook het ‘milieuprobleem’ bijvoorbeeld, bestáát eenvoudigweg niet[2], althans er is werkelijk geen enkele steekhoudend argument voor gegeven, maar toch blééf iedereen ons inpeperen dat de temperatuur van de Aarde zich pas onder controle zou laten brengen na grote financiële offers. Wie niet meedeed aan die langgerekte klucht van leugens, kon inkomen en een carrière levenslang vergeten. En inmiddels is een kleine meerderheid inderdaad voldoende geïndoctrineerd[3] geraakt om te geloven dat het KNMI vrij secuur kan voorspellen hoe warm het in 2099 zal zijn. Maar ondertussen kloppen al die gekleurde weeralarmen voor morgen categorisch werkelijk voor nog geen ruk en u mag drie keer raden in welke zakken de aanzienlijke subsidies voor al die onzin zijn verdwenen. Denk nog eens even aan de inmiddels groene multimiljardair Al Gore, die ons in 2008 kwam vertellen dat de Noordpool in 2013 zou zijn gesmolten en dat IJmuiden in 2015 onderin de Noordzee zou liggen?[4] Eerlijk gezegd: het Normaal Amsterdams Peil is sinds 1684 en 1894 niet bijzonder bijgesteld[5] en op de Noordpool vriest het zó ellendig hard, dat de ijsberen uit pure ellende welhaast kachels aanschaffen.[6] Zelfs onze eigen ‘klimaatpaus’, de oppergraaier der VVD Ed Nijpels, is in zijn eentje doende het hele Friese ecosysteem naar de verdommenis te helpen. Lees De Telegraaf van vandaag s.v.p.[7]

Precies hetzelfde werd de gewone en onbekende burger, de ‘zwijgende meerderheid’ eigenlijk, voorgehouden omtrent het nut en de noodzaak van de ‘multiculturele’ maatschappij.[8] Om dat te bewerkstelligen werden de grenzen wagenwijd opengezet en alle ‘verrijkende’ culturen zouden zich wel eens even stevig met dat mooie multiculturiserende klusje gaan bezighouden, zo was de aankondiging. Niet dus. Sociale uitkeringen gaan inmiddels voor meer dan de helft op aan allochtonen, die nog nooit een bijdrage aan de opbouw van dat stelsel hebben geleverd en ook nu dus niet: wie betaalt dat? Bovendien vormt een te grote immigratie van mensen die zich niet of nauwelijks identificeren met Nederland – en met de Nederlandse normen en waarden – een bedreiging voor de instandhouding van de Nederlandse samenleving. Dit geldt in het bijzonder voor de immigratie van orthodoxe moslims. Orthodoxe moslims hebben veelal een waardesysteem dat op cruciale onderdelen conflicteert met het westerse waardesysteem dat in Nederland domineert.[9] Om die ‘nadelen’ op te vangen werden enorme subsidiemolens opgetuigd, die de miljarden soepel rondpompten in bevoorrechte kringen. Dat begrijpt u. U kent de buurtvaders, de buurtwerkers, de preventieteams, de gezinsbegeleiders, de onderzoeksteams, begeleidingsteams en God weet wat allemaal meer. ‘En allemaal mee-eten’, zoals Wim Sonneveld al eens zei. Maar voorlopig komen de migranten amper verder dan de vagina van hun dochters vol te stoppen met gember,[10] mogelijk in het kader van hoerrrr.

Dat de islam ons stilletjes probeert te veroveren is natuurlijk vervelend, maar dat is ergens nog tot dáár aan toe, dat willen er immers wel meer. Maar de islam eist dat we stoppen met denken, het is een stammenlogica (jij-of-ik) en wetenschappelijke stilstand, van vrouwenonderdrukking tot vechten en moorden. Dát is wat wij vooral dienen te bestrijden na jarenlange hersenspoeling.

En wat te denken van de verloedering van de rechtsstaat? We voeren ‘Je Maintiendrai[11] in ons Koninkrijk als wapenspreuk, maar we handhaven niets, nakkes, nada. Hoe is het anders te verklaren dat TBS-ers en psychiatrische patiënten ‘bij vergissing’ werden vrijgelaten, om vervolgens moeiteloos te verdwijnen en even moeiteloos weer te verschijnen na nota bene een moord?[12] En zo’n gemeente? Die “herkende zich niet in het geschetste beeld” toen de buurt zich zorgen maakte, na onthullingen dat bijvoorbeeld de Altrecht kliniek een ‘seks- en drugswalhalla’ bleek te zijn.[13] Naar mijn stellige mening is echter de veiligheid van vrije vrouwen die ongestoord door Hollands buitengebied fietsen wat in Nederland het walhalla behoort te zijn. Niet de vrijheid van mentaal gestoorde maniakken om hun wensen, willen en waanzin in de praktijk te kunnen brengen onder begeleiding van zweefteven met een psychologiedefect.

Vergeet niet dat minder dan een magere 5% van alle misdaad leidt tot een identificatie van de dader en dan is het nog maar afwachten of men die op kan pakken en dan nog of er überhaupt wel een straf wordt uitgedeeld.[14] Gevangenen slaan bewakers net zo vaak op hun muil als ze willen[15] of gaan, mede op uw kosten, eens even lekker procederen om eerder vrijgelaten te worden[16] en slagen daar nog in ook. Kennelijk maakt het ook veel uit van welke nationaliteit je bent voor de strafmaat. Polen die in hun thuisland gewend zijn om stomdronken over de snelweg te fietsen, krijgen hier vanwege hun nationale folklore minder straf opgelegd en als ze per auto met een vaart van 100 kilometer per uur door de stad een kind overrijden, dan mogen ze in minder dan geen tijd naar Polen voor ‘gezinshereniging’.[17] En dat noemen we dus in dit land handhaven?

Als u niet inziet dat zij, de ‘boven ons gestelden’ vrijelijk en bijzonder vrolijk forse sommen van uw belastinggeld bijschreven op hun bankrekeningen zonder de gevraagde prestaties te leveren, dan bent u dom en zij waren heel slim.

—————————————————–

[1] Fenixx: ‘islam wil niet integreren, maar veroveren’, 22 december 2015. https://fenixx.org/2015/12/22/islam-wil-niet-integreren-maar-veroveren-en-onderwerpen-overheid-ontkent-negeert-kijkt-weg-en-vindt-het-wel-best/

[2] De groene rekenkamer: “Klimaatdictatuur”, 26 juni 2018. Zie ook: https://www.groenerekenkamer.nl/7054/7054/

[3] N.B: Overigens ook gerespecteerde wetenschappers als Prof. dr. P.B. Cliteur (rechtsfilosoof) en dr. F. van den Berg (filosoof) ‘geloven’ in het vermeende milieuprobleem, zonder daarbij zelf -wetenschappelijk- bewijs te  vorderen of te leveren.

[4] Ronduit schokkend: https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/zeespiegelstijging-de-grootste-leugen-aller-tijden/

[5] https://nl.wikipedia.org/wiki/Normaal_Amsterdams_Peil#Geschiedenis

[6] Climategate: ‘Klimaatconsensus: een vorm van doodzwijgen?’ 29 januari 2018. https://www.climategate.nl/2018/01/klimaatconsensus-vorm-doodzwijgen/

[7] De Telegraaf, 18 augustus 2018: ‘Boerderij klimaatpaus Nijpels energievreter’. Zie ook: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2450061/boerderij-klimaatpaus-nijpels-energievreter

[8] Zie b.v. het tragische ‘Nieuwwij.nl’: https://www.nieuwwij.nl/themas/het-eigene-en-het-vreemde-de-multiculturele-samenleving-als-ideaal-en-als-werkelijkheid/

[9] Dr. Jan van de Beek, http://www.demo-demo.nl/

[10] Ghanees straft dochter met gember in vagina: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHAMS:2018:2656.

[11] ‘Ik zal handhaven’. Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Je_maintiendrai

[12] Metronieuws, Lisa Vermeij, 13 oktober 2017. “Waarom kreeg Michael P. geen TBS?’ https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/het-gesprek/2017/10/waarom-kreeg-michael-p-geen-tbs

[13] Telegraaf, 12 oktober 2017: ‘Kliniek sekswalhalla voor Michael P’. Zie ook: https://www.telegraaf.nl/nieuws/770546/kliniek-sekswalhalla-voor-michael-p

[14] https://nieuws.tpo.nl/2017/03/23/2016-werd-773-procent-geregistreerde-misdrijven-opgelost/

[15] RTL nieuws, 29 juni 2018: ‘Cipiers op grote schaal slachtoffer van geweld’. Ziek ook: https://www.rtlnieuws.nl/nederland/cipiers-op-grote-schaal-slachtoffer-van-geweld

[16] NOS, 6 februari 2017: ‘Volkert van der Graaf niet terug naar gevangenis’. https://nos.nl/artikel/2156766-volkert-van-der-graaf-niet-terug-naar-gevangenis.html

[17] NOS, 13 mei 2017: ‘Onbegrip Kamer om vrijlaten Poolse doodrijder’. https://nos.nl/artikel/2172948-onbegrip-in-kamer-om-vrijlating-poolse-doodrijder.html

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

**Als u niet inziet dat zij, de ‘boven ons gestelden’ vrijelijk en bijzonder vrolijk forse sommen van uw belastinggeld bijschreven op hun bankrekeningen zonder de gevraagde prestaties te leveren, dan bent u dom en zij waren heel slim.*** Aldus de heer Ton Nijhof.

Ik heb het artikel van Nijhof gelezen. In feite is het een felle AANKLACHT tegen de “boven ons gestelden”.
Wij zien niet dom, apathisch of wij zouden lijden aan een vorm van psychastenie en mogelijk verdwaast kunnen zijn…. we hebben gewoon te maken met de “ons boven gestelden” , die werkelijk ziek van geest zijn én zich daarnaast, dronken van macht, hun zakken vullen met belastinggeld.
“Zij” zijn niet alleen ongeschikt, “ze” zijn zo incompetent én hebben een gebrek aan bevattingsvermogen ( incomprehensie) én hun incivisme ( onverdraagzaamheid als staatsburger) is zo inconsistent ( gebrek aan samenhang) en hun doen en laten is zo “lamentabel” ( erbarmelijk) dat als we alle invectieven op hen kunnen afvuren, zij nóg niet begrijpen wat er aan de hand is.
Dat de kiezer dergelijke figuren nog kiest voor een “overheidsfunctie”, duidt tevens op het geestelijke niveau van die kiezers. “Ze”, de “boven ons gestelden”, zijn niet “slimmer” ……. neen……. “ze” drijven op de kurk van de domheid. Als U het boek leest van Wijlen Prof dr. Bob Smalhout, “Na ons de zondvloed” , leest U op bladzijde 57 dat er een enorme “gevoelsinflatie” was/is. Op Bladzijde 21 is de “aanhef” Onbenullen aan de macht.

De verontwaardiging van Nijhof is duidelijk, én zeer terecht, met de volgende zin van hem::”*** Naar mijn stellige mening is echter de veiligheid van vrije vrouwen die ongestoord door Hollands buitengebied fietsen wat in Nederland het walhalla behoort te zijn. Niet de vrijheid van mentaal gestoorde maniakken om hun wensen, willen en waanzin in de praktijk te kunnen brengen onder begeleiding van zweefteven met een psychologiedefect.***

Gelukkig zijn er ook nog mensen met een gezond verstand én assertief.