Kan een land ooit genezen van socialisme?

Wie herinnert zich de orgie van extreem-links socialistisch geweld bij de G20 in Hamburg? Ruim een jaar later zitten duizenden bewoners van Hamburg nog steeds met een levensgroot trauma en enorme financiële en materiële schade dankzij het extreem-linkse geweld van relschoppers van heinde en verre, daarin gesteund door Merkel en het SPD-duo Schulz & Scholz.   

Afb: wikimedia

In Nederland kennen wij ‘Bijltjesdag’, maar in het Duits bestaat dat begrip kennelijk niet, hoewel de kiezers daar wèl grondig hebben afgerekend met de SPD in een exercitie die het spiegelbeeld was van wat de PvdA hier voor de kiezen kreeg. Maar de Duitse socialisten verdienen een veel hardere afstraffing, want de extreem-linkse burgemeester van Hamburg, Olaf Scholz (SPD, alias: Sharia Partei Deutschland) gaf bewust een vrijbrief aan duizenden ellendelingen uit allerlei landen die op voorhand wisten dat zij in de door Scholz en zijn extremistische SPD geregeerde Hanzestad een ‘carte blanche’ kregen om hun ‘vrijheid van meningsuiting’ te botvieren in een orgie van geweld.

Toen de arrogante Scholz op 9 november ’17 ter verantwoording werd geroepen door de oppositie, was zijn briljante excuus:

Es sei während G20 ‘nicht durchweg gelungen, die öffentliche Ordnung aufrechtzuerhalten’. 

Hoewel busladingen rapaille uit alle linkse hoeken en gaten van Europa in lange rijen naar Hamburg reden, kwam het bij deze ideologische nitwit nooit op de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de burgerij en zijn stad te beschermen; de prioriteit vormden de ‘gasten’, maar dat ontkende deze leugenaar glashard: “Der Schutz der Bevölkerung, der Schutz der Gäste, der Schutz der Demonstrationen, alles sei gleichrangig gewesen”.

Resultaat: een chaos resulterend in meer dan € 50 miljoen moedwillig veroorzaakte schade door tuig wat zich later AntiFa doopte. Slechts enkele daders zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen, waaronder een braakmiddel uit Nederland, maar de sinistere, extreem-linkse scene blijft los rondlopen en steekt tot op de dag van vandaag regelmatig auto’s in brand in Hamburg – afgelopen week zijn er nog vijf auto’s afgefakkeld – zonder dat de pers hier enige aandacht aan wenst te geven. Tot nu toe heb ik daarvan geen bevredigende analyse gezien, hoewel hun strafbare daden met stip stijgen.

Datzelfde linkse tuig heeft met verfbommen huizen van politici, rechters en leden van de politievakbond besmeurd en liet brieven achter met ‘Wir grüssen damit alle G-20-Gefangenen, die noch im Knast sitzen.’ Als de Duitse federale overheid niet zo’n door de communist Angela Merkel gedomineerde bende was geweest, was het toch kinderspel geweest om alle bussen met relschoppers al kilometers van Hamburg te onderscheppen, idem voor de treinen, en al dat miesche volk ergens op een verlaten plekje aan de Poolse grens uit te laden?

Nu konden ruim 5.000 ellendelingen mensen terroriseren, de stad verwoesten, platbranden, plunderen en zelfs politie aanvallen, met als gevolg honderden gewonden en enorme materiële en financiële schade. Maar de linkse gemeenteraad onder de in maart vertrokken Scholz, noch zijn eveneens uit de SPD gerekruteerde opvolger Peter Tschentscher betracht ook maar enige haast bij onderzoek naar deze linkse revolutie. De vraagstelling die dit ‘project’ beheerst luidt ‘dat er gezocht moet worden naar een veiligheidsbeleid’ en de beantwoording van de vraag ‘hoe politiek en maatschappij met linkse extremisten moeten omgaan’. Dat er een inherente tegenstrijdigheid in die vraag zit, omdat politiek en bestuur in Duitsland grotendeels zelf linkse extremisten zijn die het heerlijk vonden tegen alle kapitalisten te demonstreren, ontgaat iedereen.

Van de 850 geïdentificeerde relschoppers die gepakt zijn, zijn er pas 30 veroordeeld waaronder één die voor 3 jaar de bak indraaide. Bij die processen bleek dat de overgrote meerderheid der extreem linkse relschoppers versterking had gekregen van chaoten en dronkemansbendes uit heel Europa die het wel gezellig vonden om een weekendje alles plat te slaan, terwijl Scholz stelde dat zij kwamen om hun recht van vrije meningsuiting te gebruiken.

De drijvende krachten achter alle ellende waren wel degelijk Duits gespuis der zogenaamde ‘Autonomen’ die ook al  jaren het Hamburgse cultuurcentrum ‘ Rote Flora’ bezet houden zonder dat de SPD-burgemeester hen eens een flink pak rammel gaf. Daags voor de G20 hadden deze bezetters opgeroepen tot een demonstratie onder het motto ‘Welcome to hell’.  Hamburg’s slapzak van een burgemeester Scholz blonk uit door zijn messcherpe analyse over ‘Rote Flora’: “Es kann dort nicht so bleiben, wie es ist”. Absoluut briljant van deze Scholz, vooral omdat het bij die lege woorden bleef en er hoegenaamd niets gebeurde zijnerzijds!

André Trepoll, fractievoorzitter van de Hamburgse CDU, wil ‘Rote Flora’ ontruimen en houdt de bezetters voor alle escalatie van vorig jaar verantwoordelijk, maar die weten zich gesteund door de SPD en wijzen alle schuld categorisch af.

Op landelijk niveau hadden de rellen geleid tot eenzelfde discussie omdat ook andere steden dit soort – door de belastingbetaler gesubsidiëerde – bezettingen kennen en de CDU, CSU en ook de FDP eisen dat hier een eind aan komt, maar futloos zijn gebleven in de salonsocialistische Duitse cultuur. Daarnaast wordt er gestreden over de besteding van het geld dat voor bestrijding van het links-extremisme beschikbaar is gemaakt, omdat de ‘Verfassungsschutz’ daar een toenemend gevaar in ziet, daar het aantal linkse extremisten explosief stijgt. In 2012 waren er 900 delicten uit die hoek, maar in 2017 meer dan 1600.

De president van de Verfassungsschutz, Hans-Georg Maassen, sprak kortgeleden over een zorgwekkende ontwikkeling en wil dat deze debatten snel in heel Duitsland gevoerd gaan worden, want de gerechtvaardigde woede der Hamburgers richt zich niet alleen tegen de linkse chaoten, maar ook tegen de politie en de linkse politiek die, op last van Scholz en zijn SPD, de burgeroorlog in het centrum bewust urenlang liet woekeren zonder in te grijpen. De bewoners hebben urenlang niets kunnen ondernemen omdat de politie zei zelf onder vuur genomen te zijn door bakstenengooiers vanaf de daken, hetgeen achteraf kennelijk nauwelijks het geval zou zijn geweest.

Eén ding is zeker: Angela Merkel was stapelgek om in een extreem-linkse stad als Hamburg de G20 te organiseren, tegen beter weten in, want het was er altijd al onrustig en onveilig, maar zij insisteerde en Scholz zei dat de burger ‘nauwelijks iets van de G20 zou merken’. Dat het fout moest lopen was evident van af de eerste minuut van Merkel’s zoveelste rampzalige faux-pas, maar Scholz had de oplossing: ‘Het kon toch niet zo zijn dat radicale groepen zouden beslissen waar een internationale top gehouden werd. Hij kon de veiligheid garanderen…’  (sic!)

Dat er geen politieke gevolgen zijn voor dit rampzalige duo is typisch en de verantwoordelijke Hamburgse senator is nog steeds op zijn plek, de politiecommissaris is bevorderd en Scholz zet zijn prachtige carrière voort als federaal minister van financiën en vice-kanselier! Hoe lang Merkel nog gegund is vraagt heel Duitsland zich af, maar CSU’s Seehofer is kennelijk al te oud om nog ambitieus en vooral intellectueel eerlijk te worden. Arm Duitsland!

Als kers op de taart heeft ex-Bundeskanzler en Poetin’s grote vriend – om met Godfried Bomans te spreken: ‘de reïncarnatie van een proleet’ – Gerhard Schröder, die al jarenlang een miljoen euro per jaar van Poetin krijgt om diens gaslobby in Duitsland met succes te voeren, de zelfingenomen kwal Scholz getipt als opvolger van Merkel. Hebben de brutalen dan ècht de hele wereld?

Ik vraag mij in arren moede af of een land ooit nog kan genezen van de besmetting met de rampzalige ziekte van het socialisme?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
5 jaren geleden

***Van de 850 geïdentificeerde relschoppers die gepakt zijn, zijn er pas 30 veroordeeld waaronder één die voor 3 jaar de bak indraaide. Bij die processen bleek dat de overgrote meerderheid der extreem linkse relschoppers versterking had gekregen van chaoten en dronkenman- bendes uit heel Europa die het wel gezellig vonden om een weekendje alles plat te slaan terwijl Scholz stelde dat zij kwamen om hun recht van vrije meningsuiting te gebruiken.***. Aldus de heer Dunki.

De bovenstaande zin zegt werkelijk alles over de “demografische diversiteit” en de mentale attitude én de mores die “men”hanteert. En, juist die diversiteit wordt constant ontkent door politici, omdat dat óf te moeilijk is om te begrijpen óf dit fenomeen volledig wordt ontkent door het gelijkheiddogma van LINKS. Immers: Iedereen is gelijk……. en dat bestaat niet.
In feite is de huidige politiek in Nederland, Duitsland en andere landen………. dus eigenlijk geheel Europa— een failliete boedel. De massa ruikt macht door zieke en incompetente bestuurders. Dat moslims nu de macht willen in de chaos door hun niet aflatende drang naar geografische progressie en overheersing van Europa, is geen wonder.

De wanhopige zin van van Dunki is terecht (Ik vraag mij in arren moede af of een land ooit nog kan genezen van de besmetting met de rampzalige ziekte van het socialisme?) omdat “onze” bestuurders: A. volledig incompetent zijn. B. We inmiddels weten dat links een psychologische storing heeft.C. Dat de ambities, van een verenigd Europa zich nu vertaalt in volledige chaos waarvan de bewijzen in het voormalige DDR liggen en bij het uiteenvallen de USSR. Dat Angela Merkel volledig door “de mand valt” , en haar ambities mogelijk op “schuldgevoelens” berusten, is voor mij wel duidelijk. Waarom? Omdat én de chaos alleen maar kan ontstaan door de ontkenningen de demografische diversiteit én de ambities gebaseerd zijn op illusies, dewelke impliciet in die illusies zijn verwerkt waarvan de uitkomt ook historisch is bewezen. In het boek van Prof dr. C.W/ Couwenberg, “Opstand der Burgers”, geeft daarover uitsluitsel. Wie niet gevoelig is voor de historie maakt steeds dezelfde fout.. Mr Dr. Thiedrry Baudet van “Forum voor Democratie”, heeft het over een a- historische generatie. Dus, ambities die gebaseerd op schuldgevoelen én geen kennis heeft van de ruime historie én geen bestuurlijk vermogen bezit, de chaos uitlokt.

Maar…… we moeten niet vergeten dat Multinationals, dewelke de nieuwe “wereldorde” vertegenwoordigen, heel veel boter op hun hoofd hebben en de “gewone burger” machteloos is gemaakt. Immers: de burger machteloos maken is per definitie de chaos laten ontstaan omdat de “:sturing” ontbreekt. ZODAT: **Resultaat: een chaos resulterend in meer dan € 50 miljoen moedwillig veroorzaakte schade door tuig wat zich later AntiFa doopte.**

Dat Ronald Dunki weer een uitstekend artikel gemaakt doet me deugd. Wat ook duidelijk in het artikel er uitspringt is dat de overbevolking in Europa haar symptomen nu prijs geeft.” Ook die overbevolking- problematiek wordt steeds ontkent.

Lars030
5 jaren geleden

Bestaat er nog geen AntiAntifa? Dat wordt dan hoog tijd met die mentaal geretardeerde, bijna of pas afgestudeerde tokkies op links (uiteraard 95% bij de softe 50 tinten grijs alpha- en gamma-studies, meer zit er niet in). Want als je zelf niks bijzonders kunt, dan maar a-l-l-e-s kapot, linkse laffe losers. Zum kotzen.