Gifpijlen voor minister Blok

Deugend Nederland heeft momenteel de gifpijlen gericht op onze minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok (VVD). De minister zou volgens velen flink over de schreef zijn gegaan met uitspraken die hij deed tijdens een besloten bijeenkomst waar hij sprak.

Minister Stef Blok. Afb: Flickr

Hij zei onder meer geen vreedzame multiculturele of multi-etnische samenleving te kennen. Ook zei hij dat het genetisch bepaald zou zijn dat verschillende bevolkingsgroepen niet met elkaar zouden kunnen binden. Verder merkte hij op dat Suriname een zogenaamde ‘failed state’ is en geloofde hij niet dat Oost-Europese EU-lidstaten vluchtelingen zullen opnemen omdat zij daar “letterlijk in elkaar worden geslagen”. Blok heeft, nadat ophef over zijn woorden ontstond, in een reactie per brief aan de Kamer laten weten ‘te betreuren dat zijn uitspraken aanstoot hebben gegeven’. In de brief neemt hij geen afstand van zijn uitspraken maar stelt dat hij ‘te scherpe bewoordingen’ heeft gebruikt.

Het is opvallend in al deze ophef, dat niemand zich afvraagt of de uitspraken van de minister misschien zijn gedaan op basis van wat zelfs een blinde kan zien. Namelijk dat multikul niet alleen diepe sporen van enorme kosten door de getroffen samenlevingen trekt, maar ook dat de migrantenconcentraties in de grote steden zijn verworden tot ‘no go-area’s waar de autochtoon zijn gezondheid niet meer zeker is en waar de sfeer gekenmerkt wordt door openlijke vijandigheid. Zie slechts Zweden, maar ook ons land schiet aardig op in die onaantrekkelijke richting. Op geen enkele wijze doen de migranten kennelijk nog moeite deel uit te maken van de ontvangende cultuur, of het moet gedwongen zijn. Het is bepaald niet zo dat een zekere, onstuimige ambitie wordt waargenomen. De gevolgen zijn dat de -private- werkzame delen van die ontvangende cultuur, -terecht- geen plaats bieden aan die klaarblijkelijk ongeïnteresseerde migranten; Een man in een jurk kan geen bouwsteiger op en een ‘wildkamperende’ (boerkadragende-) vrouw achter de toonbank doet eerder een overval vermoeden dan een caissière. En dan zwijgen wij nog maar over taalvaardigheid, rekenvaardigheid, etcetera, enzovoort. Men vraagt zich geleidelijk aan toch af, of die beweerdelijke ambitie ‘om de eigen cultuur te kunnen behouden‘ niet vooral wordt ingegeven door de charme van de uitkerings- en subsidiemogelijkheden.

“Multikul is
inderdaad kul”

Blok heeft daarom het grootste gelijk van de wereld: multikul is inderdaad kul en nog van een ergerlijke soort ook omdat de belastingbetaler -die uiteraard voor de kosten van deze falende industrie opdraait- kwaliteit voor zijn geld mag verwachten. Anders heeft de vorming van een ‘overheid’ immers weinig zin. De voorstanders van de multikul die Blok nu de oorlog hebben verklaard, zijn stuk voor stuk roomblanke Nederlanders, die mensen met dergelijke, nuchtere opmerkingen over de heikele situatie categorisch tot ‘nazi’, ‘racist’, ‘xenofoob’ en meer van dat fraais benoemen. Dat moet welhaast bij gebrek aan zinnige argumenten zijn.

Wanneer de subsidiekraan wordt dichtgedraaid, is de vluchtelingenindustrie ongetwijfeld als bij toverslag verdwenen. Wanneer de uitkeringen en subsidies voor migranten de eerste vijf jaar van hun aanwezigheid wordt gehalveerd, is er geen migrant meer te bekennen aan de poort van ons continent.

En daar dringt de belastingbetaler steeds meer op aan, gelet op de voortdurende populariteit van anti-immigratiepartijen. Gelijk hebben ze.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Annemarijn
5 jaren geleden

Als de gesubsidieerden, dus i.c. de geïmporteerde moslims ook maar 1 x zouden laten zien, dat ze dankbaar zijn voor de opvang en voor het feit, dat ze ALLES gratis krijgen, dan zou dat al plezierig zijn. Maar nee, zo gaat het dus niet. De eisen over “halal” in al zijn aspecten worden steeds luider, en de Nederlandse overheid geeft steeds meer toe. In plaats dat gezegd wordt, dat ze blij moeten zijn om als “asielzoeker” te worden beschouwd wat 95% niet eens is, worden ze geknuffeld in alle opzichten. Zo gaat de omwenteling van ons vrije land naar een door de islam verordineerde samenleving. En wie houdt dat tegen?! Het antwoord is simpel: niemand. Ook de lagere overheden accepteren iedere eis, ze lopen hun korte beentjes uit de kom om het de h.h. Muzelmannen en -vrouwen naar de zin te maken.
Zo gaat Nederland naar de verdommenis, n.l. naar het invoeren van de Islam. Bedankt!!

A.R. Girbes sr
5 jaren geleden

Het onderstaande heb ik aan de Telegraaf gezonden, afd. “Wat U zegt.”

AAN: WUZ Redactie, Telegraaf.

***Aan het bovenstaande kunnen “we” zien dat ook bij ambtenaren de linkse “blamage- bubbel” heeft toegeslagen. ( de aanleiding was een stukje in de telegraaf)
Immers: Als ambtenaren een gesprek met de minister willen organiseren, dan is er altijd een initiatief. En, juist dat initiatief komt uit de koker van een LINKS georiënteerde ambtenaar en ZIJN/HAAR ideologie binnen het ministerie wil uitdragen. Dat is absoluut onacceptabel. Wat zij, de ambtenaren, nu doen ,is Minister Blok te willen dwingen naar hun pijpen te laten dansen.
“WE” zien dus hoe ziek en vooral hoe “ meedogenloos” links in werkelijkheid is. Iedere aanleiding wordt aangegrepen om de linkse ideologie aan de “man” te brengen. Ik hoop dat Minister dr Stef Blok zijn been stijf houdt en de initiatiefnemers een schop verkoopt. Met het “smoesje biculturele achtergrond” wil “men” aanduiden, met een soort eufemismen, het Multicultureel vervangt om zuiver politieke redenen. Immers: zie omschrijving:” Bioculturele antropologie
**Bioculturele antropologie kan op verschillende manieren worden gedefinieerd. Het is de wetenschappelijke verkenning van de relaties tussen menselijke biologie en cultuur. *****

De subsidiekraan dicht draaien is een uitstekend middel……… maar dat is nu juist de doodsteek. Wie zitten er achter die kraan? En, waarom wordt de belasting betaler opgezadeld met linkse ideologie…… belasting betalen én ook nog de lasten dragen daarna. Links is meedogenloos…..!!!!