Desintegratie

Omdat er door het jarenlange pro-islamitische beleid van het politieke kartel tegen de wens van de bevolking in nu een zeer sterke toename van het aantal islamitische mensen is in Nederland, wordt de antipathie tegen de islam ook automatisch groter. Want de islamitische bevolking integreert niet, past zich niet aan en blijft hun eigen ding doen in ons Nederland. Net zoals ze dat in België, Engeland en andere landen doen.  

Islam

Afb: wikipedia.

De Nederlanders voelen de klimaatverandering, de mentaliteitsverandering in onze maatschappij, het gemoedelijke is veranderd in een constante alertheid want er zou er weleens een “verward” kunnen worden zoals dat genoemd wordt. In werkelijkheid is het gewoon een jihad- opdracht uit de koran. Want de jihad, een onderdeel van de sharia dat weer een onderdeel is van de islam, is een gemeenschappelijke verplichting. Jihad betekent oorlog tegen kafirs (niet moslims en ongelovigen) om de shariawetgeving van de islam te vestigen. Koran 8:39 zegt doorgaan tot er geen ongelovigen meer zijn… Koran 09:9 Bestrijdt andere volkeren totdat ze moslim worden…

Er ontstaat een leegloop, in bijvoorbeeld zwembaden waar groepen jonge mohammedanen zich misdragen en waar u uw dochter liever ook niet meer heen stuurt… En ook op scholen zien we dat door de grote toename van allochtonen er Nederlandse kinderen gediscrimineerd worden en hun ouders vragen om overgeplaatst te worden naar een andere school. En als je nu over het strand loopt waan je je op bepaalde plekken in een islamitisch land, vrouwen die van top tot teen bedekt op het strand liggen te zonnen… Kleding die ze dragen omdat islamitische mannen, en dat zien we dagelijks terug, zich niet kunnen gedragen rondom vrouwen… Volgens Soera: 4:34 zijn mannen superieur aan vrouwen en hebben autoriteit over hen omdat vrouwen mannen moeten gehoorzamen of ze lopen het risico om geslagen te worden.

Het moeilijkste te begrijpen is nog wel de mentaliteit die mensen ertoe aanzet, zowel groene links-ers, Antifa als islamieten, om mensen met geweld, bedreigingen of het beschadigen van hun bezittingen iets duidelijk te maken. Om het te rechtvaardigen dat als je het niet eens bent met iemands mening dat je diegene dan in elkaar mag meppen… Echt bizar gewoon. Dit staat werkelijk haaks op het gedrag van rechtse realisten die geweld zien als een middel om jezelf te verdedigen indien nodig.

Het blijkt in de praktijk dat islamieten geen respect voor Nederlands gezag hebben, de politie wordt dagelijks aangevallen door deze groep en misschien moeten de burgerwachten de politie terzijde gaan staan. Of moeten we ze met gelijke munt terugbetalen om te laten zien dat we het niet pikken dat onze agenten zo behandeld worden? Hoe kun je rechtvaardigen dat je een politieagent, iemand met gezag en die respect verdient, in elkaar trapt?
https://www.telegraaf.nl/nieuws/23571...

https://denhelderactueel.nl/2018/05/a…/

Maar al deze islamgerelateerde omgekeerde verrijkingen hebben we te danken aan het dictatorschap in Den Haag. Die het wel kunnen veranderen maar het niet willen! Die de grenzen wel kunnen sluiten voor meer veiligheid en controle maar het niet willen. Die wel een wet kunnen maken die de terroristische, discriminatoire, intolerante en vrouwonvriendelijke ideologie van de islam in ons land verbiedt maar dat willen ze niet. Dat wat ze willen is het plan van Brussel volgen en dat betekent, dat als we ons niet verenigen en opstaan, Europa inclusief Nederland islamitisch gaat worden. Leuk vooruitzicht voor onze kids…

Zoals Katie Hopkins het zegt: Niemand wil zoals Duitsland worden…
https://www.youtube.com/watch?v=6WsN3...

En zo wordt een nieuwsgierige kritische verslaggeefster uit een no go zone
gehouden omdat zij als verslaggeefster de orde zou verstoren. De omgekeerde
wereld…
https://www.youtube.com/watch?v=LqY4Z...

Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Hongarije van de
Hongaren is en Polen van de Polen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Horatius
5 jaren geleden

Dit zijn allemaal de rampzalige gevolgen van de resolutie van Straatsburg gesloten in 1976 die inhield betaalbare olie in ruil voor een stapsgewijze islamisering van Europa.

Dit is niet meer terug te draaien op welke manier dan ook en bij ongewijzigd beleid stevenen we af op een burgeroorlog.

De moslimenclaves zullen op een gegeven moment als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt een vorm van zelfbestuur gaan eisen die zal uitmonden in het invoeren van de sharia.
Met steun van de linkse politieke elite zullen zij dan hun zin krijgen.

Een scenario wat op het geweten zal rusten van Merkel, Juncker en andere collaborateurs met de politieke, dus radicale islam.

Hein
5 jaren geleden

Leuk stukje over die verschrikkelijke islam. Helaas ook deze zinsnede: “De Nederlanders voelen de klimaatverandering”. De Nederlanders voelen helemaal geen klimaatverandering. De Nederlanders worden bedolven onder een tsunami aan leugens en halve waarheden over het klimaat. De Nederlanders worden gehersenspoeld door de linkse media en linkse politiek die door deze volksverlakkerij probeert hun linkse ideologie er bij het volk in te rammen.

Dit is de meest kostbare leugen in de Nederlandse geschiedenis. Vermoedelijk nog duurder dan die leugens over immigratie.

Lars030
5 jaren geleden

Sterk stuk, Elise Nijmegen. Een rake (helaas maar al te ware) spijker-kop column!

Dit doet me weer beseffen dat er veel meer REALISTEN zijn in ons Nederland. Die het gevaar van de ons door de Bende-van-Brussel -incl. hun gedoogpartijen in de landelijke politiek- opgedrongen islamisering WEL onderkennen en daar verandering in willen brengen.

Wat mij ook dwars zit is de overdreven bevoordeling & onschendbaarheid van moslims: Google maar eens op EU ‘Resolutie 1743’.

Graag meer, Elise. Spread the word!