‘Wil Amerika nog wel Amerika blijven’?

In de ‘culture war’ die de laatste driekwart eeuw in toenemende mate de U.S.A. teistert en onder Obama intensiveerde, is veel van de social justice hysterie overgewaaid naar Nederland met rampzalige maatschappelijke gevolgen voor de politicering van onze overheid, instituten van (hoger) onderwijs, rechterlijke macht, politie en zelfs onze strijdkrachten.

Afb: pixabay

Ook Europese onheilsprofeten zijn al sinds de jaren ’20 instrumenteel geweest in het creëren van een afgeleide Marxistische stroming die zich in Duitsland als ‘Frankfurter Schule’ en later in Italië in de jaren ‘60/’70 als het ‘autonome Marxisme’ manifesteerde.

Het bij semi-illiterate, bevolkingsgroepen populaire beginsel van de ‘klassenstrijd’ werd door de ‘autonomen’ in de jaren ‘60/’70 geëxporteerd naar Duitsland en Nederland, waar zij zich in Berlijn en Amsterdam manifesteerden in de kraakbewegingen die vandaag de dag weer zo populair lijken te worden bij de communistische gemeenteraad in Amsterdam. De Nederlandse tak van de kraakbeweging sloeg dermate door dat er in 1991 zelfs een bomaanslag werd gepleegd op (het huis van) staatssecretaris Kosto door de RaRa terroristen. De meesten van die laffe terroristen zijn ontsnapt, maar één van hen heeft terecht gevangenisstraf gekregen, reden waarom hij ook later uit de 2e Kamer werd verwijderd waar hij uiteraard niets te zoeken had. Vandaag de dag heeft deze ‘hard-line-communist’ genaamd Wijnand Duyvendak – o.a. schuldig aan branden bij de Makro en Shell en tot aan zijn nek betrokken in de dagelijkse gang van zaken bij RaRa –  zich in de leiding van Groen Links gewurmd waar hij als puppet-master van Klaver zich dagelijks wijdt aan de communistische brainwashing van het meest naïeve en kwetsbare deel van de Nederlandse jeugd. Het resultaat van tientallen jaren indoctrinatie door o.a. P.v.d.A. en C.P.N.-onheilsprofeten, meer recentelijk bijgestaan door D’66 en de morele opvolgers van de C.P.N. genaamd Groen Links roept dezelfde vraag op : ‘wil Nederland nog wel Nederland blijven’?

Het probleem is dat deze decadente stroming een eigen leven is gaan leiden en toen het ‘evil empire’ instortte, betekende dat niet het eind van deze ideologische ziekte die zich elk decennium sterker verspreid heeft tot in elke hoek van de planeet in hun succesvolle pogingen om de hoekstenen van de westerse maatschappij – belangrijke elementen als de familie en het huwelijk – te ondermijnen.  Afgezien van de ideologen van voornoemde stromingen voor en na W.O.II zijn er ook invloedrijke individuen die hun pestilente rol spelen ‘om de wereld te veranderen’ zoals Obama en Soros met hun onmetelijk negatieve effect op onze samenlevingen.

In hun waanideeën over Marxistische ‘vooruitgang’ proberen zij ook om – in een Trotskistisch model van ‘permanente revolutie’ – ongrijpbaar te zijn door elke dag weer een nieuwe vorm van onrecht en bijbehorende slachtoffers te creëren, zodat er geen tastbare, absolute vorm van linkse waanzin meer is, maar alles in een vloeiende staat van evolutie blijft. Is het toeval dat wij al vele maanden lang nauwelijks iets horen van de klimaat hysterie en het akkoord van Parijs?

Bona-fide ‘gay-rights’ organisatie’s zijn al lang in handen gevallen van communistische agitatoren die hun leden slechts exploiteren voor hun eigen politieke agenda; zij proberen zodoende slechts maatschappelijke onrust te stoken, bijvoorbeeld door te specialiseren in rechten voor ‘transgenders’ die de wereld willen overtuigen dat mannen vrouwen kunnen zijn en omgekeerd. De volgende stap zien wij al in de weerzinwekkende kindermishandeling door verknipte ouders die hun minderjarige kinderen blootstellen aan zware hormonenkuren zodat jongens vrouwelijke trekken ontwikkelen en vice versa, veelal resulterend in zware lichamelijke en geestelijke beschadiging en een zelfmoordpercentage van rond de 40%.  Daarna gaan zij waarschijnlijk nog iets onbeschrijflijks bedenken als collectieve huwelijken van hele groepen van die engerds, of van nauw verwante familieleden, vaders en stiefvaders die dochters en stiefdochters trouwen en stiefdochters en ooms huwen neefjes en nichtjes. Heb ik wellicht nog iets ziekelijks vergeten?

Deze vormen van degeneratie komen exclusief uit de ‘culture war’ in de U.S.A. waar de ‘deep state’ kans heeft gezien zich diep in te graven in alle lagen en organen van de maatschappij.  James Davison hunter, de auteur van het uit 1991 daterende ’Culture Wars: The Struggle to Define America’ , stelt dat de inspanningen van diegene die zich verzetten tegen de decadent-liberale pogingen om de lessen van het verleden overboord te gooien en te isoleren van iedere intelligente discussie, een zware klus worden omdat ‘politiek het product is van een cultuur’ en die is in handen van ‘progressieve’ linkse leiders van élitaire maatschappelijke instellingen die daar tot het eind der dagen op kunnen teren.

Daarom is het een goede zaak dat er een Trump is, wat men ook van hem als mens moge denken, die ‘er pap van lust’ op zijn leeftijd en kans ziet om ondanks alle stuitende sabotage van Obama en de ‘deepstate’, de economie bij te sturen en verder te stimuleren met nieuwe belastingwetgeving, die kans ziet om de invloed van de corrupte milieubeweging in het linkse bastion van de Environmental Protection Agency te elimineren en nog veel meer op buitenlands gebied. Minstens zo belangrijk is dat de Amerikaanse jeugd in bescherming wordt genomen tegen de dagelijkse communistische brainwashing in colleges en universiteiten die door Obama volkomen verloederd zijn geraakt en wij mogen best een beetje trots zijn dat Trump’s minister van onderwijs Betsy de Vos van Nederlandse komaf is.

Jammer dat zij niet hier aan de slag kan gaan; het zelfgenoegzame Nederland is ziende blind !

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties