Knettergek geworden

Mevrouw Sargentini, die namens GroenLinks in het zogenaamde ‘Europarlement’ zit (dat is een ‘kangaroeparlement’, namelijk “hoog springen met een lege zak”) meent dat zij Hongarije moet kapittelen omdat “Hongaren niet kunnen rekenen op de Europese rechten die wij vanzelfsprekend vinden”. Zij moet knettergek zijn geworden.

Afb: pixabay

Voor de goede orde: de Hongaren zijn onlangs naar de stembus geweest en hebben daar gestemd op zittend premier Victor Orban. Dat stemgedrag van de Hongaarse burgers zint mevrouw Sargentini klaarblijkelijk niet en op grond daarvan is zij, blijkens haar rapportage aan de EU, van mening dat de door het volk in vrije verkiezingen gekozen regering moet worden ‘kaltgestellt’. Sommige mensen zijn niet goed bij hun hoofd en anderen zijn knettergek. Mevrouw Sargentini verdient beide diploma’s cum laude.

Evenals de Tsjechen en de Polen, hechten deze burgers aan de hun geëigende cultuur, die zich nog niet zo heel lang geleden wist te ontrukken aan het marxistische gedachtegoed wat mevrouw Sargentini -blijkens haar partijkeuze, waaraan het communisme onlosmakelijk is verbonden- nadrukkelijk uitdraagt. Dan is het dus dat de communistische grondslagen zowel mevrouw Sargentini als GroenLinks en kennelijk ‘Europa’ nog lang niet hebben verlaten.

Eerder al, liet deze mevrouw weten dat het verhaal dat zich onder de ‘vluchtelingen’ ook IS-strijders zouden bevinden, compleet ‘hysterie’ zou zijn. Inmiddels hebben strijders uit die rangen honderden dodelijke slachtoffers op hun geweten in Europa. Alhoewel niet waarschijnlijk dat zij enig ‘geweten’ bezit, zou het goed zijn wanneer mevrouw Sargentini haar geweten nog eens naspeurt op enige authenticiteit.

Het is een grof schandaal en een regelrechte schending van de meest basale mensenrechten dat zij burgers van een land, hun vrije keuze meent te kunnen ontzeggen. En dat, terwijl landen als Turkije voorhanden zijn voor een dergelijk oordeel. Dan echter, bevinden politici van haar pluimage zich uitdrukkelijk in de achterhoede.

“Méns, ga koken!”

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
reageerbuis
6 jaren geleden

Dit doet ze als steunpilaar van Soros.

r.dunki
6 jaren geleden

“Mens, ga koken” is de correcte reactie, maar dat zal zij ook wel niet kunnen. Dit is het resultaat van een oerdegelijk onderzoek waarvoor deze reïncarnatie van een herkauwer één héél jaar heeft genomen; best lang, in aanmerking nemend dat deze conclusie ongetwijfeld al vorig jaar op schrift stond (wij krijgen waar voor ons geld in Brussel!)

Juncker’s pathetische Hongarije-rapporteur Sargentini roept de Europese Raad op tot een art.7 procedure uit het verdrag van Lissabon tegen de regering van Orbán want, aldus onze herkauwer: “in Hongarije speelt systematische bedreiging van de democratie, de rechtsstaat en fundamentele vrijheden”.

Enfin, dit wordt door de Visegrad landen éénsgezind weggestemd, maar het onfrisse feit dat tientallen andere herkauwers in Brussel deze kul nu samen met haar gaan herkauwen is indicatief voor het intolerantie-niveau van het Brusselse neo-Marxisme.

Kortom, goed gedaan meid, zo valt de EU des te sneller uiteen…