De islam moet zich aan Europa aanpassen

De islam is eeuwenlang door wisselende stromingen gedomineerd die, bijna zonder uitzondering, vreedzaam coëxisteerden met ‘andersdenkenden’, moslims of niet.  Slechts de middeleeuwse ‘pure leer’ der fundamentalistische wahhabi’s ziet iedere ‘andersdenkende’, inclusief andersdenkende vrome moslims, als doodsvijand van het compromisloze streven van hun sharia naar absolute wereldheerschappij voor het geborneerde salafisme.

Afb: wikimedia-commons

Daarbij bestaan ten opzichte van ons – het door de koran zo gehate avondland – geen scrupules; de bloeddorstige koran wordt letterlijk geïnterpreteerd in zijn unieke doelstelling om onze ondergang te bewerkstelligen. De hypocriete Angela Merkel  deelt dat destructieve doel in haar communistische roeping – evenals Obama – en heeft met ongekend succes de CDU meer en meer naar links opgeschoven. Zo wist zij Duitslands degeneratieve proces te versnellen middels introductie van de islam tot zij recentelijk, uit puur opportunisme, wel moest roepen dat de islam het antisemitisme in Duitsland brengt.  Als dat alles was…

In Nederland heeft het nog tot de jaren ‘50/’60 van de vorige eeuw geleden geduurd voordat de gewetenloze en bekrompen terreur van de (rooms-katholieke) kerk begon af te nemen, maar wij kunnen de gewetenloze islam die tijd niet meer gunnen. Zowel het communistisch manifest als de koran zijn voor eenieder toegankelijk, met als belangrijkste karakteristieken van de laatste een aantal kenmerkende gevaren voor ons:

De islam doet een hondsbrutaal beroep op godsdienstvrijheid terwijl de koran tot 25 keer toe expliciete instructies geeft voor het ter dood brengen van ‘andersdenkenden’, zelfs ‘andersdenkende’ moslims, dus intolerantie 100 en reciprociteit 0!

De islam doet een al even brutaal beroep op onze andere democratische normen en waarden, tot en met grote subsidie’s toe, maar verwerpt expliciet onze grondwet en wetten door arrogant hun middeleeuwse sharia boven de wetten van het gastland te verheffen en dit aan hun – bewust grotendeels illiteraat gehouden – jeugd mee te geven. Daarmee verwerpen de haatbaarden expliciet ook onze scheiding der machten. Reciprociteit wederom 0 maar leve de middeleeuwse theocratie!

De islam verwerpt elementaire democratische grondrechten zoals gelijkheid van man en vrouw en is volstrekt intolerant naar variaties op het klassieke huwelijk. Puur strafbare feiten!

De islam verwerpt monogamie ten gunste van (strafbare) veelwijverij en (idem) kindhuwelijken, waarmee ook strafbare pedofilie tot hun standaardrepertoire behoort.  Crimineel gedrag waaraan ook nog eens hun primitieve, puur criminele eerwraak wordt toegevoegd!

De islam roept expliciet op tot antisemitisme, zelfs moord op joden. Expliciete, strafbare haatzaaierij, discriminatie en aanzetten tot moord.

De conclusie dat de islam incompatibel is met iedere beschaafde samenleving is gerechtvaardigd.

Maar in ons bananenlandje, dat Duitsland jarenlang héél hard achterna is gegaan in de salonsocialistische terreur, is er niet één politicus die de integriteit en de morele moed had of heeft om dit luid en duidelijk te stellen. In Duitsland – dat niet eens een grondwettelijke ‘trias politica’ kent – is door de neomarxisten onder Merkel en De Maizière de situatie ontaard in één van volslagen wetteloosheid (en met van Aartsen, Cohen en Van der Laan viert soortgelijke anarchie hoogtij in Amsterdam). Daarbij benoemde voornoemde De Maizière, als (ex)-minister van binnenlandse zaken zèlf zowel zittende als staande rechterlijke macht èn gaf leiding aan de uitvoerende macht èn drong hen allebei zijn dwingende linkse agenda op van ‘wegkijken en doodzwijgen’ (en dan te bedenken dat Timmermans zich druk maakt over de rechterlijke macht in Polen…).  Dit is representatief voor de politiek-correcte attitude der salonsocialisten die tot de actuele puinhoop in Engeland (> 200 sharia-rechtbanken!), Zweden, Duitsland, Frankrijk maar ook in Nederland heeft geleid, waar de moskeeën de grond uitschieten zoals nu weer een aangekondigde supermoskee in Amsterdam-Noord, waar de malafide gemeente geen ruchtbaarheid gaf om lastige inspraak tegen te gaan.

De mentale inertie der Nederlandse kiezers heeft weliswaar een decimering van de PvdA in de grotere  context van forse achteruitgang van het totale (Europese) linkse blok laten zien, maar voorlopig nog niet veel meer dan dat. De tactische onhandigheid van Wilders leidt ertoe dat veel PVV-kiezers niet uit de kast durven te komen of naar Baudet gaan, dankzij de alom aanwezige terreur der salonsocialisten die onherroepelijk leidt tot excommunicatie op het (ambtelijk) werk, zelfs tot  banenverlies en sociale isolatie, of het nu gaat om volstrekt irrelevante zaken als klimaat of slavernij, dan wel levensbedreigende zoals de islamisering. De PVV stagneert maar met FvD zal e.e.a. hopelijk alsnog in een stroomversnelling geraken, zij het dat in Nederland alles altijd 50 jaar later dan in de rest van de wereld gebeurt…

Duitsland, dat door de ex-Stasi  Merkel volledig verloederd is, laat plots zien dat het ook anders kan en bovendien op kortere termijn dan hier. De AfD is ontstaan uit onvrede bij traditionele CDU-kiezers die met lede ogen zagen hoe Merkel de partij steeds meer naar links verschoof, maar daar niet op acteerden tot Alexander Gauland de beslissing nam om uit te stappen en de AfD op te richten, die sinds 2015 in de Bundestag zit en nu een respectabele, grote en sterk groeiende politieke macht in Duitsland is geworden, die een trend inzet ‘terug naar het gezonde verstand’.

Ook Merkel’s Beierse partner, de CSU, heeft al jarenlang grote kritiek op haar verraderlijke Einzelgang met de perverse moslim-invasie en de huidige CSU-secretaris-generaal Markus Blume wil de linkse politieke concurrentie onderspitten met thema’s als Duitse cultuur, vernieuwing van het ambtenarenkorps en harde handhaving van het wettelijk regime door de politie. Iedere vorm van kritiek inzake vermeende islamofobie veegt hij van tafel als linkse propaganda.

Op 14 oktober verdelen de kiezers in Beieren hun gunsten voor de Landestag tussen de FDP, AfD en CSU, hetgeen een belangrijke indicatie kan zijn voor een politieke (landelijke) omslag, nu de CSU dankzij het Merkel-effect ook al is afgegleden naar 38,8%. De kiezers wisten  niet meer wie er nu nog voor recht en orde staat nadat Merkel de CSU had meegetrokken naar de linkerzijde van het politieke spectrum in haar subversie van Duitsland. Die CSU heeft nu duidelijk afspraken met Merkel’s CDU inzake migratie en met Horst Seehofer op Binnenlandse Zaken van de Bondsregering zit er ook een slot op de deur tegen verdere verwatering van de Duitse identiteit en cultuur en met name ook tegen de linkse waanideeën inzake islamisering van de coalitie-partner SPD.

Daarmee kan Beieren instrumenteel worden in de verdere teloorgang van het Duitse en wellicht Europese salonsocialisme, zoals de recente decimering van de SPD onder Schulz al liet zien en ook de kerken staan hier sympathiek tegenover, waarbij spontaan de verantwoordelijkheid opkomt om grenzen te stellen aan de islam, die naar Seehofers uitgesproken mening niet in Duitsland thuishoort.

De CSU stelt daarbij – luister goed, politiek Den Haag – dat de polarisering in de maatschappij niet overwonnen wordt door moeilijke vragen dood te zwijgen; het is zaak om duidelijk te maken dat de islam niet bij Duitsland hoort (de universele redenen daarvoor heb ik al hierboven gespecificeerd). De enige oplossing is dat de islam zich aanpast aan Europa, niet omgekeerd zoals bijvoorbeeld de schokkende toename van het anti-semitisme dankzij de primitieve islam illustreert.

Integratie is evident niets anders dan éénrichtingsverkeer waarbij de westerse cultuur leidend is. Een Fries zal in Limburg concessies moeten doen om in te burgeren, maar dàn vinden wij allerlei lokale gebruiken en dialecten ‘zo leuk en charmant’, terwijl voornoemde Fries geen mens kwaad zal doen. Als daarentegen obstinate moslims, daartoe aangespoord door haatbaarden en DENK, na drie generaties volstrekt incompatibel blijken met onze maatschappij, gaat de Amsterdamse burgemeester Van der Laan nutteloze Marokkaanse ‘adviseurs’ in de watten leggen en gaat de hoofdcommissaris op de hoofddoekjestour… Wat een armoedig stelletje in die arme stad!

Leven en laten leven gaat volledig op als er wederzijds respect en openheid is, maar niet bij intolerante middeleeuwse geborneerdheid en haat die niet bereid is om enige concessie te doen. Zo zal de komende Erdogancampagne ongetwijfeld weer proberen om hun binnenlandse confrontaties in West-Europa uit te vechten onder de neus van Duitse en Nederlandse kiezers die daar niets mee te maken (willen) hebben. De CSU zal keihard optreden tegen Erdogan en diens aanhangers, naar analogie van het vastberaden, helaas éénmalige, optreden van de opportunist Rutte die ons vrolijk verder voorliegt en bedriegt inzake buitenlandse geldstromen naar salafisten in Nederland, tot en met een door Qatar betaalde activist/hoogleraar aan de Leidse rechtenfaculteit…

V.w.b. buitenlandse politiek staat Beieren sympathiek tegenover Hongarije, dat na jarenlange communistische onderdrukking zijn vrijheid heeft herkregen en er niet op staat te wachten die dankzij Merkels communistische migratiefilosofie of de achterbakse manipulatie van Soros weer in te leveren, laat staan zich een levensbedreigende islamitische invasie te laten opdringen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
6 jaren geleden

De islam moet zich aan Europa aanpassen.
Zeker , maar dat gaat ze lekker niet doen zolang onze politici islamknuffelaars blijven.
Volgende maand vindt weer de jaarlijkse politie-iftar in Amsterdam plaats en de hoofdcommissaris zal weer lovende worden spreken over dit woestijngeloof.
De niet-moslims moeten dus aldaar een halalhap eten en mogen dit voedsel niet wegspoelen met een lekker biertje of een goed glas wijn.

Lars024
6 jaren geleden

Mijn eerste artikel en kennismaking met Sta-Pal.

IJzersterk artikel en bijzonder actueel, inspelend op wat er ECHT en NU gaande is in EU-ropa.

Ik dank de auteur en zal jullie site aan velen aanraden. Wat een opluchting tussen al het fake dan wel gebagatelliseerde nieuws bij de MSM.

Spread the word!