Amsterdam in anarchistische handen

De algemene teloorgang van Amsterdam wordt al jaren door linkse politiek gedreven en nam dramatische proporties aan onder Cohens incompetente, islamiserende bewind.

Afb: wikipedia

Een verloedering die Van der Laan moeiteloos voortzette met zijn neomarxistische politiek door de stad uit te leveren aan de Marokkaanse ondergrondse, daarbij vlijtig geholpen door een hoofdcommissaris van politie die het spoor volledig bijster is. Dat het pestilente Haagse kartel een nitwit als Van Aartsen de kers op de taart laat plaatsen door de algemene wetteloosheid te institutionaliseren met medewerking van het ideologische D66-OM is typerend voor het gebrek aan gezond verstand en verantwoordelijkheidsgevoel op bestuurlijk gebied in onze pestilente polder.

Maar dat is niet alles, want inmiddels is de hoogte van de schuld van de hoofdstad nagenoeg op het niveau van het totale budget van 2018 gekomen, reden waarom de provincie de stad onder curatele zou moeten plaatsen. In 2016 had de gemeente Amsterdam al een schuld van rond de € 3,85 miljard, in 2017 groeide dit bedrag volgens Het Parool naar liefst € 5 miljard, terwijl het drama voor 2018 zich slechts laat gissen.

Dat Amsterdam na de laatste gemeenteraadsverkiezingen in handen van de ex-CPN is gevallen, bevestigt deze ontwikkeling naar het anarchisme, maar de vraag is of de Nederlandse belastingbetaler daar de rekening voor dient te betalen. Het is democratisch dat een meerderheid in de gemeenteraden van Amsterdam en Rotterdam andere partijen buitenspel zet, maar als de drijvende kracht achter deze bewegingen slechts een negatieve, destructieve motivatie kent zijn er wettelijke grenzen.

Deze funeste ontwikkeling heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt sinds de komst van een activist genaamd Obama in het Witte huis, “de man van de vrede” die de halve wereld in brand stak…

Waar de brand nog niet is uitgebroken heeft hij zorggedragen voor een volksverhuizing die het voortbestaan van ons continent bedreigt, terwijl wereldwijde brandhaarden ons bedreigen.

Wat hebben GroenLinks, PvdA en D66  in Amsterdam gemeen met Obama? Diens neomarxisme heeft hen als inspiratie gediend en de huidige ‘culture-war’ in de USA voedt alle linkse fratsen die wij in Duitsland, Engeland, Zweden en, helaas, ook in Nederland zien. Realiteit speelt niet voor domme ganzen die slechts in anarchistische hersenschimmen leven, zoals de kleuterklasjes die in de sprookjes van een Klaver geloven, dus in feite sprookjes van de harde communistische kern die GroenLinks controleert.

Het gezond verstand dicteert dat Amsterdam nu onder financiële curatele van de provincie zou worden gesteld, maar de feitelijke situatie toont aan dat de stad onder curatele wordt gesteld van een soort fascisten die zichzelf progressief en links noemen. Zoals Churchill al zei dat de fascisten van de toekomst zich ‘anti-fascisten’ zouden noemen, wordt Duitsland nu geteisterd door AntiFabendes die met tientallen miljoenen euro’s gefinancierd worden door Merkels bureaucratie en enkele linkse deelstaten. Dezelfde anarchisten komen nu in Amsterdam aan het bewind en putten daarbij inspiratie uit de neomarxistische ideologie van Obama, Soros en, niet te vergeten, de EU.

Zoals ik al eerder schreef over Orbán en de reactie van de EU op zijn overwinning, loopt in Brussel een GroenLinkse neocommunist Sargentini vrij rond, die predikt dat landen die volgens haar Brussel blijven dwarsbomen, door ‘correcte’ politieke partijen met hoog democratisch gehalte het stemrecht wordt ontnomen. Kortom, de terreur van de anarchisten in Amsterdam zal de EU zeer welgevallig zijn, maar de Nederlandse kiezer moet nu paal en perk stellen aan deze excessen op zijn/haar kosten.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties